my new white Primark bag

vrijdag 8 mei 2015

Een witte tas is voor mij een typisch gevalletje van ''uit mijn comfort-zone stappen.'' Ik vind de meeste witte tassen echt prachtig alleen gaan wit en ik nou eenmaal niet zo goed samen. Spijkerbroeken die afgeven, eten dat ineens uit mijn mond valt boven op de tas, noem het op. Toch kon ik het niet laten om dit exemplaar mee te nemen!

De reden dat ik deze tas wél mee nam is omdat ik echt op slag verliefd werd. Mijn mandje met spulletjes die ik wilde puilde al uit maar deze tas kon ik gewoon niet laten liggen. De vorm en de grootte van de tas is perfect én gelijk een goeie manier om uit te proberen of een witte tas nou iets voor mij is of niet.
 
In eerste instantie lijkt het een hele simpele tas, maar als je beter kijkt heeft de voorkant een heel mooi effect. Heel subtiel zit er aan de voorkant een slangenprint inclusief twee hele mooie gouden details. De stiksels zijn zwart en alles bij elkaar is té mooi. Ik moet gewoon naar mijn tas blijven kijken. Ook zit er een band bij zodat je de tas over je schouder kunt dragen. De achterkant is trouwens gewoon effen wit.
 
Van binnen heeft de tas niet veel poespas. Laat ik dat nou ook niet nodig hebben. Een vakje met een rits vind ik vaak al voldoende en het feit dat er nog twee overige vakjes in zitten is dus mooi meegenomen. De tas is afsluitbaar met een rits, maar ook zonder sluit de tas alsnog mooi 'dicht'. Er past meer dan genoeg in!
 
Wat ik nog het aller mooist vind aan deze tas? Hij was maar €13,00 en ziet er helemaal niet zo uit!
Tenminste, als je het mij vraagt. Voor dertien euro moest ik deze tas écht meenemen. 
 
Wat vind jij van witte tassen?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
Liefs,
Rebecca 


26 opmerkingen:

 1. Haha wanneer kan ik niet om jou lachen haha! Je bent echt een leuk mens met de leukste blogs! De tas is echt super gaaf! Voor mij zou hij te groot zijn(kan ik niks meer in terug vinden hahaha) wat een geweldige prijs voor zo een geweldige tas

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er heel goed uit, lekker groot & een koopje! Ben alleen benieuwd of hij niet snel kapot gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi ding,I like :) En wit is bij mij ook nooit verstandig haha, ik krijg echt alles vies. Primark heeft echt leuke tassen voor weinig altijd. Mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's van een prachtige tas! zou inderdaad niet zeggen dat deze van Primark zou zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. AHHH Rebec wat een prachtige foto's en wat een prachtige tas, ik ben verliefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waauw, hij is moooi! Ik had écht niet verwacht dat 'ie maar €13,00 was. Wat een koopje!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Very classy! Dit is een hele mooie tas. Belachelijke prijs zeg ;-) niet normaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is erg mooi en classy inderdaad. Primark is echt the best

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij is supermooi en ziet er helemaal niet Primark-achtig uit! Ik ben ook dol op Primark tassen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, hij is echt onwijs mooi. En dat voor die prijs! Goede aankoop <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. je hebt een mooie tas gescoord voor een leuk prijsje.! ♥ toen ik de foto zag dacht ik eerst dat het om een dure merk tas ging xx liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zelf heb ik ook nog nooit een witte tas gekocht, deze vind ik wel erg mooi en elegant.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waaaaaw Rebecca, wat een prachtige tas. Hij ziet er zo chique en elegant uit <3 Je zou echt niet zeggen dat 'ie van de Primark is! Goede score!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit is echt een prachtige tas! Ik zou echt niet zeggen dat deze van de Primark afkwam.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met witte tassen. Ze kunnen heel goedkoop ogen, maar ze kunnen ook juist heel chique zijn! Die van jouw is erg mooi en wat een mooie foto's heb je ook gemaakt :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een super Mooie maar toch simpele tas. Ik vind hem echt prachtig. En zo goedkoop zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh ik zou een witte tas echt niet aandurven haha, zou echt bang zijn dat hij snel vies wordt! :p

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik ben echt zwaar ongeschikt voor alles wat wit is. maar voor dertien euro kun je het altijd proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie tas! Ziet er inderdaad véél duurder uit dan €13 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. De prijs zie je er zeker niet van af en ik ben heel tevreden over de tassen van Primark!! Wat een plaatje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke tas! Wit is bij mij inderdaad ook een beetje uit mijn comfort zone, moet altijd wel wat fout gaan, haha, maar hij is erg leuk én voor zo'n zachte prijs!

  BeantwoordenVerwijderen