Makeup Revolution Blushing Hearts - Candy Queen of Hearts

dinsdag 24 maart 2015

Stiekem heb ik al veel te veel blushes en wilde ik ook echt geen nieuwe meer aanschaffen. Toch zijn deze lieve Blushing Hearts te schattig om niet mee te bestellen en werd ik wederom slachtoffer van een zoveelste blush. Maar ik klaag niet hoor.

De verpakking van deze blush is te schattig voor woorden. Het doosje om de blush heen, net als de blush zelf hebben metallic paarse letters die veranderen van kleur in een ander licht. Ik ben zo een persoon die dingetjes in de doosjes zelf bewaart omdat ik ze niet kan weggooien en dat word nu dus ook het geval. Helemaal niet erg met zo een mooie verpakking!
Er zijn 12 verschillende soorten Blushing Hearts. Ik koos voor Candy Queen of Hearts omdat het de perfecte mix van verschillende roze kleuren bevatte. Je kan de kleuren los gebruiken of door elkaar. Alle overige kleuren kwamen nogal hard over op de webshop dus de keuze was snel gemaakt.
Omdat ik van eerlijkheid houd, moet ik zeggen dat de pigmentatie nogal tegen viel. Hier op de foto ben ik erg vaak over de kleur heen gegaan zodat je iniedergeval iéts kon zien. Wel zijn de kleuren (als ze eenmaal afgeven) ontzettend mooi en heel goed op elkaar afgestemd. De middelste kleur is voornamelijk glans wat prachtig is in combinatie met de fellere roze.
Al met al ben ik niet ontevreden over deze blush. Voor elke normale werkdag is het een prima blush. Voor een avondje uit of dergelijke is 'ie toch iets te slecht gepigmenteerd.
Volgens mij heb ik in dit artikel wel 1039 keer 'blush' gebruikt...
Candy Queen of Hearts bestelde ik hier en betaalde ik €7,00 voor
Heb jij één van de 12 Blushing Hearts?
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
Liefs,
Rebecca

27 opmerkingen:

 1. Haha, ik ken dat gevoel. Ik gebruikte in mijn artikel van vandaag 1000x bandje en horloge. Haha, stom is dat soms he. Ik vind dat ze erg gepigmenteerd zijn inderdaad, maar zelf hou ik daar wel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De verpakking is inderdaad te cute! Jammer dat de pigmentatie wat tegenvalt, maar het doosje maakt een hoop goed stiekem hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is inderdaad best leuk maar de pigmentatie valt zeker tegen het jammere is dat ik die van mij heb laten vallen en er meteen niks meer mij kan. fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De verpakking is zo leuk! Het had zo'n perfect product kunnen zijn, jammer van de pigmentatie..l

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind dit echt zo schattig eruit zien en de pigmentatie is ook nog eens heel mooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke review, jammer dat het pigment tegenvalt! Ben benieuwd hoe de blush er op de wangen uit ziet!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem zelf ook! Ik gebruik hem alleen niet heel erg vaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik ze regelmatig, vooral deze variant vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het uiterlijk zoooo leuk! Ik heb net een ander kleurtje en daar ben ik super blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat de pigmentatie je wat tegenvalt! Nu moet ik zeggen dat ik het pigment van een blush niet zo belangrijk vind, zolang het maar op te bouwen is!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ziet hij er leuk uit! Jammer dat de pigmentatie tegenvalt, ik draag sowieso niet zo vaak blush maar zou deze dan ook niet zo snel kopen, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij is gewoon al leuk om te hebben gewoon als hoe hij eruit ziet, haha! Maar toch is het jammer dat de pigmentatie niet super is, zou je wel verwachten van die prijs aangezien Catrice ook prachtige blushes hebt voor minder geld

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De verpakking is zo leuk! Ik ben heel benieuwd naar ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jammer van de pigmentatie, maar de kleurtjes vind ik wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jammer dat de pigmentatie tegen viel, maar het blijft toch een plaatje om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De verpakking is echt zo cute,jammer dat het pigment wat minder is.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dit is nu echt een product wat ik graag ook nog eens wil aanschaffen,,,ik vind hem zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze wil ik ook nog heel graag gaan kopen, al is het alleen maar door die schattige verpakking hihi. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb deze ook! Ik vind m erg mooi maar moet zeggen dat ik hem toch erg weinig pak, al heb ik geen idee waarom haha

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Alleen de verpakking al is super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een super mooie blush! De pigmentatie op je arm vind ik erg mooi dus ben wel benieuwd op je wangen. Leuke foto's weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Deze is echt super mooi he, heb de mijne alleen laten vallen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Haha! Een dame heeft nooit genoeg blushes hoor! <3 Maar deze ziet er wel mooi uit! Beetje jammer van de pigmentatie alleen.. Brengt mij wel in twijfel of ik ooit een van deze blushes wil aanschaffen. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 24. helaas heb ik er nog geen een, maar deze ziet er wel goed uit ♥ ben benieuwd hoe hij er uit ziet op je wangen xx liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik wil er ook nog 1 hebben, want ze zijn zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen