Glamour Dots Gold & Pearls

vrijdag 24 april 2015

De Double Dots oorbellen kennen we allemaal inmiddels wel. En ondanks dat die trend nog helemaal hot is, is er ook een andere variant die misschien wel net zo leuk is, maar een stuk minder bekend. Zonde! Want ze zijn erg leuk..

Deze oorbellen zijn er in veel verschillende varianten. Ik koos voor de parels en de andere in een mooie goude kleur. Parels ga je dit jaar sowieso weer heel veel zien, dus ik ben van mening dat deze niet mogen ontbreken in je stash!

In eerste instantie vond ik deze gouden oorbellen niet zo leuk, ze leken echt mega groot en dus besloot ik die eerst in te doen. Eenmaal in mijn oren vond ik ze echter ontzettend leuk! Het doet me eigenlijk een beetje denken aan een navelpiercing, hihi. De kleur is goud, maar lijkt ook wel een tikkeltje rosé goud. Heel erg mooi!

Dan deze pareltjes, letterlijk. Wat een lieve oorbellen zijn dit! Dit zou zowel gaaf staan bij een nette outfit, als bij een wat meer casual outfit. Zoals ik al eerder zei, zal je parels veel zien dit jaar en zijn deze oorbellen dus helemaal goed. De parel in combinatie met het goud is heel classy.
Ik hoop dat ik niet de enige ben die van mening is dat het zonde is, dat deze oorbellen niet net zo populair zijn dan de Double Dots. Zelf vind ik ze echt onwijs schattig!

Wat vind jij van deze oorbellen?

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
Liefs,
Rebecca


27 opmerkingen:

 1. Ik moest er eerst wat aan wennen, maar nu vind ik ze echt prachtig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit persoonlijk nog leuker en ik denk ook handiger! Ik heb die andere ook maar op m'n werk zit ik heel veel aan de telefoon en dan zit dat echt niet lekker ;-) deze doen dan denk ik geen pijn haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ik zie dit gelijk voor me en dat lijkt me inderdaad nogal vervelend.. Heb je bij deze geen last van gelukkig!

   Verwijderen
 3. Ik vind ze zelfs leuker dan de double dots! De pareltjes zijn echt prachtig en staan inderdaad zowel bij chique als bij casual!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze leuk! Ik heb de Double dots, maar vind deze parels ook heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pretty! Ik vind ze wat 'fijner' als de double dots, die zijn toch een stuk lomper ofzo! En ik denk ook gelijk aan navelpiercings haha, lijkt toch net zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ze zien er zeker goed uit, misschien vind ik deze wel leuker dan de dubbel dots. Vind die pareltjes heel lief

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben helemaal fan van de double dots, maar nu iedereen ze bijna heeft, is dat wel wat aan het minderen :D Een paar maanden terug kocht ik zulke oorbellen en ik kreeg er heel veel complimenten over. Ze zijn inderdaad geschikt voor elke gelegenheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Double dots zijn zo leuk! Eerst moest ik er niets van weten, maar nu vind ik het echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze zijn echt 100 keer leuker dan de double dots! Toch hoop ik stiekem dat ze niet zo bekend worden als de double dots want dan is t al minder leuk. Prachtige foto's weer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja deze mening deel ik wel een beetje met je, maar toch denk ik dat het net zo word

   Verwijderen
 10. Ahh ze zijn echt gaaf!! <3 En wat heb je mooie groene ogen Rebecca wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is niet zo mijn ding, maar ze staan jou wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze zijn echt onwijs leuk en ik vind die goude kleur echt heel mooi bij je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ze zijn echt heel leuk! Ze staan je ook heel mooi :).

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ze zien er prachtig uit en ze staan je ook erg mooi (je haar en huidskleur past er goed bij)! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow, ze zijn echt ongelofelijk mooi! xoxo Kelsey

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, wat een beauties! Ze staan je ook prachtig :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik weet t nog niet, vind ze een beetje lijken op een navelpiercing, oeps...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat schattig inderdaad! Ze staan je erg leuk!

  natureofhappiness.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen