Ik ben een beetje dom

dinsdag 5 mei 2015

Een tijdje geleden liep ik in de (het?) Kruidvat en zag een 1+1 actie op de nieuwe nagellakjes van essence, namelijk die zo goed zouden zijn als gellak. Ik was heel erg benieuwd hier naar en kocht twee kleurtjes. De volgende dag begon ik gelijk dol enthousiast met testen.

Ik bracht de rode kleur aan, één laagje dekte erg mooi maar besloot toch voor twee laagjes te gaan aangezien dat altijd net wat langer blijft zitten. In de avond bracht ik het aan, 2 uur later ging ik slapen. De volgende ochtend zat alles er nog perfect op, wat niet zo gek is want ik doe geen wilde dingen in mijn slaap voor zover ik weet. Oké ontbijten.. nog steeds geen chips in de hoekjes. Ook geen wonder want dat zou ik normaal ook niet hebben. Tijd om te douchen. Daar was het al, na het douchen was mijn wijsvinger zo goed als kaal. Alleen de onderkant bevatte nog rode nagellak. Ah fijn, kan gebeuren, misschien ligt het aan die nagel. Later gingen wij de stad in om te lunchen, wederom geen gekke dingen gedaan. Toen mijn moeder en ik na een paar uur weer thuis kwamen was er echt onwijs veel nagellak af. Ik dacht bij mezelf HAH- lekker een slechte review schrijven!! Ik begon met foto's maken en ondertussen instagrammen, aangezien ik geen 10 minuten lang hetzelfde kan doen. Heel toevallig zag ik dat iemand een foto uploadde van haar nieuwe essence gel lak en wat stond er naast dat lakje? Twee andere lakjes. Namelijk een basecoat en een topcoat. Huh? Maar waarom stond dat er niet bij dan.. Na wat google werk voelde ik me dus echt onwijs dom want ik had nooit iets gezien of gelezen over de base en topcoat. Nu aan mij de taak om de base en topcoat te bemachtigen wat tot nu toe geen succes is geweest. In 5(!) verschillende filialen heb ik geen succes gehad. Maar de lakjes zonder die andere twee is ook geen succes. To be continued zullen we maar zeggen...
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
Liefs,
Rebecca 

22 opmerkingen:

 1. Balen zeg! Ik heb wel de base en topcoat en het zit er bij mij al een week mooi op! Zonder te shippen echt super! En mijn nagels worden er ook nog mooi hard van 😊 x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahah je bent te leuk met de HAH, lekker een slechte review schrijven. Super balen dat je nu al vijf filialen bent afgegaan en nog niks hebt. Komt wel goed schatje, hahaha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, herkenbaar dat zou wel iets van mij geweest kunnen zijn...zelf heb ik een andere base base en top coat gebruikt en dat ging ook prima en bleef heel goed zitten ook....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ghihihi ik heb juist de base en topcoat wel en de "gel" lakjes niet. Ik ga het gewoon uitproberen met gewone lakjes. Lijkt mij ook moeten kunnen! (Lekkere zin weer!) ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahah heel herkenbaar, dit zou mij kunnen overkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha muts! Met base en top coat blijven ze bij mij goed zitten! Heb al 9 laljes. Oeps.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hahahah zo herkenbaar! Ik kocht deze lakjes ook zonder base en top coat.

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha kan gebeuren toch? Zoiets zou mij ook overkomen hoor :').

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohh wat balen maar ook zo herkenbaar zou mij ook zo kunnen overkomen!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha ahww geen slechte review dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah, balen zeg. Ik hoop dat je ze snel kunt vinden. Het maakt een wereld van verschil een base en topcoat!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aaaah herkenbaar hahaha dat heb ik ook weleens

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Kan gebeuren! Ik heb nog steeds de base/topcoat nodig

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hahaha wat leuk dat je er een artikel over schrijft! Maar zoiets kan natuurlijk iederen gebeuren hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb ook eerst 3 filialen moeten bezoeken eer ik de top- en base coat had. Het maakt echt verschil! Bij mij blijven ze 4 dagen helemaal zonder chips en op dag 5 een beetje de hoekjes. Normale nagellak blijft bij mij maar 1 dag mooi zitten, dus dit is voor mij al bijzonder.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Haha zoiets zou ook echt wat voor mij zijn! Ik kreeg die gel lakjes voor mijn verjaardag, ook alleen de kleuren haha. Zonder de base en topcoat... Ben benieuwd naar het resultaat ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hahahahaha, zou ook wel een actie voor mij zijn! Maar ach...... kan gebeuren! Wel een hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hahaha, is ook typisch een actie voor mij!
  Het kan gebeuren!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hahah, ik zou ook zo reageren hoor! Ook iets typisch voor mij! :p Ik ben benieuwd of dit lakje met de base- en topcoat wel lang blijft zitten! Succes met het bemachtigen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hahaha zou mij ook kunnen gebeuren! Ik hoop dat ze met basecoat en topcoat wel wat beter blijven zitten. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. ben benieuwd naar je uiteindelijke mening!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik had precies hetzelfde!! Ik rekende af zonder te weten dat het bij andere lakjes hoorde. Vond het al vreemd dat het voor geen meter bleef zitten. Naja, toch maar eens de top- en basecoat kopen vrees ik...

  BeantwoordenVerwijderen