Festival proof met Sevenbien

woensdag 27 mei 2015

Festivals, ik houd er van! Dit jaar heb ik er al weer een paar gehad en heb er gelukkig nog een paar voor de boeg. De festivals hier zijn gelukkig niet zo als Coachella, waarin het één grote wedstrijd is over wie er het best uit ziet, maar toch is het natuurlijk wel leuk om nét wat meer aandacht in je outfit te stoppen. De mensen van Sevenbien dachten daar ook zo over en om je te helpen hebben ze zelfs een hele festival pagina gemaakt.

Van al samengestelde setjes tot aan losse shirts en musthaves. Een hele pagina toegewijd aan alles wat te maken heeft met festivals. Pas sinds twee jaar ben ik van festivals gaan houden en daarom kan ik mij helemaal vinden op deze pagina. Ook handig omdat ik vaak niet helemaal weet wat er kan op een festival en wat niet.

Op de pagina bespreken ze een paar hele belangrijke basis tips en deze vind ik het leukst.

1. De typische festival shirts
Deze shirts kunnen áltijd op een festival. Een shirt met een tekst en/of print valt lekker op en kan boven zowel een short, een spijkerbroek maar ook zeker een (maxi)rok. Persoonlijk vind ik shirtjes met tekst steeds leuker, terwijl ik een tijdje geleden echt een afkeer er voor had. Heel veel meer heb je niet nodig wanneer je zo een shirtje draagt omdat het zelf al echte eyecatchers zijn.


2. De échte eyecatchers
Zoals ik hierboven al vertelde, heb je vaak aan een goed opvallend shirtje al genoeg. Toch mag het op een festival altijd ietsje meer zijn en zo zijn sieraden altijd een perfecte aanvulling. Let er alleen wel op dat je niet teveel printjes door elkaar gaat dragen. Colorblocking is ook nog steeds oké maar overdrijf het niet. Oh, en kijk uit met bijvoorbeeld te grote oorbellen. Je haakt al vrij snel aan iemand vast en trust me, that ain't fun!


3. Fringe, fringe, fringe
Fringe, ik ben er DOL op. Toch krijg ik het voor elkaar dat ik nog helemaal niets in mijn kast heb met fringe (op een paar schoenen van 7 jaar geleden na). Je hebt zo veel leuke dingen in dit thema. Tassen, schoenen, shirts, jurkjes.. Natuurlijk moet je het niet overdrijven, maar als je twijfelt over wat je aan moet naar een festival.. ga dan zeker voor deze trend, dan zit je altijd goed!

 
Verder heb je natuurlijk comfortabele schoenen nodig en een grote zonnebril en dan ben je klaar om te genieten van de muziek en gezelligheid! Een beetje zonnebrand is ook aan te raden. Al deze items kun je vinden op de pagina van Sevenbien

Wat is jouw favoriete festival item?

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

23 opmerkingen:

 1. Die shirtjes zien er super leuk uit! Zou ik meteen allemaal in mijn winkelmandje gooien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn favoriete festival items zijn dingen met Fringe. Of het nou een shirt, tasje of schoenen zijn ik vind het allemaal leuk!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind fringes ook heel leuk, maar ik ben nog niet tegen het perfecte fringe item aangelopen haha. Ik wil namelijk ook weer niet te lange fringes, omdat je dan ook makkelijker ergens aan blijft hangen haha, net als met die oorbellen (al is dat wel een stuk pijnlijker natuurlijk :p)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fringes vind ik altijd leuk voor festivals en de shirtjes zien er ook echt leuk uit!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh de sieraden! Ik zit nu in een periode dat ik steeds meer sieraden ga dragen dus dit is niet goed om te zien! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind zelf het festival seizoen het leukst in de winkels. Ze hebben dan onwijs gave producten.

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fringes, altijd leuk! En bedankt voor de tip natuurlijk!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De sieraden vind ik erg tof! x www.lovelyleisure.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh tof! Dat shirtje van I don't give a vogue heb ik ook, in het wit dan. Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk artikel! Ik vind fringes ook steeds leuker, maar heb er nog niks van!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Daar zitten hele leuke dingen bij! Leuk artikel ook weer! Was ik nog maar jong!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk artikel! Ik heb weer heel veel inspiratie gekregen en ik hoop nu helemaal een aantal festivals te kunnen bezoeken dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk artikel! Ik heb weer heel veel inspiratie gekregen en ik hoop nu helemaal een aantal festivals te kunnen bezoeken dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh ik zou zo graag willen dat ik wat meer festival vrienden had.
  Ik ben er nog nooit op 1 geweest omdat nooit iemand mee wilt maar de kleding is zo leuk!
  Vooral die fringe dingen zijn tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuk artikel om inspiratie uit te halen! Mijn favoriete festival item is een kimono.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. euh, zelf draag ik toch het liefste een lekker basic shirtje en jeans naar festivals.....maar wel met wat grote sieraden, de sieraden die je hier laat zien zijn ook echt leuk, zeker de oorbellen met de roze veertjes

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat mint groene fringe topje linksonder heb ik! Hij is super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. love everything! great photos :D

  Visit my blog? xx Miss Beatrix (http://missbeatrix.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die fringe spullen zien er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat hebben ze toch een hoop mooie en leuke items <3 Vooral die topjes met franjers zijn cute en perfect voor het festival seizoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke dingen allemaal! Ik vind een stevig paar boots (denk à la Dr. Martens) onmisbaar voor een festival! Zeker als het wat zanderig/nat is, dan zijn zo'n goede schoenen altijd geweldig. Voor de rest vind ik alle dingen en trends wel leuk, want dit is zowat wat ik in het "normale" leven draag haha

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ahw wat leuk! Ik vind de shirtjes zo leuk! Die zou ik graag dragen op een festival!

  BeantwoordenVerwijderen