DIY Valentijns Canvas ♥ cadeau of decoratie

woensdag 11 februari 2015

Op pinterest kwam ik een heel leuk plaatje tegen van een Valentijns Canvas. Ik zag geen instructies maar hoe moeilijk kon het nou eigenlijk zijn. Ik vond het er zo leuk uitzien dat ik besloot deze ook te maken. Je kan het cadeau geven, maar ook op je kamer zetten ter decoratie.


Alles wat je nodig hebt;

x Een canvas doek, zo groot als je zelf wilt
x Knopen naar keus, ik besloot te gaan voor kleuren die bij mijn kamer matchte
x Verf, deze komt van de action en ze hebben daar zo onwijs mooie kleuren
x Tape
x Liniaal, potlood & een kwast
x (seconde)lijm, deze staat niet op de foto

Al met al was ik €5,69 kwijt aan alles wat ik nodig had. Perfect dus als je niet zo veel hebt om uit te geven.

Je begint met lijnen te tekenen waar jij de strepen wilt. Je zou dit ook zigzaggend kunnen doen of verticaal. Ik besloot voor horizontaal te gaan. Ook kan je er voor kiezen om niet af te tapen, maar ik ben niet zo netjes dus tape was voor mij een must have. Daarna is het tijd om te verven. Kijk wel even waar je begint.. De bovenste streep (wat op de laatste foto de onderste is.. Was eigenlijk niet de bedoeling hihi. Na 2 lagen was de dekking goed, maar besloot toch voor een derde laag te gaan. Je haalt de tape er af en daar zijn je soort van rechte strepen. Uiteraard gaat er altijd wel wat onderdoor doordat de verf een beetje 'intrekt' als het ware.. Het stoort mij niet.
 
Wanneer alles goed is gedroogd, is het tijd om je vorm te bepalen die je er op wilt. Uiteraard besloot ik voor een hartje te gaan aangezien dit bedoelt is als Valentine DIY. Om het iets meer Valentijn te maken kun je andere kleuren kiezen, maar aangezien ik geen Valentijn heb en deze voor mijn kamer is, besloot ik voor wat neutrale kleuren te gaan. Als je vorm naar wens is, plak je de knoopjes één voor één op met seconde lijm. En ja.. Dan ben je alweer klaar!
 
 Om het iets persoonlijker te maken kun je rechts onder (of links, wat jij wilt) nog een tekst zetten. You + Me .. Love... Of zijn/haar naam of iets. Wees creatief en zo heb je heel simpel een origineel Valentijns cadeau!
 
 Wat ga jij doen met Valentijn?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 


Liefs,
Rebecca

28 opmerkingen:

 1. Wat onwijs leuk idee van je zeg en heel creatief! Het resultaat ziet er heel leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke DIY! Weinig spullen nodig en een super resultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!!!! Je hoeft het niet voor me in te pakken hoor! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah, wat schattig! Wat leuk dat je geïnspireerd raakte op Pinterest en dit nu met ons deelt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pinterest is echt een inspiratie bron ^^
   En altijd leuk om te delen natuurlijk!

   Verwijderen
 5. Wat liefff!
  Vind de eerste foto ook heel mooi gemaakt :) De bloemen lijken er wel bij te horen
  Leuke simpele DIY

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!
   Heb ze ook bewust in die kleuren gekocht hihi

   Verwijderen
 6. Ah super mooi zeg! Ik heb die verf ook nog liggen, dus ik ga maar eens actie ondernemen. Ik vind hem trouwens denk ik leuker zonder tekstje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja dat vond ik ook al, daarom deed ik het maar zonder ^^

   Verwijderen
 7. Wow, wat ontzettend mooi gemaakt. Echt waanzinnig leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat leuk, en gezellig om te zien, ik ben gek op DIY, en vermaak mij ook vaak met het maken van zulke leuke dingen....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. TE leuk gedaan girl, niet te veel poespas gewoon leuk, creatief en mooi. Leuk om te maken maar ook zeker om te krijgen! X

  BeantwoordenVerwijderen