Yankee Candle review - Bunny Cake & White chocolate Bunnies

vrijdag 20 maart 2015

Vanaf het moment dat ik de kaars 'Bunny Cake' voorbij zag komen op facebook, kon ik niet wachten tot 'ie te bestellen was. De geur leek me hemels en halló de verpakking! Natuurlijk zegt verpakking lang niet alles...

Eindelijk was het dan zo ver! Bunny cake was te bestellen! Ik zat een beetje prijzen te vergelijken maar over het algemeen was dat overal hetzelfde. Toch besloot ik te bestellen bij Zimbali Candles omdat ze daar de variant 'white chocolate bunnies' hadden en die klonk toch ook erg interessant.

White Chocolate Bunnies is de Limited Edition Paas geur van vorig jaar. Het is dus eigenlijk een collectors item, maar daar doe ik niet aan. Ik was onwijs benieuwd naar deze geur, want zou het echt naar witte chocolade ruiken? Het etiket is iniedergeval al prachtig en onwijs schattig met twee witte chocolade bunnies (duh..) De geur deed me denken aan de Yankee Candle variant Vanilla Cupcake, maar dan nét iets anders. De geur is subtiel en zoet en verspreid snel door de kamer. Stiekem had ik meer chocolade geur verwacht, maar met deze geur is ook niks mis!
 
Bunny Cake, de kaars waar ik met smacht op wachtte. De geur omschrijving bestond uit kokos, vanille en citroen wat, als je het mij vraagt, heel fijn klinkt. De eerste geur test viel tegen, ik vond 'm ruiken naar wc verfrisser.. Ik denk dat dit kwam doordat ik eerst white chocolate bunnies geroken had. De tweede keer ruiken werd ik namelijk echt verliefd. De omschrijving van deze kaars is wederom lastig. Kokos ruik ik heel ver weg, net als de vanille. Het frisse van citroen is aanwezig, maar niet overdreven. Ergens ruikt het ook alsof je in de keuken bezig bent om lekkere muffins te maken..Een perfecte mix van zoet en fris door elkaar en ideaal voor de lente. Dit is echt voorjaar in een potje! Wanneer ik de kaars aan heb, ruikt deze exact hetzelfde als wanneer de kaars uit staat.
 
Deze geur varianten zijn alleen in large jar beschikbaar en kosten €26,25 per stuk.
Je hebt ruim 100 branduren plezier van deze kaarsen!
Ook kreeg ik een leuke car jar cadeau met mijn bestelling bij Zimbali Candles.
 
Welke lijkt jou het fijnst?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

32 opmerkingen:

 1. OMG, die namen; cutenesssss overload! Ik ben zooooo benieuwd hoe deze geuren ruiken, ik moet ze hebben hihi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil white chocolate bunnies! Ik ben fan van zoete geuren en deze klinkt heerlijk. Fijne en duidelijke review!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhh, ze lijken me allebei echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige geuren zeg! Die witte chocolade lijkt me het lekkers, naar die geur ben ik wel heel benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De geuren van Yankee Candle zijn over het algemeen erg lekker! Ik ben benieuwd naar deze geuren (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil ze oooooooook!!! Ze zijn echt te schattig!
  De geuren lijken me fantastisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooo ik wil ze ook! Ik ben dol op Yankee Candle, en deze geuren lijken mij echt heerlijk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ze lijken me echt heerlijk en wat een cute verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aah, Bunny Cake lijkt me súper lekker! En die pot is zooo cute. <3 ben heel benieuwd hoe hij in het echt ruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oeh, ze zien er zo leuk uit! Ik ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze lijken mij allebei wel heel lekker! Ik had nog niet van deze varianten gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze zijn gewoon ideaal! Ik ben erg benieuwd!
  X annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ze klinken idd erg belovend, maar jammer dat de tweede niet zo lekker ruikt. Dan zou ik ook voor white chocolate bunnies gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha ik ken ze beiden en Bunny Cake is echt gewoonweg HEMELS! <3 Geniet er lekker van meis, alleen wel vroeger je kaars aan beginnen te steken he! hihi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ze zien er echt té cute uit! Alleen - slik - die prijs! Misschien moet ik het eens proberen en ben ik dan van mening dat ze hun geld waard zijn haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat weet ik wel zeker! Het is wel even prijzig maar zodra je ze aan hebt snap je wel waarom hihi

   Verwijderen
 16. Ah, deze klinken zo lekker! Ze zijn alleen zo duuuuur

  BeantwoordenVerwijderen
 17. oh gosh this post is so cute
  lovely Pictures

  hope you too visit my Blog <3
  http://miss-amelyrose.blogspot.de/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ahww het ziet er al super leuk uit! Ben benieuwd naar de geuren :P

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind die kaarsen zo zo zo gaaf! Ik moet het er alleen nog een keer voor over krijgen om er zoveel geld voor te dokken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je er eenmaal 1 hebt geprobeerd ben je om hihi

   Verwijderen
 20. Wat leuk! Die van Bunny Cake lijkt mij echt heel lekker ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. ze zien er alleen al ontzettend leuk uit ♥ ben erg benieuwd naar de geuren.! heb nog nooit een kaars van yankee candle gehad xx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh deze lijken me beide echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Die namen, wat leuk!! Ik denk zelf dat ik de White chocolate bunnies het lekkerst vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Zo dat is nog eens een bijzondere kaars. Klinkt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ze zien er alvast erg leuk uit! Je begint steeds meer echte paascollecties te zien zoals dat met de typische kerst geuren ook zo is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Klinkt goed en ze zien er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Lijken me erg fijn! Ze zien er ook zo schattig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mmm deze lijken mij heel lekker! Ik heb laatst Celebrate (citroencake-geur) gekocht, die is ook echt een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen