Bellezza mask EGF Bio Cellulose Mask review

dinsdag 19 mei 2015

Toen ik een tijdje geleden hoorde dat een vriendin/collega naar Japan ging stond ik te springen om haar een shopping lijstje mee te geven met dingetjes die ik wilde hebben. Op dat lijstje zouden onder andere de bekende sheet maskers komen te staan die daar zo populair zijn.. maar laat dat nou niet meer nodig zijn! (grapje dieuw, je krijgt nog steeds een lijst mee!)

Er is namelijk nu een webshop, gewoon in Nederland, die deze bekende sheet maskertjes verkoopt! Een stuk voordeliger én iets sneller in huis dan dat je moet wachten tot iemand naar Japan gaat. Laat ik dan ook nog eens de kans hebben gekregen om er wat uit te proberen!

De website waar ik het over heb is Bellezzamask.nl en is opgericht door een student die opzoek was naar een goede huidverzorging (sheetmaskers) in Nederland. Toen bleek dat dit niet zo makkelijk was werd zij geïnspireerd om Nederland kennis te laten maken met de Aziatische huidverzorging. Bellezza mask besloot daarom samen te werken met een bedrijf in Taiwan die bekend staat om de beste sheetmasks, namelijk Timeless Truth.

Aan de hand van een paar vragen over je huid kunnen de mensen achter Bellezza mask je precies vertellen welk masker zij aan raden voor jou. De communicatie verloopt erg fijn en met elke vraag word je goed geholpen. Ik ontving twee soorten maskers en één daarvan is het EGF Bio Cellulose masker. Dit masker bestrijd alle tekenen van het ouder worden zoals fijne lijntjes en een verslapte huid en volgens experts kan je daar niet vroeg genoeg mee beginnen. Ook werkt het masker hydraterend en zou het je huid weer stralend maken.

Het gebruik is simpel. Reinig je huid, haal het masker uit de verpakking en verwijder het plastic. Breng het masker aan en laat deze ongeveer 20 minuten zitten. Klinkt makkelijk toch? Een tip die ik je zeker mee wil geven is om het masker ergens uit te pakken waar het vies mag worden. Zoals je ziet is het masker doordrenkt met vloeistof en er komen vrij veel druppels vanaf.

Oeps, ik kan echt geen normale foto's maken hoor met een masker op. Ik heb het geprobeerd maar het is gewoon veel leuker zo. Zodra ik het masker uitpakte en het mijn hele kastje onder druppelde werd ik niet heel blij, maar eenmaal opgebracht vond ik het ontzettend fijn aan voelen. De substantie op het masker is dik en een beetje kleverig maar het voelt ontspannend. De geur kan ik eigenlijk nu al niet meer herinneren en dat is goed, want het overheerste dus niet. Na de foto was het tijd om te ontspannen.

Van retard foto naar super serieus, het kan allemaal. Na 20 minuten het masker op mijn gezicht te hebben gehad werd het (helaas) tijd om eraf te halen. Toen ik las dat je het masker niet hoefde af te spoelen en alleen maar de restjes in zou moeten masseren leek me dit niet helemaal kloppen. Ik zag eruit alsof ik net 2 uur op de loopband bezig was geweest. Toch besloot ik het in te masseren en mijn huid werd met de seconde zachter. Het duurde wel vrij lang voordat alles ingesmeerd was en dus heb ik stiekem iets aan mijn broek afgeveegd.

Mijn uiteindelijke conclusie is dat sheetmaskers niet alleen super makkelijk zijn, maar ook echt heerlijk resultaat leveren. Mijn huid voelt nu zelfs uren later nog steeds onwijs zacht aan en mijn moeder moest verplicht 5 keer voelen! FEEL MY FACE WOMEN!
 
De maskers van Bellezza mask verschillen tussen de 5 en 7 euro maar speciaal ter introductie hebben zij een pop-up sale die 24 uur zal duren. Ingaand vanaf donderdag 21 mei 2015!  Alle maskers zullen dan maar €2,00 kosten (ex. btw) en ik kan je heel eerlijk vertellen dat dit het helemaal waard is en dus een goed moment om het zelf te ervaren.
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

12 opmerkingen:

 1. Wow! Zo te lezen zijn het fijne maskers, nog even zakgeld sparen en dan kan ik er een paar kopen. Hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat zien die er goed uit! Is echt een pluspunt als een masker zo makkelijk werkt en zo doordrenkt is! Als ik het onthoud dan wil ik er zeker eens 1 aanschaffen. Voor twee euro is dat erg goed te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! Mijn huid is nu de dag erna nog steeds heel lekker zacht en voor twee euro is het echt heel fijn!

   Verwijderen
 3. Hahha de met-masker foto! Het klinkt heerlijk :) Ik ga zo eens in de webshop kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh super dat er ook een webshop in Nederland is die sheet maskers verkoopt. Deze klinkt erg fijn! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt echt onwijs fijn! Ook goed dat ze je kunnen adviseren welk masker je nodig hebt. Ik ga het ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahahahah dat stukje FEEL MY FACE WOMEN :') kwam niet meer bij! Dat is precies wat ik altijd doe.. Lijkt me een heerlijk masker en wat fijn dat je het niet hoeft af te spoelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooooh! Ben gek op maskers! Ik ga zeker een paar halen! Je hebt het weer super Leuk geschreven becca! Blijft heeerlijk om je blogs te blijve lezen! Keep going Women!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooooh! Ben gek op maskers! Ik ga zeker een paar halen! Je hebt het weer super Leuk geschreven becca! Blijft heeerlijk om je blogs te blijve lezen! Keep going Women!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt als een heel fijn maskertje!

  BeantwoordenVerwijderen