Yankee Candle Boeket

zondag 1 februari 2015

Bij Valentijn horen bloemen. Wil je nou eens iets origineler doen, maar toch dicht in de buurt blijven van de traditionele bloem.. Dan is dit misschien een leuk idee. Nee, ik heb dit niet zelf bedacht.. ik kwam een foto tegen op Facebook en vond het onwijs leuk. Een hele leuke manier om een wel héél lekker ruikend boeket te geven.

Voor dit boeket heb je slechts een paar dingen nodig;
 
x Een pot waar je het boeket in wilt
x Oase
x Yankee Candle waxtarts
x Satéprikkers
x Verf
x Plakband
 
* Oorsprongelijk wilde ik het boeket in de bruine pot maken, die was alleen véél te groot .. Daarbij wilde ik ook de lollies erin prikken om het nog wat vrolijker te maken. Dit zag er alleen niet heel leuk uit en zo zie je verder op dus ineens een heel ander potje.
 
Als aller eerst had ik de saté stokjes groen geverfd. De kleur die ik gebruikte komt van de Xenos en zitten hele subtiele glitters in. Dit is een optionele stap maar ik vond het net iets leuker. Daarna begin je met de Oase passend te maken. (De gaten kwamen van het eerdere potje) Doe dit heel gemakkelijk door er met de pot op te drukken en alles daar omheen weg te snijden.
 
Deze stap spreekt natuurlijk voor zich. Het bevestigen van de stokjes aan de wax tarts. Ik besloot te gaan voor de makkelijke stap, met plakband. Mijn plakband was alleen niet stevig genoeg en de tarts bleven naar beneden glijden. Je kan kiezen voor extra veel plakband, stevigere tape, of zelfs secondelijm. & zo heb je ineens allemaal schattige ''bloemetjes'' ♥
 
Dan is het tijd om je bloemetjes een plekje te geven. Het leukst is wel om een beetje zoete, lieve geuren te gebruiken. Maar die ik heb zijn allemaal al voor de helft op dus besloot om te gaan met wat ik had. Maak het ene stokje wat korter dan de ander zodat je een beetje hoogteverschil krijgt. En prikken maar!
 
En zo heb je een schattig Yankee Candle bloemen pakketje!
Je zou de oase nog kunnen bedekken met glitter of iets anders, maar zelf vind ik het niet heel storend. Doe er een leuk cellofaan papiertje omheen met een strik en je hebt een heel schattig cadeau! Niet alleen voor Valentijn, eigenlijk kan dit altijd.. Want wie is er nou niet dol op Yankee Candle?
 
Zou jij zo een boeket leuk vinden om te krijgen?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca


24 opmerkingen:

 1. Super leuk! Dit is inderdaad ook leuk om als cadeau te geven xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee!! Geeft me weer een beetje inspiratie ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw dit is echt een super leuk idee ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt onwijs leuk, ik zag hem inderdaad ook voorbij komen. Heel handig uitgelegd met stap voor stap. Ik ga hem zeker onthouden en een keer als cadeautje geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Doe mij maar dit heerlijke geurende boeketje, veel leuker en origineler dan een bosje bloemen....erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend leuk idee! Ik vind het ook zeker perfect om het cadeau te geven en zou het zelf ook leuk vinden om zoiets te mogen ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou het zeker leuk vinden als ik dit cadeau zou krijgen! Laat maar komen, haha! Veel origineler dan die afgezaagde bloemen ...! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Ik had dit ook inderdaad al gezien op Facebook. Echt een heel leuk ideetje. en als antwoord op je vraag: 16 mei ben ik jarig. *hint* lol

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah wat een geniaal idee! Echt ontzettend leuk, ga ik zeker onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke diy. Bloemetjes maar dan van kaarsjes. Nice :)

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ontzettend origineel en leuk! Echt heel tof!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een geweldig idee! Veel leuker dan een gewoon bloemetje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. zo'n lekker geurend boeketje zou ik wel willen hebben echt een super leuk idee

  BeantwoordenVerwijderen