Not with a cup of lipstick - Liphop 06 en 08 review

zaterdag 2 mei 2015

Ondanks het feit dat ik mijzelf vertelde geen lipstick meer aan te schaffen (yeah right..) kreeg ik nu toch wel een heel leuk aanbod. In samenwerking met Born Pretty Store zal ik wat producten gaan testen en reviewen. Als aller eerst koos ik dan toch wederom weer voor lipstick..

Deze lipsticks spraken mij enorm aan door de felle kleurtjes. Er zijn 8 verschillende kleuren maar vooral met roze tinten. Laat ik nou net dol zijn op roze lipstick! De lipsticks zijn van het merk Liphop waar ik zelf nog helemaal geen ervaring mee had. Ze waren per stuk redelijk goedkoop waardoor ik erg benieuwd was.

De twee kleuren die ik koos leken in eerste instantie op de website best op elkaar. Gelukkig was dat helemaal niet het geval en zijn ze zelfs heel anders. De verpakkingen zijn erg simpel, maar voor die prijs vind ik het prima. Het hoeft van mij ook helemaal niet teveel poespas te hebben. Het gaat tenslotte uiteindelijk om het product.

De swatches op mijn arm gingen erg moeizaam. De lipsticks zijn onwijs stug en smeren écht niet lekker uit. Toch maakte me hart een sprongetje bij het zien van deze te leuke kleurtjes! Na een stuk of 7 keer (en dat is niet overdreven) over hetzelfde plekje te zijn geweest, is de intensiteit echt prachtig. Links is 06 en rechts is 08.

Ik had een enorme slechte selfie dag dus let niet op mijn mooie foto's hihi

#06 Als eerst deze rood, roze, koraal achtige kleur. Als ik heel eerlijk ben, was het aanbrengen hiervan echt drama. Als ik dacht dat het op mijn arm al moeilijk ging...Op de lippen was het nog lastiger. De kleur vind ik wel vrij basic wat dus bij vele gelegenheden past. Ook bleef deze lipstick echt óntzettend lang zitten, zelfs met het eraf halen bleef het stug zitten. De finish is matte en voelt verder fijn aan op de lippen.

#08 Dan deze fel roze lipstick. Deze bracht nét iets minder moeilijk aan, maar moest daar in tegen wel vaker over mijn lippen heen om een goeie kleur te krijgen. Dit is echt een prachtig kleurtje voor de zomer en word er helemaal vrolijk van. Deze lipstick hield het ongeveer 5 uur lang uit zonder bij te werken.

Ondanks dat het aanbrengen van deze lipsticks ontzettend stug gaat, vind ik de kleur en de matte finish erg mooi en zal het mij er niet van weerhouden deze alsnog te gebruiken. Vooral #6 blijft ontzettend goed zitten en dat is heel fijn met bijvoorbeeld een dagje weg.
 
Deze lipsticks heb ik ontvangen van Born Pretty Store en kun je hier vinden voor €3,99 per stuk
Om het nog goedkoper te maken heb ik een kortingscode voor jullie, zodat je nog eens 10% korting krijgt! De code is RVGH10
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca 

34 opmerkingen:

 1. Slechte selfie dag? Je ziet er prachtig uit! De lipsticks zien er op de lippen erg mooi uit, jammer dat ze zo stug zijn. Wel weer fijn dat ze lang blijven zitten.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn hele mooie lipsticks alleen jammer dat je ze niet fijn kan aanbrengen! Vind ik altijd een mega min punt.

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat het zo stug ging, maar de keuren ziet er heel erg mooi en intens uit! En slechte selfie dag? Jeetje, dit zijn hartstikke leuke foto's hoor! Zag ik er maar zo uit op een slechte dag haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi lief! Ja dit vond ik echt heel erg om online te zetten haha. Ach, je moet wat..
   en jij bent ook te pretty dus niet zeuren ^^

   Verwijderen
 4. Stugge lipsticks vind ik echt niet fijn, maar de kleuren zijn super mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat ze zo stug zijn, vind ik persoonlijk niet heel geweldig. Ik vind de kleuren ook wel een beetje hetzelfde maar verder wel een leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zien er allebei erg mooi uit, alleen jammer dat ze niet zo fijn aanbrengen! leuk dat je producten mag reviewen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Girlll, you look pretty met je slechte selfié dag. Wat gek dat de lipstick niet fijn aanbrengt. Ik vind de kleuren prachtig en wat fijn dat ze mega goed blijven zitten en dat voor die prijs, misschien ga ik ook eens kijken naar deze lipsticks! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt hoor! Zeker voor die prijs zijn het perfecte lipsticks, ideaal :)

   Verwijderen
 8. Wat een mooie kleurtjes! Perfect voor de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig!!! De lippenstift maar ook de foto's vind ik geweldig! Jammer dat ze niet lekker smeren, maar wel fijn dat het zolang blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat ze zo moeilijk aanbrengen, want ze zien er prachtig uit! En wat nou slechte selfie dag, come on girl! Looking good!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah lief meis! het is inderdaad jammer dat het zo moeilijk aanbrengt maar hey, het is t waard hihi

   Verwijderen
 11. Leuke kleurtjes zijn het alleen jammer dat ze moeilijk aan te brengen zijn. Maar ze staan je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zie geen enkele foto met een slechte selfie dag hoor, doe mij maar zo'n dag dan! Wel zonde dat het wat lastiger aanbrengt, maar de kleurtjes zijn wel echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtig meisje ben je! De lipsticks staan je erg goed, jammer dat ze zo moeilijk aanbrengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. zijn echt wel mooie lippenstiften, mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Als ik een slechte selfie dag heb zien mijn foto's er heel anders uit hoor ;-). Deze zijn prachtig meid! Je haar zit ook heel erg mooi en beide kleurtjes staan je super. Fijn dat ze zo goed blijven zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Als ik een slechte selfie dag heb zien mijn foto's er heel anders uit hoor ;-). Deze zijn prachtig meid! Je haar zit ook heel erg mooi en beide kleurtjes staan je super. Fijn dat ze zo goed blijven zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie kleuren zeg! Ze staan je ook beide prachtig en ook de foto's zijn goed gelukt hoor, je staat er prachtig op! Ook de prijs van de lipsticks vind ik super, vooral voor wat je ervoor krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind de kleuren erg mooi! Wel jammer dat ze niet zo fijn aanbrengen. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik word ook slecht in het houden van beloftes aan mijzelf als ik zulke mooie lipsticks zie....je meot wel van shockbeton zijn wil je zulke pareltjes kunnen weerstaan...ze staan je fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jammer van het aanbrengen, maar de kleurtjes vind ik erg mooi! Ze staan je trouwens erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke kleurtjes en wat een mooie verpakking.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat jammer dat ze zo moeilijk aan te brengen zijn, want ze zien er wel prachtig uit! En slechte selfie dag? Dat is een grapje zeker, je ziet er prachtig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooie lipsticks! Wel jammer dat het aanbrengen een beetje lastig gaat. De kleuren staan je wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Op je slechte selfie dag zie je er zelfs nog mooi uit! De kleuren staan je echt prachtig Rebec! Voor die 3,99 is het nog de moeite waard om hem op te smeren. Vooral als hij zo lang blijft zitten :D
  Dit heb je weer mooi geschreven ;)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Je ziet er hartstikke goed uit! Mooie lipsticks, jammer van de stugheid maar de kleurtjes zijn mooi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Vind ze er beide heel goed eruit zien alleen een beetje jammer dat ze wat stugger aanbrengen x

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hele mooie kleurtjes! Ze blijven best lang zitten vind ik voor de prijs en een mooie kleur! Jammer van het aanbrengen, maar goed. Ik vind ze mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Spijtig dat ze zo stug zijn want ze lijken echt heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Oh, wat staan beide kleuren je goed!!! En wat heb je trouwens een onwijs mooi en frisse koppie! Ik vind je sproetjes geweldig :D

  BeantwoordenVerwijderen