Makeup Revolution I Heart my Lips - Heart Attack review

vrijdag 10 april 2015

Ja, dit is een lipstick. In de vorm van een hartje. Hoe onwijs schattig? Iets wat ik nog nooit eerder had gezien maar wel nu al helemaal leuk vind. Maar, hoe bevalt 'ie?

Toen ik deze lipstick bestelde op de webshop van Makeup Revolution had ik geen idee dat het een hartje zou zijn, maar hoe onwijs tof is dit? Ik was dol enthousiast toen ik deze openmaakte en de geur en kleur spraken me ook nog eens aan. Het duurde 3 weken tot ik eindelijk tijd had om deze lipstick te testen en eindelijk had ik vandaag een vrije dag voor foto's!
 
Het gebeurd niet vaak dat ik na een swatch op mijn arm of hand al een beetje afhaak van mijn enthousiasme. De kleur kwam een beetje vreemd over en voelde ook heel vreemd. Ook had ik meerdere laagjes nodig om de kleur intens te krijgen..

WAT. EEN. ROT. LIPSTICK. om op te brengen! Heel leuk en aardig hoor dat hartje, maar het aanbrengen gaat daardoor wel moeizaam. Nooit gedacht dat de vorm van een lipstick ervoor kon zorgen dat het gelijk moeilijker gaat om op te brengen. Wat een gedoe, het leek wel of ik voor het eerst in mijn leven lipstick op deed.. Wel voelt de lipstick op de lippen heel zacht aan wat dan wel weer oké is.
 
Qua looks en geur krijgt deze lipstick een dikke 10, en als je opzoek bent naar een lipstick waarbij je eruit komt te zien als een clown én waarbij je niet mag eten of drinken, dan krijgt deze ook een 10

Deze lipstick bestelde ik hier en kostte €3,51
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

31 opmerkingen:

 1. Ik vind deze lipstick echt prachtig bij je staan, jammer dat het zo moeilijk is om deze goed op je lippen te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind m je wel super mooi staan! Maja Green Eyes Red Lips is dan ook een killer combi! <3 (althans, op je foto lijken je ogen bij mij meer groen ahah) Anywaysss, staat je mooi! Wel bagger dat het zo vreselijk aan te brengen is xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw dankjewel lieverd! Soms zijn ze groen ja, haha. Ze hebben hun eigen leven!

   Verwijderen
 3. Wat een superleuke lipstick! Die vorm is echt geweldig. Staat je mooi Rebec!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die hartjesvorm is inderdaad super cute! Jammer dat het opbrengen wat minder gaat. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het idee is leuk maar wat jammer zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige lipstick, de kleur staat je zo ontzettend mooi! Helaas is het aanbrengen lastig maar vind de kleur het persoonlijk wel waard!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oef dat klinkt niet zo best haha, maar het uiterlijk is echt te leuk. Hoewel het natuurlijk wel gaat om de lipstick qua effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ben je lekker eerlijk haha. Het uiterlijk is wel heel grappig maar als het niet werkt, ja dan wordt het niks ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja, eerlijkheid is erg belangrijk vind ik. Als ik iemand een tegenvaller kan besparen dan doe ik dat graag.

   Verwijderen
 9. Jammer dat het niet werkt, maar ik vind die kleur wel erg mooi bij jou staan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. het eerste wat ik dacht toen ik deze foto's zag was; hoe breng je met zoiets je lipstick aan.!? maar het is dus inderdaad niet fijn, na jouw review te hebben gelezen ;) jammer dat 'ie tegenvalt xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja het is inderdaad erg lastig! Wel jammer want de kleur is erg mooi.

   Verwijderen
 11. Ik vind de kleur wel mooi en de lipstick zelf natuurlijk ook met dat hartje maar volgens mij is dit inderdaad een ramp om aan te brengen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super cute zo'n hart! Beetje jammer dat de kwaliteit toch wat tegenvalt...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Owh, jammer dat het tegenviel! Het zag er namelijk best wel schattig uit met dat hartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi kleurtje! Wel jammer dat het aanbrengen erg lastig gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat jammer dat het zo'n moeilijke lipstick is, hij ziet er wel lief uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoewel ik het hartje megaschattig vind, heb ik liever een 'gewone' lipstick als het zo moeilijk aanbrengt!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie kleur ook! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oeh wat jammer dat het aanbrengen zo moeilijk gaat, maar dat had ik eigenlijk al wel verwacht. Misschien als je het met een kwastje aanbrengt? Het zou natuurlijk zonde zijn om deze te laten liggen, want de kleur is wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga dat inderdaad proberen, de kleur is namelijk erg leuk :)

   Verwijderen
 19. Ik vind het wel een mooie kleur! Jammer dat het aanbrengen niet zo gemakkelijk is.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dit is echt zo'n leuke lipstick, alleen al om hoe hij eruit ziet! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het design is super. Jammer dat hij daardoor niet aan te brengen is. Wellicht wel met een penseel?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Het design is super. Jammer dat hij daardoor niet aan te brengen is. Wellicht wel met een penseel?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Het design is super. Jammer dat hij daardoor niet aan te brengen is. Wellicht wel met een penseel?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga ik inderdaad nog even over nadenken.. Zou zonde zijn om 'm anders niet te gebruiken.

   Verwijderen
 24. Het hartje ziet er leuk uit, maar verder jammer van de lipstick haha!

  BeantwoordenVerwijderen