Makeup Revolution Ultra Velour Lip Cream ♥ Move your mouth forever & Not one for playing games

vrijdag 13 februari 2015

Tijdens mijn bestelling op de webshop van Makeup Revolution werd ik toch wel erg benieuwd naar de Lip Creams. Ergens had ik het idee dat ze me tegen zouden vallen aangezien je al weet dat bij het word cream, je lijntjes enorm benadrukt worden. Toch was ik eigenwijs en moest ik het proberen.

Ik bestelde er gelijk maar twee. Een paarse kleur omdat ik nou toch eigenlijk wel eens wilde weten of het mij zou staan en een mooie bruin tint. Beide producten ruiken onwijs lekker, wat niet een must is maar hey.. het is mooi meegenomen. 

Not one for playing games - Move your mouth Forever
 
Al vrij snel zag ik dat de kleuren in het echt (in de huls) een stuk minder intens waren dan op de website. Zo viel de paarse best mee en was de bruine tint ineens veel meer nude dan dat ik had gehoopt. Zo op de huid ziet het er erg mooi uit maar was bereid voor het ergst om het op mijn lippen aan te brengen.. Dit zou mij zó niet staan.
 
Eerlijk is eerlijk, ik vind dat ik het toch best wel kan hebben zo een paarse kleur. Excuse me dat ik naar het scherm kijk in plaats van in de lens, maar dat is gewoon veel makkelijker haha. Dit is dus 'Not one for playing games'. In eerste instantie dacht ik met het eerste laagje dat je ineens al mijn velletjes zag op mijn lippen, maar na het opbrengen van een extra laagje zag je er niks meer van. Deze voelde lekker aan op de lippen & de kleur vind ik dus eigenlijk wel erg tof!

Nou, als ik ooit wil faken dat ik ziek ben weet ik wat ik op mijn lippen moet smeren. Met ''Move your mouth forever'' lijk ik gewoon in één klap ziek. Dit is echt een verschrikkelijk kleur. Ook zorgt deze wel voor mega zicht van velletjes én voelt aan alsof ik zand op mijn lippen heb. Eventjes twijfelde ik of dit niet stiekem concealer was maar nee. Het is toch echt voor de lippen. Bleh.

De Lip Creams zijn voor €3,79 te koop op de webshop van Makeup Revolution
 
Vind jij die nude kleur ook zo verschrikkelijk goed bij me staan?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca
 


21 opmerkingen:

 1. Die paarse kleur staat je inderdaad echt prachtig! Past heel mooi bij je ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahah die nude kleur doet je inderdaad niet veel goeds.. De paars daar in tegen ken je goed hebben! Had inderdaad wel gedacht dat de substantie lijntjes en velletjes heel erg had laten zien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De paarse vind ik echt schitterend, en ja je kan hem zeker hebben! Hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Balen van die lichte, het leek een mooie nude kleur, maar de andere is wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer van de nude. Ik denk dat je zowieso wel iets feller mag gaan in je kleurtjes. Dus dat is wel een pluspunt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oei, nee, die nudetint valt inderdaad tegen. Maar je hebt gelijk, de paarse kleur staat veel leuker dan verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De nude kleur vind ik je inderdaad niet echt mooi staan haha! De paarse kleur vind ik je wel geweldig staan! Staat je echt goed! Ook fijn dat ie goed aanvoelt op de lippen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De paarse vind ik wel heel mooi! De nude klinkt niet als een aanrader en hij staat je inderdaad niet zo heel goed, maar ik weet zeker dat ik hem ook niet kan hebben. De paarse daarentegen staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne review! Jammer dat die nude je niet goed stond/en niet zo fijn was

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die paarse kleur staat je goed! Ik vind Makeup Revolution een fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die paarse kleur staat je heel leuk en is toch iets minder opvallend dan sommige andere paarse lipproducten! Fijne review ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. O jee, van die Nude tint word ik,om te zien niet heel erg vrolijk....de paarse is echt veel leuker !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die paarse staat je TE leuk en normaal haat ik paars op iemands lippen. Ik begrijp heel goed wat je bedoelt met die move your mouth forever maar toch vind ik dat ook mooi zo'n kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Beide kleuren zien er zo mooi uit! Al is toch Not one for playing games wel echt mijn favoriet en staat je ook zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De paarse vind ik echt leuk! Die andere vind ik niet zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Paars staat je goed!! Dat wordt dus MAC Rebel kopen, mua haha!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen