New in; Sheinside & Kik

zaterdag 7 februari 2015

Sinds ik bij de Kik werk koop ik steeds meer onzin kleding. Dingen die ik helemaal niet nodig heb maar gewoon mee neem omdat ze zo goedkoop zijn. Dit keer kocht ik weer het één en ander maar laat de leukste spulletjes zien. Ook plaatste ik een bestelling op Sheinside, wat ik één keer eerder heb gedaan. (zie hier) Dit keer niet zo veel, dus daarom even bij elkaar.

Als aller eerst kocht ik bij de Kik dit (nep?) leren jasje. Het is een kort model die onwijs mooi aansluit in de taille. Tenminste, als je 'm in een maat kleiner koopt hihi. Alles valt erg groot bij de Kik en kan dus nogal vreemd vallen. Deze heb ik alvast gekocht voor als het weer wat warmer word. Zo een jasje kan altijd! Ook het shirtje eronder komt bij de Kik vandaan. Het shirtje kostte €5,99 en het jasje was €15,99. Ik spreek uit ervaring dat de kwaliteit erg goed is!

Dan kocht ik ook nog dit onwijs leuke jurkje! Normaal ben ik van de nauw aangesloten jurkjes dus dit was wel even wat anders. Maar voor die €10,00 wilde ik het wel proberen. De zwarte streepjes zijn een soort van haartjes zeg maar.. Vreemd om uit te leggen maar het steekt een beetje uit... Op de achterkant zit een rits wat ik ook wel net wat extra's vind geven. Helemaal mijn kleuren!

Yaaaay! Ik ben blij! Dit is echt een trui die bij mij past. Deze zou ik het liefst elke dag willen dragen en zal ik heel erg missen als het zometeen weer (ooit) lekker weer word. Het is een creme/witte met navy blauwe kleur & mijn favoriete print. Rendiertjes! De stof is heerlijk zacht en voelt goed dik aan. Deze bestelde ik op Sheinside en kocht ik voor 19 dollar.

Als laatst, een miskoop. Ik ben al zó lang op zoek naar een wit/creme/peachy kleur trui met van die mooie sequins .. Op het plaatje dacht ik dat ik 'm gevonden had, maar eenmaal aan baalde ik als een stekker. Zoals je al een beetje zit links bij mijn arm, zit de trui heel strak onder aan mijn arm, en de rest is veel te wijd, waardoor het niet echt flatteus zit.. Ook valt de trui veel te kort, en bij de hals juist weer heel hoog. Heel jammer & daaag 21 dollar!

Zo, dat waren mijn aankopen. Niet veel maar hoeft ook niet altijd elle lange artikels te zijn, toch?
Ik ben vooral benieuwd wat jullie vinden van de kleding van de Kik ^^

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca

26 opmerkingen:

 1. Wat een hoop mooie items heb je er bij! Ik ben vooral verliefd op je jurkje, die staat je zo ontzettend goed <3 De andere items zijn ook erg pretty! Leuk om eens jouw stijl te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankopen heb je gedaan. Ik had nog nooit van de kik gehoord maar je hebt er leuke dingen gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke items heb je gekocht, dat zwarte jasje vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je jasje en het jurkje helemaal geweldig!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke aankopen heb je gedaan. Dat jurkje vind ik erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke aankoopjes! Ook nog eens prachtige foto's. Is alles goed op te zien. Het leren jasje en de kerst trui vind ik echt heel tof. Jammer dat er ook een miskoop tussen zat =(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke aankopen heb je gedaan! Vooral het eerst jasje en de trui met de rendieren vind zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan me voorstellen waarom je deze items toch koopt want ze zijn gewoon echt heel leuk. Vooral het jurkje en de trui met pailletten zijn mijn favorieten :). Ik moet zeggen dat ik vind dat je echt een leuke blog hebt, ben er bij toeval op terecht gekomen.

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke items en fijn dat je alles aan laat zien.. Zo krijg je een veel beter idee van de kleding!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat leren jasje en die voorlaatste trui zijn prachtig! Alleen jammer van die laatste trui! De kleding van Kik ziet er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk jurkje, alleen het ziet er zo uit dat die rits er slecht in genaaid is

  BeantwoordenVerwijderen
 12. je hebt mooie aankopen gedaan ♥ jammer van de laatste trui met sequins xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat jurkje is prachtig, wat een leuke items! Wat jammer van je trui dat die zo anders is dan je hoopte. X <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is zeker jammer. Dacht dat ik dan eindelijk dé trui had gevonden..

   Verwijderen
 14. oh dat jurkje is leuk zeg! Staat je goed

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke kleding! Jammer van die laatste maar ja, kan gebeuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke, inspirerende blog en het grijze jurkje is erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke foto's en die foto met het hondje is toch mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Echt hele leuke kleding, vooral het jurkje staat je echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen