#Liphug - Want to leave? by Make-up Revolution

woensdag 25 februari 2015

Een knalroze lipstick mag bij niemand ontbreken. Er is altijd wel een moment dat je een roze kleur nodig zou hebben. Ik kwam tot de ontdekking dat ik eigenlijk nog helemaal geen goeie roze kleurtjes had en dus ging deze bij Make-up Revolution in mijn mandje.

Op de webshop word je overspoeld door roze kleuren. De een nog feller dan de ander, dan weer donker, dan weer bijna nude.. Het werd me iets te veel keus en toen besloot ik gewoon voor een leuke naam te gaan. Hoe slecht! Ik ging naar het kopje #liphug en de eerste die mij opviel was de lipstick genaamd ''Want to Leave?''
 
Ik ben van mening dat veel bij dit merk toch heel anders is in het echt, dan dat je ziet op de site. Zo lijkt deze op de foto's op de webshop in mijn ogen helemaal niet zo fel.. Maar eenmaal uitgepakt was deze behoorlijk ''in your face'' roze. Vind ik dat erg? Zeker niet.. Maar wel zo jammer als je deze nou net kiest als je eens geen fel kleurtje wilt. 
 
Nu eens een keer geen swatches op mijn arm, maar gelijk fullface. Laat ik heel eerlijk zijn en gewoon bekennen dat ik het vergeten was hihi. Ondanks dat de kleur heel anders is dan wat ik had verwacht, vind ik het wel een hele toffe tint! Het word geen favoriet, maar voor een keer een avondje uit(eten) is het prima te doen. Want de lipstick blijft makkelijk zitten na een maaltijd!
 
#Liphug Want to Leave bestelde ik hier & kostte €3,16
 
Wat is jouw favoriete roze lipstick? & wat vind je van deze?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca


45 opmerkingen:

 1. Ik vind het een erg leuk kleurtje, staat je goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem erg mooi, en dat voor een goede prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook gek op roze lipstick, zo vrolijk altijd. Hij staat je erg goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeps ik heb helemaal nog geen roze lipstick. Mooi kleurtje, staat je prachtig. Wel jammer dat je lipstick op de site er anders uitzag maar gelukkig ben je er blij mee. Je foto's zijn super mooooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen één!? Renee toch, dat word tijd!
   Dankjewel ^^

   Verwijderen
 5. Wat een mooie lipstick! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi kleurtje ! en past echt goed bij je xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wauw de kleur staat je echt prachtig! Ik heb ook wel eens dat ik iets bestel en dat ik het dan krijg en het er anders uitziet. Gelukkig is het bij jou positief haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, erg mooie kleur! Maar ik weet zeker dat hij mij niet zal staan, bij mij staan alleen zachte lichtroze kleuren. Maar jou staat hij heel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt? Volgens mij staan felle kleuren jou ook echt prachtig..
   Nu ben ik benieuwd hihi

   Verwijderen
 9. Wat een mooie kleur! Staat je prachtig. Gelukkig pakte je bestelling positief uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind deze kleur echt super bij je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige kleur! Ik vind hem zelf wel heel mooi en niet te fel!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die lipstick, wat een mooie knalkleur!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah wat een mooi kleurtje, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik vind hem je erg mooi staan ♥ wel jammer inderdaad dat 'ie feller uitvalt dan op de site.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! Maar gelukkig is 'ie niet lelijk hihi

   Verwijderen
 15. Staat je zo mooi! Wel lastig dat 'ie anders is dan op de site!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Die kleur staat je echt heel erg goed, past mooi bij je haar en huidskleur! x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooi kleurtje, hij staat je echt goed!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat staat deze kleur je mooi! Ik heb ook echt een voorkeur voor roze lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie kleur :) Staat je goed hoor! Voor mij iets té vrees ik.. (Ik 'durf' dat niet...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan is dit misschien juist een mooie om mee te beginnen, niet te fel én een mooi prijsje!

   Verwijderen
 20. De kleur is misschien niet de kleur die je had verwacht maar ik vind hem erg mooi en het staat je erg goed! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een mooi kleurtje, op je lippen toch iets minder fel dan ik verwachtte eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat maak je mooie foto's! En wat een kleurtje voor dat geld, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik had gedacht dat de kleur iets feller zou uitkomen op je lippen, maar ik vind hem wel mooi zo! En zeker voor dat prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik denk dat ik hem ook ga bestellen, want ik vind hem echt prachtig! Ik ben nog precies op zoek naar zo'n kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. de kleur vind ik wel heel erg mooi, hij is wel behoorlijk mijn smaak...hij staat je echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oh ik vind hem echt fantastisch! Wat een mooie kleur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. mooie kleur! staat heel goed bij je huidskleur en haar :) de prijs is ook fijn ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wauw! Mooi kleurtje, hij staat je ook prachtig. Je foto's worden mooier en mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Prachtige foto's en wat een geweldige kleur! Hij staat je echt heel goed! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik vind het echt een heel mooi kleurtje!

  Love,

  Rowan


  Fashion, Beauty, Food & Lifestyle blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Mooie kleur is dit, vind de verpakking ook wel leuk voor zo'n budget lipstick :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Deze ziet er heel mooi uit! Ik ben al een tijdje nieuwsgierig naar de make-up van Make-up Revolution want dit merk is namelijk dierproefvrij, Like! Heb er nog nooit iets van gekocht omdat het (zover ik weet) alleen online verkrijgbaar is en ik toch liever eerst wil swatchen en vergelijken. Maar naarmate ik steeds meer positieve reviews lees word ik toch stiekem steeds nieuwsgieriger x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dierproefvrij wist ik niet maar dat vind ik zeker een MEGA pluspunt :D Het is inderdaad alleen online verkrijgbaar en het is even een gok. Maar tot nu toe vind ik alles wat ik hier van heb heel goed ^^

   Verwijderen
 33. Wauw, ik vind het echt een prachtige kleur! Juist doordat hij vrij fel is vind ik hem heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen