SPAM your blog or other Social Media

zondag 8 februari 2015

Al één keer eerder heb ik dit gedaan en het artikel gebruik ik nog steeds voor mijn (bijna) dagelijkse ronde om blogs te bezoeken. Alleen zijn daar nu een hoop blogs niet meer actief. Vandaar een nieuwe ''Spam your Blog'' artikel die ik zal gebruiken als dagelijkse ronde én altijd leuk voor andere om (nieuwe) blogs te leren kennen! Dus ga je gang. Spam je blog! Of als je iets anders leuks hebt, mag dat ook. Ga er voor zou ik zeggen.
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

47 opmerkingen:

 1. Leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Nikita en ik heb een blog, genaamd jesuisnikita.blogspot.nl. Dagelijks blog ik op mijn stukje internet over beauty, fashion, lifestyle en food. Ik hoop dat ik je mag verwelkomen! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Melanie en ik zet om de dag een artikel op mijn blog Life by Melanie. Onderwerpen varieren van beauty tot fashion, soms ook wat lifestyle. Vind het heel leuk als je een kijkje neemt!
  Http://www.lifebymelanie.blogspot.nl
  X melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk en lief dat we mogen spammen!

  Ik ben Senna, een 17-jarige blogger uit Nederland. Mijn blog simplysenna.blogspot.nl bestaat nog niet heel zo lang. Ik schrijf over de dingen dat me blij maken en me interesseren. Ook plaats ik artikelen met tips en tricks. Omdat ik zelf een gezonde levensstijl belangrijk vind, schrijf ik daar natuurlijk ook over!

  Neem gerust een kijkje en een berichtje is altijd welkom!

  Fijne dag verder!

  Liefs,
  Senna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee wat leuk :) Mijn naam is Mariëlle en ik blog op www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty en fashion, soms plaats ik ook shoplogs, looks en persoonlijke artikelen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Mocht je het leuk vinden dan kun je me volgen op allerlei social media, de buttons vind je rechts op mijn blog! Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankjewel Rebecca :)

  Hi Ladies!

  Op www.nellavita.nl vind je bijna dagelijks nieuwe artikelen over mode, trends en tips. Meestal op het gebied van kleding, beauty, wonen en sporten. Maar soms zul je er ook artikelen vinden over bijvoorbeeld celebritries of relaties!
  Neem een kijkje of volg Nella Vita op Facebook via www.facebook.com/nellavitamagazine !

  Liefs,

  Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk dat we mogen spammen! Mijn blog is http://www.mlanadine.blogspot.nl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk! :)

  Ik blog 3/4 keer per week over persoonlijke dingen, beauty en een beetje lifestyle ol byannex.blogspot.com :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk dat je ons hier de mogelijkheid geeft. Tis als beginnende blog soms wel moeilijk om bekendheid te krijgen, aangezien er zoveel zijn. Ik heb een blog "curvybird" waarop ik ( in het engels) schrijf over lifestyle maar ook fashion en beauty aangezien ik dat ook erg leuk vind. Ik doe dit op mijn eigen manier, ik laat mijn visie zien maar probeer ook echt mee te geven " dat je het allemaal niet te serieus moet nemen" Fashion en beauty zijn leuk maar je hoeft er niet altijd tip top uit te zien om je wel fantastisch te voelen.

  xx

  http://curvybird.blogspot.nl/
  http://curvybird.blogspot.nl/2015/02/a-sweater-matter.html

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk artikel! Ik Mariska en ik heb een blog genaamt: www.lovelyxlifestyle.blogspot.nl . Elke zaterdag plaats ik een nieuw artikel dat gaat over lifestyle, beauty of fashion. Ook heb ik een instagram accout waarop je op de hoogte kan blijven van mijn blog. Mijn instagram accout heet: lovelyxlifestyle. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt! X mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super lief dat we mogen spammen :-) Ik ben Saskia en blog elke dag op www.twinkelbella.nl. Ik blog over beauty maar ook over lifestyle, mijn zoontje en over mijn zwangerschap! Leuk als je eens een kijkje komt nemen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat lief dat je ons een kans geeft ons blog in de spotlight te zetten, Die kans kan je niet laten liggen, dacht ik bij mijzelf toen ik dit las. Ik weet dat je regelmatig bij mij komt lezen, en dat vind ik echt gaaf...maar ook je andere lezers zijn natuurlijk erg welkom...
  Zelf heb ik sinds een tijdje een blog wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf. Dit kan dus echt over heel verschillende onderwerpen gaan, Ook al voert beauty momenteel de boventoon…..De blogjes zijn geschreven vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit zo uitgebreid mogelijk te beschrijven. Ze zijn echt mijn persoonlijke beleving, waarin je dit soms ook in de details terug kunt vinden…
  Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuk dat we mogen spammen! Ik blog en instagram graag over mijn passies: beauty, fashion en food! Je vind er reviews, favorieten, inspiratie, looks, shoplogs en meer! Mijn blog is http://www.lifeofsimone.nl en mijn instagram is http://instagram.com/simone_vissers
  Liefs, Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat fijn dat we mogen spammen !!! Ik ben Joor en ik ben 26 en ik hou heel erg van fashion. Ik blog daarom het vaakst over Fashion ( 1 x in de week is er een Outfit of The Day te vinden ) , maar ik schrijf ook over beauty , lifestyle en persoonlijke artikelen!
  http://joorloveswriting.wordpress.com

  xx joor

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lief dat we mogen spammen! Ik ben Sofie en blog op http://www.sproetjespost.nl. Ik post over alles en nog wat: dingen die ik offline tegenkom, maar ook online. Ik deel mijn gedachten, mijn frustraties, de vrolijkheden en nog veel meer! Ik hoop je te mogen verwelkomen op mijn blog.

  Liefs,
  Sofie.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lief van je! Ik blog op http://sarahdiseblog.blogspot.com voornamelijk over beauty met een dosis humor. Soms vind je er ook persoonlijke posts of artikels over fashion, food, travel... Ik zou het heel fijn vinden mocht je eens een kijkje nemen! :) xx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zo leuk dat we mogen spammen!

  Ik ben Anouk, en blog met veel plezier op www.girlygirll.wordpress.com ik blog hier over beauty, fashion lifestyle en nog veel meer wat me bezig houdt. Ik maak ook filmpjes op YouTube onder de naam: Anouk van Klaarbergen. Ik film hier over de zelfde onderwerpen als mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk! Ik ben Kelly en ik blog dagelijks op www.Elegantic.nl, over zowel beauty als lifestyle!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat lief dat we mogen spammen.
  Ik ben Klaartje en mijn blog heet Like a limited edition.
  Ik blog vooral over persoonlijke dingen, meestal de dingen die ik meemaak. Ook zijn er veel diy's te vinden op mijn blog want ik hou van creatief bezig zijn.
  Dit is de link van mijn blog: http://likealimitededition.blogspot.be/
  Hopelijk neem je eens een kijkje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heel fijn dat we mogen spammen :)
  Hallo, ik ben Anke en mijn blog is Think Like Pink. Een blog waar ik zowat alles wat me interesseert op neerpen. Dit kan gaan over beauty, maar ook over fashion of een boekreview. Hierbij deel ik mijn mening, kritiek en ervaringen met jullie mee. Alvast veel leespleziers op https://thinklikepink.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk dat we mogen spammen!
  Ik heet Eileen en ben sinds januari 2015 begonnen met bloggen. Ik woon in Spanje en plaats foto's over het leven hier, mooie plekken of andere onderwerpen. Sinds kort ben ik ook begonnen met het posten van geschreven artikelen.. ook komen er binnenkort meer fashionposts en andere diversen.

