Essie - Licorice review

donderdag 2 april 2015

Zwarte nagellak. Een typisch geval van you hate it or love it. Bij mij kan je al wel raden wat het is, aangezien ik deze lak anders niet eens had aangeschaft. Vandaag mijn mening inclusief verschrikkelijk creatieve foto's hihi

Na jaren lang dezelfde zwart te hebben gebruikt werd het toch wel tijd voor een andere. Aangezien ik wat Essie lakjes bestelde, kon deze er ook wel bij. Deze zwarte lak, genaamd Licorice, kon niet anders dan goed zwart zijn dacht ik. Zwart vind ik persoonlijk ontzettend classy staan, mits je het bij houd. Zodra zwart begint af te bladderen vind ik het er echt heel asociaal uitzien.
 
Op bovenstaande foto draag ik één laagje. Zoals je kunt zien is de dekking echt perfect! Helaas chipte de nagellak al na een halve dag en voegde ik toch nog maar een tweede laagje toe. Inmiddels zit de nagellak er al 3 dagen op en mis ik alleen een stukje op mijn wijsvinger. Wat een extra laag dan toch kan doen.
 
Nu kan eindelijk mijn jaren oude zwarte nagellak weg want ik heb een perfecte vervanger!

Wat is jouw mening over zwarte nagellak?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

47 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's met de dropjes toegevoegd! Mooi lakje, zelf draag ik eigenlijk nooit zwarte nagellak, maar ik vind het altijd wel mooi chique staan.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw dankjewel! Ik vond het wel heel voor de hand liggend maar moest het toch doen hihi.

   Verwijderen
 2. Ik ben echt gek op zwarte nagellak. Het is ook ideaal om glitters over aan te brengen of om een leuke nail-art bij te maken. Wel vind ik dat een zwarte nagellak goed moet blijven zitten want je ziet het toch wel extra hard als er een stukje gaat chippen. Op dat vlak vind ik die van OPI dan wel heel goed, daarvan is de houdbaarheid toch een stukje beter als van dit Essie lakje! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dankjewel voor de tip! Deze vind ik al goed, dus als die van OPI nog beter is, moet die wel heel goed zijn ^^

   Verwijderen
 3. Super leuk gedaan je product foto's! Ik draag zwart alleen in combinatie met een glitter of nail art.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik droeg vroeger zo vaak zwart! Tegenwoordig nooit meer. Eigenlijk vooral omdat ik het vervelend vind om eraf te halen, haha! Het blijft altijd een beetje zitten. Mooi lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeg dat wel! Mijn hele vingers zijn altijd zwart met het eraf halen haha. Net als met rood. Dat is ook zo een drama!

   Verwijderen
 5. Soma heb ik ook zin in zwarte nagels. Staat zo lekker stoer. Die drop op de foto's is ook echt een toevoeging hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! Ik ben ook helemaal into zwart in de winter. In de zomer daag ik vaak baby blauw

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi! Ik ben ook helemaal into zwart in de winter. In de zomer daag ik vaak baby blauw

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahah wat toepasselijk, de decoratie met drop! :D Leuk gedaan! Ik ben ook fan van zwarte nagellak en gebruik momenteel eentje van Make Up Academy van 1 pond die verrassend geweldig is! Heb hem gekocht als tijdelijke vervanger van m'n nagellak collectie thuis die ik niet mee naar Londen kon verhuizen aangezien ik met het vliegtuig ging. Maar hij blijkt verrassend goed en ga hem zeker blijven gebruiken!

  XO Imke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wauw, 1 pond maar! Dat is nog eens een verassende vervanger hihi

   Verwijderen
 9. Altijd leuk, zwarte nagellak, maar idd niet als het beschadigd is! Erg leuk gedaan zo De foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een leuke en originele foto's.
  En altijd leuk om te weten welke zwarte lakjes ook écht goed dekken. Ga ik zeker in mijn achterhoofd houden voor als mijn zwarte lakje opraakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!
   het is zeker een super goed dekkende lak.

