MAC - Faux

zaterdag 21 februari 2015

Eindelijk heb ik dan mijn eerste Mac Lipstick gekocht.. Ik had er al twee maar die heb ik beide gekregen en zijn niet mijn kleuren. Nu werd het dan toch wel tijd om eens een goeie kleur aan te schaffen. Ik ging voor Faux.

Via mijn instagram vroeg ik wat nou dé kleur was om aan te schaffen. ruim 90% zei Please Me, maar toch ging ik heel eigenwijs voor Faux omdat de kleur op élke swatch die ik had gezien mij enorm aansprak. Ik had nog 3 cadeaubonnen van Douglas dus dat is waar ik de lipstick zou bestellen. Dat ging alleen nog niet zo makkelijk want telkens was deze kleur uitverkocht. Na 3 keer een mail te hebben gehad dat hij weer op voorraad was, en dan telkens toch weer te laat was met bestellen.. Is Faux dan eindelijk van mij!
 

Om eerlijk te zijn schrok ik nogal toen ik de lipstick opende, ik dacht wat een vieze, oude kleur.. Maar waarom staat 'ie dan toch zo goed bij iedereen? Ik swatchte de kleur op mijn arm en zag gelijk dat het een beetje naar roze neigt met een hele koele ondertoon. Hmm.. Zou dit me staan?
 
--SORRY, de kleur heeft een lichte filter maar de originele foto ben ik kwijt--
Nu kwam het punt dat ik verliefd werd. Nu snap ik waarom deze kleur de hele tijd is uitverkocht. Nu snap ik ook eindelijk wat iedereen bedoelt met dat de MAC lipsticks altijd zo lekker ruiken. Voor het eerst sinds lange tijd kreeg ik van onbekende mensen complimenten, dat is zó leuk!
 
MAC Faux kocht ik online bij Douglas en betaalde er €19,00 voor
-eigenlijk betaalde mijn cadeau kaarten dat ervoor-
 
Wat vind jij van deze kleur? Welke lipstick raad je me aan voor de volgende aankoop?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

34 opmerkingen:

 1. Wat een fantastische kleur is dit zeg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
 2. Wat een mooie kleur zeg! Deze kleur leek mij niet zo, maar hij staat je onwijs mooi! Ik heb 'Fig' maar ik vind deze denk ik nog wel een stukje mooier! Ik denk dat 'Flat out Fabulous' jou ook heel mooi zou staan. Wel een heftige kleur ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat had ik in het begin ook, dacht echt hmm beetje jammer. Flat out fabulous lijkt me zeker mooi! Wie weet is dat mn volgende hihi

   Verwijderen
 3. Hij is pretty! Precies een kleur die ik ook zou dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een gave kleur, staat je erg goed, maar volgens mij staat alles jou goed! Wel prijzig voor een lipstick, maar goed als hij zo mooi is (en goed) dan is het niet duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleur van MAC, staat je mooi! Zelf heb ik Please Me, een erg mooi liefroze kleurtje. Liefs Carmen ourbeautythings.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah de kleur is zo mooi, hij staat je ook prachtig. Hij staat ook al heel erg lang op mijn wishlist maar zoals je zegt is hij altijd uitverkocht

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou zeggen, schrijf je in bij douglas, dan krijg je automatisch een mailtje wanneer er weer een paar zijn.. Na 3 keer had ik 'm eindelijk!

   Verwijderen
 7. Het is een erg mooie kleur! Hij ziet er zo naturel uit! Hij komt zeker op mijn wishlist :D Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kleur! Ik wilde deze ook graag hebben maar inderdaad was die iedere keer uitverkocht. Ik ben toen voor twig gegaan, lijkt er op :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Twig staat ook nog op mijn lijstje, lijkt me zeker een mooie!

   Verwijderen
 9. Wat een prachtige kleur en het staat je ook echt onwijs mooi! Een mooie oudroze kleur, ik ben er echt dol op.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kleur heb je gekozen! Hij staat je goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij staat je zo prachtig, ik denk als ik ooit een MAC lipstick koop dat ik deze koop! Hij stond je afgelopen week zo mooi, ik ben verliefd op deze kleur! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw lief, dankjewel <3 moet je zeker doen want ben van mening dat iedereen deze goed staat!

   Verwijderen
 12. Wat heb je een goede kleur gekozen, deze staat je echt heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie lipstick! De kleur staat je ook heel erg mooi! Heb je trouwens een nieuwe lay-out? Super tof! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je het ziet ^^
   Sinds een tijdje heb ik wel wat kleine aanpassingen gedaan ja!
   Dankjewel

   Verwijderen
 14. Als je de lipstick opent, ziet het er inderdaad best een vuile kleur uit, maar op je lippen ziet hij er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ahh hij ziet er echt heel mooi uit, echt zo Kylie Jenner-achtig :)

  Liefs,
  Didem.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat is dit een ontzettend mooie kleur en staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, wat is deze mooi! Staat je ook goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wauw! Staat je echt super mooi deze mopskie!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Echt een prachtige kleur, die je ook goed staat. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. wauw, prachtige kleur ♥ hij staat je ook heel erg mooi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Kan iemand mij uitleggen wat het verschil is tussen MAC Faux of Mac Brave? Ik weet niet welke ik moet nemen. Ik hou van een kleurtje waarbij je wel iets ziet dat je draagt. Maar ik hoor ook goede verhalen over Faux. Ik weet het gewoon niet. Kan jij misschien reageren? :)

  liefs

  Janine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi,

   Brave neigt iets meer naar het roze toe en is iets meer aanwezig.. Faux is wel echt meer nude met een meer oud roze ondertoon. Brave staat nog zeker op mijn lijstje omdat het nét wat meer heeft dan nude. Hoop dat je hier wat aan hebt :)

   Liefs

   Verwijderen
 22. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. De kleur is onwijs mooi. Zelf zoek ik al een tijd naar zo'n kleur. Ik vind het alleen zonde om er 19 euro aan uit te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. wat een prachtige kleur is dat, die gaat op mijn wishlist! wat heb je trouwens mooi haar<3

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Prachtige kleur is het he . Ik heb brave en faux en wat een pareltjes zijn het 💟

  BeantwoordenVerwijderen