Makeup Revolution Amazing Curl Mascara

dinsdag 3 maart 2015

Aangezien mijn gouwe ouwe mascara steeds lastiger te verkrijgen is, moet ik er nu toch echt aan geloven om een andere mascara te gaan vinden. Al sinds ik me kan herinneren gebruik ik de originele versie van L'Oréal Telescopic maar for some reason vonden ze het nodig de borstel en formule te veranderen. Kan deze mascara mijn liefde vervangen?

Het eerste wat mij opvalt aan de mascara, is dat het borsteltje zacht is, je weet wel, zo een echte echte mascara borstel. Persoonlijk houd ik van de harde plastic borsteltjes. Punt twee was dat ik zag dat de mascara nogal ''droog'' is en je raad het al, ik houd meer van de wat nattere mascara.

Hier is het wat beter te zien, ik weet niet helemaal of het de bedoeling was, maar de structuur van de mascara sprak me echt niet aan. Het borsteltje kan ik nog mee leven maar al die gekke stukjes in mijn mascara.. Hmm.. Uiteraard moest ik het wel proberen want wie weet werd dit de nieuwe liefde van mijn leven.

Maar nee.. Dit word 'm niet hoor. Dit is het resultaat na 3 lagen, er kwam amper kleur vanaf waardoor ik er al snel klaar mee was. Een mascara moet gewoon goed zwart zijn zonder teveel moeite. Toch moet ik wel zeggen dat er enigszins wel wat meer krul in komt dan normaal. Oké mijn wimpers staan meer omhoog dan in een krul, maar volume geeft het dus wel!
 
 Deze mascara zou perfect zijn voor iemand die pikzwarte wimpers heeft en alleen een beetje meer volume wilt, maar verder dan dat komt deze mascara niet. Gelukkig kostte deze mascara maar €2,70 en zal het me dus geen pijn doen om deze aan iemand anders te geven.
 
Heb jij een tip voor mascara die ik misschien kan proberen?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

26 opmerkingen:

 1. Jammer dat de mascara tegenvalt..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat het tegenvalt! Ik hoor van veel mensen dat dit wel de perfecte mascara is. Zelf heb ik de L'Oréal telescopic mascara, die is echt heel goed! Aamrader :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oef, dat is heel jammer dat er weinig kleur vanaf komt. Ik ga deze mascara zeker niet aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmmm... Ik ben gek op de producten van dit merk, maar deze sla ik over. Hihi. Te weinig kleur, en inderdaad leuk als je al prachtige, zwarte wimpers van jezelf hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, echt een tegenvaller.. Ik houd zelf wel van de intense zwarte wimpers dus dit wordt hem zeker niet. Ik vind de mascara's van Maxfactor vaak heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer! Ik gebruik altijd de waterproof van Esence, get big lashes, wel een dik borsteltje, maar ik vind het fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer, echt een tegenvaller dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik nu de gele NYC definition mascara. Tenminste volgens mij heet hij zo. Ik ben daar best tevreden over. M'n all time favourite is die van Chanel, maar ik heb geen zin om elke keer 30 euro voor een mascara neer te knallen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Balen dat de mascara tegenvalt... Wel hele mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat het een tegenvaller is! Gelukkig was hij niet zo duur! Ik vind je foto's wel erg mooi geworden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah wat jammer dat die tegenvalt! Inderdaad wel een geluk dat die niet zo heel erg prijzig was.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een teleurstelling! Jammer dat die het niet zo goed doet en ik vind dat mascara's ook zonder te veel moeite goed zwart moeten zijn en voldoende volume moeten geven! Ik wil eigenlijk de Maybelline mascara's niet aanraden, maar ze zijn prijzig, maar ook erg goed! (ik wil ze niet aanraden, omdat ik zelf over aan het stappen ben op dierproefvrije make-up en dan voelt het niet goed om andere aan te moedigen om zo iets te kopen haha!) en dankje voor je reactie op mijn blog! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ah wat jammer! Ik vind Le volume van Chanel echt geweldig, maar deze is nogal kostelijk

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat jammer zeg! Zelf gebruik de le volume van Chanel, en daar komt volgende week dinsdag een review van op mijn blog online. :-)

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hmm jammer dat hij tegenvalt.. Ik kan je de Masterpiece Max van Max Factor aanraden. Ik vind hem zelf in ieder geval super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat jammer dat hij het niet helemaal is voor jou...Ik kan je eigenlijk niet goed een advies geven, ik ben niet zo thuis in de mascaras met harde borsteltjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jammer dat de mascara van Revolution je niet zo goed beviel. Ik ben al jaren fan van de mascara's van L'Oreal.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ah wat is dit jammer zeg! Ik vind die van Gosh heel fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 19. En dat resultaat met 3 laagjes meh... Laatst bij de etos was er een hele boze vrouw, de telescope was ook haar favoriet. Ze heeft echt de hele tijd staan klagen tegen de verkoopster!
  Hopelijk vind je snel een goede!
  Groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jammer dat die tegenvalt! Heb je de city curls mascara van NYC (roze huls) wel is geprobeerd? Deze zou ik echt proberen, hij is heel fijn! X

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Voor die prijs vind ik het resultaat nog wel mooi! Alleen wel jammer dat er niet meer kleur vanaf komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Jammer zeg! Ik ben al jaren verknocht aan mijn Maxfactor Masterpiece mascara, er is geen betere! Budget, high-end, ik ben nog niks tegen gekomen wat net zo goed werkt als Maxfactor. Of nou, ja YSL Babydoll, die komt wel in de buurt qua resultaat. Maar die is dubbel zo duur. L'Oréal Telescopic lijkt mij handig voor op de onderste wimpertjes, omdat 'ie zo'n inieminie borsteltje heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. balen! gelukkig kostte die niet heel veel geld :) ik vind de diorshow iconic mascara het beste ^^

  BeantwoordenVerwijderen