   Verwijderen
 11. Mooie foto's! Wat een mooie intense zwarte kleur. Al draag ik zelf liever geen zwart op mijn nagels. Oh en die dropjes zien er echt heel leuk uit op de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik gebruik het zelf niet ( waarom eigenlijk niet?!) maar ik vind het jou echt heel leuk staan! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heerlijk deze creatieve fotos..zelf heb ik wel een zwarte nagellak, maar ik draag hem niet heel erg vaak, alleen als ik heel erg lange nagels heb, dan vind ik heel opvallende nagellakken echt geweldig mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het staat inderdaad eigenlijk net iets leuker op lange nagels.. De eerste drie nagels waren niet zo lang en vind ik het al snel een beetje vreemd staan. Maar mijn nagels groeien helaas met mijn nieuwe baan niet..

   Verwijderen
 14. Persoonlijk heb ik het nooit zo met zwart, maar als hij echt mooi dekkend is mag het er best wezen.
  Deze vind ik wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Bij mijn vind ik zwart echt een no-go, maar bij sommige meiden staat het hartstikke chique! Moest trouwens lachen om je foto's: erg leuk die dropjes erbij :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow, dit is veelbelovend als hij met 1 laagje al zo goed dekt! Dat ga ik zeker onthouden als ik een nieuwe zwarte lak nodig heb. Ik draag trouwens bijna nooit zwarte lak maar wel eens in combinatie of in nail arts ofzo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, wat een gewaagde kleur! Ik draag eigenlijk nooit nagellak, maar vind het bija anderen heel mooi om te zien. Leuk idee om de foto's te stylen met dropjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een prachtig kleurtje! Ik hou echt van zwarte nagellak, maar moest helaas ook op zoek naar een vervanger! Wil trouwens ook nog even zeggen dat ik de foto's zo met die dropjes écht heel leuk vind! Voegt echt wat leuks toe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah leuk om te horen :) dankjewel! Probeer deze eens als vervanger! Ik ben om hihi

   Verwijderen
 19. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Mooi kleurtje ook!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind zwart zo'n harde kleur, mijn meest donkere kleurtje is een heel donkere kleur groen, die ik erg graag draag. Essie is wel echt super fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind zwarte nagellak mooi, alhoewel mijn voorkeur uitgaat naar mat ipv glimmend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Matte nagellak is dan weer niet helemaal mijn ding.
   Leuk juist hoe dat zo bij iedereen verschilt :D

   Verwijderen
 22. Waaauwww wat een mooi lakje. :) Mijn zusje is dol op zwart... echt een lakje voor haar! PS. mooie foto's met een leuke touch met de dropjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooi lakje! Leuke foto's heb je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Zwarte nagellak is en blijft een van mijn favoriete nagellak. Het kan ook overal bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik vind zwart zelf ook heel classy staan; mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik vind het prima kunnen! Soms doe ik nog wel eens een lichte glitter eroverheen of mijn ringvinger een glitterkleur of iets. Maar ik houd van zwart haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ah superleuk! Ik vind het wel leuk, alleen het valt heel erg op als het er vanaf gaat, en ik heb echt heel weinig geduld met wachten tot alles droog is hahaha. En awesome foto's! Ik krijg honger van de dropjes! Liefs♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat valt inderdaad onwijs erg op.. Dat is altijd een beetje een nadeel. Maar tot de tijd dat het mooi zit is het leuk hihi

   Verwijderen
 28. Leuk! Ik draag niet vaak zwarte nagellak, maar vind het wel mooi!
  Leuk gedaan met die drop trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Mooi lakje hoor, ik heb een zwarte lak van Hema en die is ook prima! ik gebruik het niet vaak maar zo af en toe vind ik het wel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Leuk gedaan zo met die dropjes! Bij andere staat het (zwarte nagellak) altijd leuk maar als ik het zelf op heb kan ik er maar niet aan wennen helaas haha

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Haha, creatieve foto's! Ziet eruit als een goed lakje, maar Essie is jammer genoeg wel erg duur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, maar toch in verhouding een hele mooie prijs

   Verwijderen
 32. Ik vind zwarte nagellak tof! Draag het soms wel eens. Leuke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen