Makeup Revolution I ♡ Makeup Death By Chocolate

donderdag 5 februari 2015

Makeup Revolution.. Het was voor mij nooit de moeite waard om een bestelling te plaatsen (dacht ik) Tot dat er een nieuw palette uit kwam. Namelijk de Naked Chocolate. Ik besloot maar even een bestelling te plaatsen maar tot mijn verbazing kwam er een ander palette binnen. Balen, maar vind het eigenlijk niet eens erg.. Wat een plaatje om te zien hé? Aan de buiten kant alleen al.. Dat belooft wat!

''Chocolate shades…that go to the dark side too!
By day more natural…by night hit the dark side!
Mixture of mattes and shimmers.''

Het palette bestaat uit 16 kleuren met allemaal stuk voor stuk erg leuke namen. Ik ben er vast niet de enige in, maar als iets leuke namen bevat dan ben ik al snel tevreden. Er zitten een paar matte kleuren in maar over het algemeen zijn het kleurtjes met een shimmer. De twee grootste kleuren zijn perfect voor highlighter.

Ahh ik wilde eigenlijk niet beginnen met swatchen want ik vind dit palette echt prachtig. Toch zou het vreemd zijn om het niet te doen dus hop, vingers erin en swatchen maar. Er was maar één kleur die mij tegen viel en de rest gaf telkens een 'wauw' effect. Ik maakte gelijk die dag een look maar die viel totaal in de soep omdat de kleuren te heftig waren. Onwijs goed gepigmenteerd dus hihi.

White light - Don't let Go - Break me Up - Consume Me - All is Lost
 
Deze swatches zijn van de bovenste rij.. Break me up is een nét geen matte kleur, gelukkig is All is lost wel geheel matte. Dat vind ik toch altijd het mooist bij zwart. White light is EINDELIJK een kleur die ik met mijn lichte huid óók eens als highlight kan gebruiken.

Lick me - Fool's Gold - One more Bar - Devour Me - Tear the Wrapper - Love you to Death
 
De middelste rij was met de kleur die me tegen viel. Nu hoor ik je denken 'Oh dat is vast Lick me' maar nee, niet eens. Die vond ik op mijn lichte huid juist verbazingwekkend mooi. De kleur die onwijs tegen viel was Tear the Wrapper. Ik ben wel 10 keer met mijn vinger hard over de kleur gegaan en alsnog kwam er niet meer kleur af dan dit. Fool's gold & Love you to Death zijn daar in tegen echt onwijs mooi!

Pray for me - Dipped - Tease Me - Set me Free - Bring down Angels
 
 Moet ik hier nou echt iets over zeggen? Dit is het rijtje wat ik denk ik het meest ga gebruiken en kan niet wachten om een look te maken die wél gaat lukken. Hoe vaak komt het nou voor dat oogschaduw té goed gepigmenteerd is.. Ik leek wel een clown en kon er niks meer van maken. Nog even oefenen dus.
 
Al met al vind ik het helemaal niet erg dat het verkeerde palette is verstuurd (of aangeklikt, dat weet ik niet) Dit palette kun je bestellen op de webshop van Makeup Revolution en je betaald hier voor €10,09 .. Wat mij betreft een hele mooie prijs voor een heel mooi product.
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
Liefs,
Rebecca

32 opmerkingen:

 1. Haha ik ken dat probleem, dat dingen te goed gepigmenteerd zijn. Ik heb dat ook met dit palette. Wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De pigmentatie ziet er idd geweldig goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er best wel goed uit! De kleuren zijn in ieder geval heel mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem ook en het is zo'n mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren en goede review. Dit palette wil ik ook zo graag nog hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat raar dat je een ander palette toegestuurd kreeg! Gelukkig valt hij niet tegen! De kleurtjes zien er stuk voor stuk erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een geluk bij een ongeluk! Fijn dat je dit palette alsnog mooi vind! Ik wil ook echt zo graag eens iets proberen van Makeup Revolution! Lijkt me echt zo'n fijn merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze ook en ik ben er zo blij mee! Het is mijn favoriete palette op dit moment.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben onder de indruk, maar ik moet welzeggen tot ik tot nut oe wat ik van The makeup revolution heb gezien is allemaal heel erg mooi!
  De Milka reep er direct naast is ook een lekker toppertje...;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie palette zeg! Mooie kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hebben hebben hebben!!! Wat een mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie pallet. Dit zou zo een everyday pallet kunnen zijn. Super mooi en ook goed gepigmenteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik heb de andere versie, deze ziet er ook super uit liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow zoveel kleurtjes voor zo een zachte prijsje en de swatches zien er ook nog eens goed uit!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dit palette ziet er echt prachtig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat is het een mooi palette zeg!
  Alleen voor de buitenkant zou je hem al kopen haha!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind die palletjes zo mooi, ik ga hem zeker binnenkort bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gelukkig was het geen tegenvaller dat de verkeerde opgestuurd was! Hij is zo leuk, het hoesje alleen al haha :) Mooie natuurlijke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb zelf de eerste versie, maar deze vind ik ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een onwijs leuke verpakking alsof het gewoon een reep chocolade is. Mooie palette!

  BeantwoordenVerwijderen