  Mijn blog is: www.eileenshirley.blogspot.com
  Leuk als je en kijkje neemt en me evt volgt op bloglovin'
  http://www.bloglovin.com/blogs/la-vida-en-espana-13607919

  Liefs Eileen

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat fijn dat we mogen spammen!! Ik blog op http://larmoiredamelie.blogspot.be
  Dat is mijn online plekje waar ik alles deel wat me interesseert. Je vindt er voornamelijk posts over beauty, fashion en food. Ik heb ook een instagramverslaving. De link vind je op mijn blog ;-) I hope to see you soon!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik vind dit altijd leuke artikelen omdat je zo wat nieuwe blogs ontdekt :)

  En natuurlijk lief van jou dat we mogen spammen! Ik blog sinds een aantal maanden met heel veel plezier op http://www.simplynspecial.nl Ik schrijf over dingen die me bezig houden zoals beauty, diy, personal en nog veel meer! Ik ben ook via Instagram te vinden via Simplynspecial.

  Wie weet tot snel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heehoi! Mijn naam is Daphne en ik studeer Art&Design, vandaar de naam The Dutchie Designer. :) Ik blog over kleine lieve dingetjes, creatieve uitspattingen en boeken. Ook heb ik een YouTube kanaal onder dezelfde naam! Momenteel loopt er ook een kleine winactie.

  Blog: www.thedutchiedesigner.blogspot.nl

  Liefs! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Met mijn blog bornonaplane.wordpress.com neem ik je mee naar verre landen, vreemde culturen en vertel ik verhalen van mensen. Het blog gaat voornamelijk over reizen, maar ook leuke hotspots in Nederland, eten en fotograferen spelen een grote rol. Van blogposts over het leven in Moskou tot leuke hightea adressen, je vindt het allemaal!
  Ik ben ook te volgen op instagram, facebook en twitter en superleuk dat we even mochten spammen!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Superlief dat we mogen spammen!

  Ik ben Pauline en blog op http://fairygodmotherr.blogspot.be . :) Het is een personal lifestyleblog waar ik artikels post over beauty (incl. Reviews), shoplogs maak, reisverslagen post en zoveel meer!

  Tot snel?

  Xoxo
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Samen met twee vrienden recentelijk een fotografie blog begonnen:
  www.photeau.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Lief dat we mogen spammen! Ik blog dagelijks over beauty, fashion en lifestyle op bymarlayne.nl. Dit doe ik nu ongeveer een jaartje met nog heel veel plezier. Sinds afgelopen zaterdag ben ik ook bezig met het maken van YouTube video's. Ik zou het heel leuk vinden als je even een kijkje zou willen nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat lief dat we even mogen spammen, dat vinden we natuurlijk niet erg, haha ;) Ik ben Melissa en ik heb een fashion & beauty blog met hier en daar een persoonlijke blog post. Ik ben te vinden op: www.rockinheels.com. Ik volg je trouwens nu op youtube, instagram en op bloglovin' volgde ik je al ;)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat ontzettend leuk en lief dat we mogen spammen! Ik ben Lies en ik blog nu ruim 2,5 jaar op http://bye-lies.blogspot.nl. Ik schrijf eigenlijk over alles wat ik leuk vind. Dit zijn vooral persoonlijke, beauty en lifestyle artikelen en daarnaast laat ik ook wel eens mijn creatieve creaties voorbij komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat leuk! Kom eens kijken naar http://beautytalk.be, mijn nieuwe layout is net klaar!! :)
  Ik ben een Belgische die in Nederland woont en ik schrijf over Beauty en Fashion, je leest er veel reviews en momenteel kan je meedoen aan een leuke winactie!
  Check it out!
  Liefs,
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Leukd at we dat weer mogen doen! En natuurlijk doe ik weer mee. Ik blog op http://www.sharmainesarina.nl over alles wat ik leuk vind op het gebied van beauty, fashion, lifestyle etc! Ik vind het altijd leuk om op deze manier weer nieuwe bloggers te leren kennen, en zou het dan ook erg waarderen als een ander ook eens bij mij een kijkje neemt. Tot zo! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Lief van je!

  Ik ben Kimberly en mijn blog hete http://www.kimbahli.com. Ik blog over reizen, recepten, beauty, fashion, lifestyle, van alles dus! O.a. over mijn vrijwilligerswerk in Uganda en Nepal, mijn Weight Watchers avonturen en heerlijke recepten. Neem gauw een kijkje er op!!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ohh wat leuk!

  Ik ben Marjoleine en ik blog op https://marjoleine107.wordpress.com/ . Ik blog over beauty, fashion en lifestyle. Eigenlijk van alles wat ! :) Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje wilt nemen. Ook ben ik te volgen op facebook (marjoleinee) , twitter (xxmarjoleine) en instagram (xxmarjoleine).

  Liefs, Marjoleine

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Yeaahh! Spammen :)

  Ik ben Soukaïna en mijn blog is http://healthydreamer.weebly.com/ ik blog vooral over sport maar doe nu ook een blog challenge! Ben van plan ook persoonlijke dingen erop te posten, maar dat komt later pas !

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Leuk dat we mogen spammen. Op mijn blog komen notd's voorbij maar ook leuke nailarts zoals "Louboutin" nails, disney nails en nog veel meer. Ik schrijf ook reviews over beauty producten. Ik laat je meegenieten met mijn (foto) shoplogs die vaak low budget zijn! En zo nu en dan komt er een leuke beauty DIY voorbij. Ook geef ik soms een budgettip. Ach..neem een kijkje en laat vooral een reactie achter. ;-) Lieve groetjes Mandy. http://mandybos.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Oh das eigenlijk wel een slimme haha.

  Hehwhat.nl --> de naam is het al. Over alles (materialistische dingen daar gelaten ha)

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Rosanne en blog met veel liefde op www.rosannevandierenn.nl Ik blog over beauty, lifestyle en een snufje fashion. Wekelijks kun je persoonlijke verhalen lezen, makeup tutorials, reviews en lifestyle/fashion artikelen. Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje komt nemen op mijn blog.

  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wat leuk:) Ik ben Naomi en mijn blog is, www.justablogbynaomi.blogspot.nl Ik blog over beauty, fashion. en lifestyle. Maar eigenlijk gewoon over alles wat ik leuk vind. Om de dag kun je er een nieuw artikel vinden. En ik zou het echt heel leuk vinden als je er op zou kijken<3

  Instagram : xnaomivdw
  Bloglovin: justablogbynaomi

  Liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Altijd leuk! Mijn naam is Eilish, 21 jaar en ik blog op http://www.artisticstateofmind.nl Een persoonlijke blog, met beauty, fashion, media en lifestyle. ZO staan er vandaag weer 5 toffe series online!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hey leuk dat we mogen spammen!
  Mijn blog is : glitterscene.blogspot.nl
  Ik ben een paar dagen geleden begonnen en probeer zo vaak mogelijk een artikel te schrijven :)
  Ig: glitterscxne

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Altijd leuk om even wat te mogen vertellen over mijn blog. Mijn FashionBlog heet invisiblecreations.nl en daar schrijf ik over mijn grote passie voor fashion. Dit alles doe ik geheel in mijn eigen stijl, die is te omschrijven als zwart en wit en een tikkeltje minimalistisch!
  Liefs Idwerd

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik blog op https://twentylovenl.wordpress.com over mijn leven en alle dingen die ik meemaak! Dat kan zijn studie, reisjes, shoplogs, recepten en nog veel meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Hallo allemaal ik ben Nathalie van thatssonathalie.blogspot.be en ik schrijf over beauty, fashion, lifestyle en nog veel meer! Neem de tijd en kijk even rond ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hey, leuk dat we mogen spammen! Ik ben Isabella en ik schrijf vooral over fashion, beauty reviews en over mijn dagelijkse leven. http://isafashionebella.blogspot.com Hoop dat je het leuk vindt! Isabella x

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Net als alle anderen vind ik het erg leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Lisanne en ik schrijf over beauty, lifestyle en artikelen over mijn opleiding. Het lijkt me leuk als je een keer een kijkje neemt op mijn blog http://glamtheday.wordpress.com Liefs, Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Wat een ontzettend leuk initiatief! Ik ga hier ook eens in rondneuzen op zoek naar nieuwe blogs! Zelf heb ik een blog genaamd Cocktails & Glamour. Een blog over Lifestyle/beauty/Fashion/... Ik post 2x per week (maandag en woensdag). www.cocktails-and-glamour.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen