Ik ben ontdekt..

dinsdag 3 februari 2015

Deze week ben ik ontdekt, wel twee keer! Iets waarvan ik dacht dat het nooit zou gebeuren maar het is nu toch echt waar. Ineens was het raak en ben ik ontdekt...

Oké het klinkt misschien alsof ik in de stad liep en ineens werd ontdekt door één of andere model scout .. Maar nee dat is niet het geval. Ik denk trouwens dat als het mij zou gebeuren ik zou roepen ''Nee! Geen tijd'' omdat ik dan denk dat het weer een stomme enquête is of een of andere nuon achtige aansmeer actie. Kans gemist. Wie weet is het me al wel vier keer eerder gebeurd... Nee, geen kans. Anyhow.. Waar ben ik dan ontdekt? Nou, op mijn blog. Ik heb nog nooit iemand verteld over mijn blog, buiten mijn ouders om weet verder niemand het en dat wilde ik ook zo houden. Tot vorige week ging dat goed. Ineens weten wel drie vriendinnen het (die elkaar niet kennen trouwens). Stuk voor stuk kwamen ze er vorige week achter omdat ze iets zochten op google of instagram en ineens was daar een foto van mij. Ergens is het een compliment dat ik zo makkelijk te vinden ben, maar aan de andere kant vind ik het wel een eng idee dat bekenden me nu gaan vinden. Dit is al een paar maanden mijn eigen geheime plekje en ineens komen hier nu ook bekende.. Gelukkig zijn het meiden waarvan ik weet dat ze het stil houden en er ook achter staan. De meeste mensen begrijpen niet waarom ik het niet bekend wil maken, maar voor nu wil ik dat gewoon nog even niet. Ze vinden me wel wanneer dat zo moet zijn, hihi.

Zo kreeg ik wel gelijk een heel lief compliment in de pocket! Thanks Kell!
Nu ben ik wel benieuwd hoe dat bij jullie zit
Weet iedereen het bij jou? (als je blogt..)
Liefs,
Rebecca

36 opmerkingen:

 1. Ik weet nog meer (beginnende) bloggers die het voor hun omgeving nog stil willen houden uit angst voor wat men ervan zullen vinden. Zelf heb ik daar geen last van. Iedereen die het weten wil mag het weten. Ik roep het niet van de daken maar doe er ook niet geheimzinnig over. Mijn collega's op het werk daar weten de meeste het ook van. Sommige nemen een kijkje en de sommige ook niet! Prima. Hetzelfde voor familie en vrienden. Het is mijn hobby en vind je dat leuk...oke en vind je het niet leuk...jammer dan. En inderdaad als mensen die je kennen je artikelen lezen dan hoor je vaak; "ik hoor het je zeggen, precies zoals je bent"! Hihihi ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerst hield ik het ook geheim, maar ik merkte dat ik daardoor ook minder leuke opmerkingen kreeg, vooral van jongens uit fe klas. Nu ik sinds september op het hbo zit ben ik meteen met de deur in huis gevallen. Ik heb het meteen verteld en dat voelt heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eerst wisten alleen mijn ouders en beste vriendin het. Nu weet ook wat familie het (een beetje) en laat ik het verder zo haha! Wat je zegt, als het zo moet zijn vind de rest het wel vanzelf lol

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap absoluut dat je het eng vind dat mensen in je omgeving je blog gaan kennen. Zelf had ik dat ook wel een beetje maar ik krijg alleen maar leuke reacties erop. Ook een leuk en lief compliment van je vriendin.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is soms eng dat er zoveel over iedereen op internet te vinden is, maar met een blog gaat dat inderdaad makkelijker. Wel heel leuk dat je vriendin zo een lief bericht heeft gestuurd. En stiekem vind ik dat je trots op je blog moet zijn, je werkt er hard voor, dus dan mag het ook gezien worden toch?<3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hield het ook eerst geheim, totdat ik Facebook ervoor had aangemaakt en mn eigen bedrijf er van had gemaakt. Al mn vrienden vinden het heel leuk, zelfs mn jongensvrienden haha! Gewoon vertellen dus, mensen gaan je echt niet haten hiervoor ;). xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk artikel! Ik herken het, ik vind het ergens vreselijk dat ik zie dat 15 bezoekers uit onze eigen dorp komt! Wij hebben het ook niet tegen iedereen vertelt want er zijn er maar weinig die begrijpen wat wij doen! Wat een website? Ik heb wel eens gekeken maar waarom ziet de site er steeds anders uit, huh elke dag twee artikelen? Waarom? Wie leest dat dan... Zulke vragen! Hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hield het ook eerst geheim, maar mijn zus is diegene die me zelfvertrouwen genoeg gaf en me het liet vertellen aan de rest haha. Ze vind het zo cool, daar word ik zelf ook helemaal enthousiast van ;p Nu weet mijn familie het en mijn beste vrienden! Kan me ook niet meer schelen wat ze ervan vinden, ik vind het zelf heel erg leuk dus daarom doe ik het, punt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik snap goed dat je het even voor jezelf houd. Zelf heb ik geen ontzettend veel vriendinnen waar ik het tegen zei. Inn directe omgeving wisten ze het wel. Opn werk bijvoorbeeld zeg ik het niet om domme opmerkingen te voorkomen "wat is een blog? Wat post je dan?" Hahah.. Soms vind ik het wel eng en bizar als een oud klasgenootje of andere uit mijn dorp ons op de Facebook pagina gaan liken, ze kunnen dan alles zien. Soms loop ik heel chagrijnig in dorp en zij zien mij dan bijvoorbeeld terwijl ze vet veel over mij weten vanwege de blog! Opzich wel fijn dat je nu met je vriendinnen erover kan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb een beetje gemengde gevoelens bij dit stukje. Dat komt omdat ik aan jou merk dat je blog ook een groot deel van jouw leven is. Dat zou je dan toch juist willen delen met vrienden/kennissen en familie? Ik vind het een beetje moeilijk om mij daarin te verplaatsen, maar ik lees in de comments dat er meer meiden zijn die er zo over denken. Bij mij weet iedereen het en ik krijg alleen maar positieve reacties, ook vanuit onverwachte hoek. Ze zullen jou vast allemaal je geluk gunnen, op welke manier dan ook. Je doet het super goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. M'n vorige blog hield ik ook echt geheim. Ik weet nog dat ik een reactie kreeg op een video door iemand van school, een paar weken later verwijderde ik m'n blog. Ik begrijp het zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk als je zø een lief berichtje dan ook krijgt. Bij mij weten het mensen wel en ze vinden het ook heel erg leuk. Het geeft niet om het ze te vertellen , ook al snappen sommige het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vond het in het begin ook super eng. Tja wat denken al m'n vrienden ervan.. Maar toen ging de knop om, want ik doe dit natuurlijk voor mezelf en niet voor hun haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Awh lieve vriending! Bij mij weten ze het ook, en soms is het dan heel fijn om erover te praten haha:) XO

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lief complimentje! Kan het me wel voorstellen vond het ook een beetje gek als bekende mee lezen, toevallig heb ik het vorige week 1 vriendin verteld en die leest nu dagelijks mee, ze vind het heel leuk en het is leuk om van iemand die mij persoonlijk kent te horen dat ze plezier heeft met het lezen van mijn schrijfsels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Bij mij is het ook nog geheim, raar is dat als bekenden ineens in jouw wereldje komen.. Maar wel een lief berichtje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel herkenbaar! Het is bij mij niet echt geheim, maar ik vertel het ook niet zomaar. Dat vind ik toch nog niet zo fijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik herken het probleem hoor! Maar je hoeft je echt nergens zorgen over te maken, je blog is super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb het eerst ook niet verteld, maar al vrij snel wel omdat ik er over wilde praten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ik was eigenlijk vrij open erover. maar als het geheim was geweest had ik dit zeker een leuk berichtje gevonden! heel lief

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ah wat een lief berichtje! Zelf vertelde ik het alleen aan de mensen in mijn omgeving waarvan ik wist dat ze er goed op zouden reageren en waarvan ik het ook niet erg zou vinden als ze mijn blog zouden bezoeken. Nu ben ik er wat meer open in geworden, maar alsnog zijn er wel mensen die ik het niet snel zou vertellen. Ik zie het dan vanzelf wel als ze mijn blog dan toch een keer zouden ontdekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Daar zalej van geschrokken zijn dat je er op aangesproken werd door vriendinnen.Ik kan mij voorstellen dat het even een drempel is, om over heen te stappen, maar iets wat jij echt leuk vind, dat hebben anderen mensen maar te respecteren dacht ik zo...De mensen die ik belangrijk vind in mijn leven weten dat ik blog, en die lezen ook regelmatig bij mij, dat vind ik helemaal niet erg. Ook al snappen mijn zonen natuurlijk niet wat er nu zo boeiend is aan een lipstick...Mijn man leest ook weleens een artikel, meestal bekijkt hij alleen de foto's van de producten...Van een van mijn buren weet ik dat ze ook regelmatig bij mij leest...Ik vind het best leuk als men geiintresseerd is in wat ik aan het doen ben zo achter mijn PC.en wat ik fotografeer zo voor het raam...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. wat een lief berichtje.! ♥ ik heb het ook een hele tijd geheim gehouden ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Tja dat was te verwachten, als je zo goed bent!!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Snap dat het even ongemakkelijk voelt, maar wat een lieve reactie heb je gekregen! Een groter compliment kun je volgens mij niet krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een lief bericht! Een paar vriendinnen van mij, mijn vriend en ouders weten het. Voor de rest vertel ik het ook niemand. Ik weet niet op 1 of andere manier vind ik het wel prettig zo. Maar toch leuk dat je omgeving zo positief reageert! Heel erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Sinds ik het bekend heb gemaakt aan mijn vrienden heb ik veel meer volgers hihi, leuk hoe dat kan gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt. In het echte leven ben ik heel erg open, dus het verschil is niet zo groot ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Weet je, dat is misschien wel HET MOMENT om het wél te vertellen! Ik snap niet waarom je je zou verstoppen, je blog is zo goed! You do not have to hide girl! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat leuk!! Dan doe je iets ontzettend goed dus!

  Ik heb het aan het begin aan niemand verteld en ook niet op mijn persoonlijke FB geplaats. Wel op mijn Insta. Heel toevallig: eergisteren kwamen mijn klasgenoten er pas achter!

  Maar je kan trots zijn op je blog hoor. Ben nu al een half uurtje aan het struinen, dus lekker delen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat eng dat ze dit ontdekt hebben! Wel goed dat je weet dat ze dit zullen stilhouden! Wat een lief berichtje van Kell.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat tof dat ze je ontdekt hebben, maat ik snap dat het wel dubbel is! Fijn dat ze ook positief waren!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. urghh dat is dus ook mijn grootste angst

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik vond het zoo awkward toen iemand me 'ondekte' Het liefst kroop ik op dat moment weg in een hoekje hahahah x'D

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik herken zooo goed hoe dit voelt! Komt wel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik herken zooo goed hoe dit voelt! Komt wel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen