Unboxing; Sensationalhome.nl & Miniinthebox

zondag 22 maart 2015

Oepsie, ergens eind januari maakte ik deze video en ben 'm daarna helemaal vergeten. Misschien omdat mijn haar eruit zag alsof ik net een zware storm getrotseerd heb.. Anyhow, ik besloot 'm toch online te zetten om mijn aankoopjes te laten zien. Eindelijk mijn favoriete Yankee Candle geur binnen, die nu alweer bijna op is hihi

 
De Yankee Candle producten bestelde ik bij Sensationalhome.nl
De telefoonhoesjes & hondenhalsband bestelde ik bij Miniinthebox
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

17 opmerkingen:

 1. Wat een leuke unboxing! Yankee candle heeft echt geweldig lekkere geuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat die hoesjes zo tegenvallen zeg! Je moet altijd onder de 21 euro bestellen bij Mini In The Box, dan hoef je geen invoerkosten te betalen. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat sommige hoesjes wat minder in het echt zijn, alhoewel ik die met dat doorzichtige wel erg mooi vind! En balen van die invoerrechten zeg, dan zijn het toch pittig dure hoesjes geworden ....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil zo graag ook Yankee Candles, maar wil de geuren eerst in de winkel ruiken.. Jammer dat de hoesjes tegenvallen. Leuke unboxing!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je laatste hoesje wel echt leuk! Ik durf zelf niet op miniinthebox te bestellen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat super leuk dat je een unboxing hebt gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah Yankee Candle, wat een heerlijke producten!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk! Heerlijke producten! :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vind het lullig dat sommige producten van Mini in the box tegenvielen, maar je hebt mij wel onwijs laten lachen om hoe je deed...Jij hebt echt een heel veelzeggende blik! wat een leuke naam heeft het kaasje,Pink sand, dat klinkt veel belovend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeeeh Yankee Candle is geweldig. Pink Sands is zoooo lekker <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aah wat een heerlijke producten! Je filmpje is erg leuk vooral door je expressiviteit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke producten en mooie telefoonhoesjes! Zo jammer dat het alleen een beetje tegenvalt. De Yankee kaars lijkt me ook zooo lekker!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk!!! Breng die kaarsen maar hier!! Nu ben ik wel nieuwsschierig wat je wilde zeggen bij die dingetjes waarvan je niet weet wat het is!! Je zei iets en toen stopte het!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aii 20 euro is wel vervelend ja.. Ik zorg er ook altijd voor dat ik onder de 21 euro blijf. Met die hoesjes had ik hetzelfde toen een paar bestelde, de meeste vielen mij erg tegen. Printjes die erg onscherp waren enz.
  Die doorzichtige is wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hahaha Echt een mooie mafkees ben je! die eerste paar secondes van je video heb ik in een deuk gelegen hahah brrrltrlrp :P hahah maar die candels die je hebt besteld.. hoe je ze beschrijft maakt mij erg nieuwsgierig :) en... ik moet ze een keer ruiken haha :D bij miniinthebox heb ik zelf ook wel is wat besteld.. kwam wel aan maar het product wat ik toen had gekocht was veeeeeeel lelijker dan op de foto hihi. hangt nog in me kast met kaartje.. XD ben benieuwd naar je volgende blogs!!

  Groetjes van Deborah :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hahaha hoe krijg je het voor elkaar, 2 items slopen in één filmpje!! Geweldig! Jammer wel hoor dat de producten tegen vielen..

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ah zo balen van die douanekosten, echt zonde! Ook dat niet alle hoesjes goed waren, zo jammer! Die halsband ziet er nog best schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen