Montagne Jeunesse - Cinnamon & Ginger Self Warming Masque

dinsdag 21 april 2015

Wauw, dat is lang geleden dat ik eens de tijd nam voor een maskertje. Sinds ik het Hema masker geprobeerd heb ben ik een stuk voorzichtiger met maskers, aangezien ik van dat masker echt drie dagen last heb gehad. Toch had ik nu weer erg zin in een masker en kwam al snel deze tegen in mijn masker bak.
De maskers van Montagne Jeunesse kennen we allemaal wel (denk ik) alleen was deze verpakking toch wel helemaal nieuw voor mij. Deze variant bestelde ik lang geleden op Kosmetik4less, een Duitse webshop die ik eens wilde proberen. Uit de tekst haalde ik dat er kaneel & gember in zou zitten en dat sprak me erg aan. Na maanden in mijn kamer te hebben gelegen werd het nu echt tijd om deze te proberen.

Het masker werkt verwarmend, waardoor de poriën sneller open gaan en de gember zorgt ervoor dat het allemaal grondig word schoongemaakt. De hoofdingrediënten zijn onderandere klei, kaneel, argan, avocado en verschillende oliën. Klinkt allemaal erg goed!

Ook is het een tube verpakking wat ik persoonlijk echt een HUGE pluspunt vind. Het is het meest hygiënische wat je kan hebben en de dosering is vaak precies goed.

Ik zou ik niet zijn als ik het masker niet gewoon op had gesmeerd zonder iets te lezen, daardoor wist ik dus niet dat het masker verwarmend zou werken. Het masker komt moeizaam uit de opening omdat de substantie ontzettend dik en kleverig is. Qua geur is het niet zo kruidig als dat ik had gehoopt, het kaneel is wel licht aanwezig, maar niet meer dan dat. Ook staat er op de verpakking dat je er ongeveer 10 keer mee kan doen, maar dat geloof ik niet helemaal. Ik denk hooguit 4 keer. Of heb ik dan zo een groot hoofd?

Het masker liet ik ongeveer 25 minuten zitten. Het afspoelen ging super makkelijk. Mijn huid voelde  schoon en glad aan wat natuurlijk een plus punt is. Helaas staat dit masker niet meer op de webshop maar even intikken op google en je komt al snel bij het masker terecht.
 
Kende jij deze vorm al van Montagne Juenesse?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca25 opmerkingen:

 1. De maskertjes van Montagne Jeunesse zijn echt fijn! Deze vorm kende ik trouwens nog niet. Leuk kleurtje. Idee voor Koningsdag? ;) Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, zat er net aan te denken! Beter voor je huid dan makeup :)

   Verwijderen
 2. Hahaha, mooi kleurtje!! Als je huid er maar van opknapt, dat is uiteindelijk het belangrijkste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De verpakking kende ik nog niet, veel handiger dan de zakjes! Daar zit altijd teveel in voor 1 keer, dan moet je hem weer open laten staan.. Ik ben alleen wat minder fan van verwarmende maskers, doordat het een keer niet goed uitpakte en ik uitslag kreeg. Wel een leuke foto!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er zelf ook niet helemaal van omdat het ergens helemaal niet heel goed is voor je huid..

   Verwijderen
 4. Deze variant ken ik nog helemaal niet, maar hij lijkt mij heerlijk wil deze toch ergens scoren haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wist ook niet dat MJ ook tubes had, ideaal zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende dit maskertje nog helemaal niet, wel een leuk kleurtje trouwens ;) Ik neem ook echt nooit de tijd voor een maskertje, eigenlijk ontzettend jammer, want het is wel heel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb echt nog nooit een van deze maskers geprobeert ik ga het eens snel doen denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha ik schrok een beetje van de wortelkleur! Verder lijkt het me wel een fijn masker, ik heb hem nog nooit geprobeerd. Ga ik snel doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha staat je in ieder geval prachtig ;) Deze tube variant heb ik nog niet eerder gezien of gebruikt. Klinkt inderdaad een stuk handiger en hygiënischer.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt fijn! Ik was alleen wel verbaasd over de oranje kleur, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het ziet er wel grappig uit en ik denk dat je niet zo een groot hoofd hebt,maar dat ze gewoon een beetje onzin op de verpakking hebben neergekwakt.... wat fijn dat je er tevreden over bent, deze variant ken ik nog niet. De vorm van de verpakking is wel handig ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja dat denk ik ook.. Gelukkig maar want volgens google heb ik normale centimeters en verhoudingen hihi

   Verwijderen
 12. Wat fijn dat het in een tube zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ideaal zeg! Ik kende deze nog niet, maar ik heb dit liever dan zo'n vies zakje, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ideaal dat het in een tube zit! Ik had nog nooit hiervan gehoord, maar het lijkt me een heel fijn maskertje :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Maskertjes met kleurtjes zijn sowieso erg leuk! Maar het moet natuurlijk wel goed verzorgen inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja dat klopt, daar heb ik ook een zwak voor

   Verwijderen
 16. Deze versie kende ik nog helemaal niet! aparte verpakking! Maar 10 of 4 keer gebruiken is wel een groot verschil!

  BeantwoordenVerwijderen