perfect match met de White Howlite

zondag 31 mei 2015

Nooit eerder was ik een fan van de kettingen met een steen eraan, dat zeg ik heel eerlijk. Ook dacht ik dat het nooit zou gebeuren dat ik het leuk zou vinden. Tot dat ik dit exemplaar zag in de webshop van Beautiful Bijoux. Ik ben echt op slag verliefd geworden.

De meeste stenen zijn één kleur en zijn meestal wat opvallendere kleurtjes, maar deze ziet eruit alsof het een stukje uit een perfecte marble blad is. De combinatie met een zilvere huls en een zilver kettinkje ziet er heel mooi en rustig uit en is precies waar ik van houd. De ketting valt ook vrij lang waardoor je deze heel makkelijk kan combineren met andere kettingen.
 
Het leuke aan de Howlite kettingen is dat ze ook allemaal een kracht hebben, een bepaalde werking. Of je er in gelooft is aan jezelf, maar ik vind het idee wel wat hebben. De beschrijving van de witte Howliet;  ''Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig.''
 
Aangezien het de laatste tijd allemaal een beetje minder met mij gaat, ga ik maar flink hopen dat deze steen zijn steentje gaat bij dragen (ha-ha) Zo niet, dan vind ik het nog steeds een prachtige ketting. Vooral in combinatie op een wit shirt, samen met de coin ketting links van de steen is het een prima combinatie. Wat mij betreft zijn deze kettingen dus wél leuk!

Wat vind jij?
 
Liefs,
Rebecca

34 opmerkingen:

 1. Oke deze moet ik maar aanschaffen, haha. Woede en boosheid onder controle krijgen (handig in het verkeer, aangezien ik altijd boos ben op andere auto's) en bevordert geduld en ambitie. Perfect. I need this one en hij ziet er inderdaad erg mooi en subtiel uit!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah herkenbaar! Ondanks dat ie misschien niet werkt is het inderdaad nog steeds een mooie ketting ^^

   Verwijderen
 2. Hij is inderdaad prachtig. Lijkt inderdaad op een stukje marble. Hij is perfect. Hopen dat je door deze ketting je beter gaat voelen.

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem echt ontzettend mooi!
  En hopelijk draagt 'ie zijn "steentje" inderdaad bij haha!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige ketting! Ik ben gek op marmer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige en elegante sieraden! Love-it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vervelend dat het wat minder gaat, sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat ontzettend leuk zo'n steen aan een ketting.! ♥ ga meteen even kijken in de webshop.
  hopelijk draagt deze ketting zijn steentje bij en gaat het gauw beter met je xx liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige ketting! Echt heel mooi, ik ga ook maar eens een kijkje nemen op de website :) En hopelijk gaat het snel weer wat beter met je!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind 'm heel erg mooi! En zoals je al zei, perfect te combineren met een wit truitje. Hopen dat hij werkt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik hou hier wel van! Super leuk, ik heb zelf een roze en combineer m ook altijd met andere kettingen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er echt heel mooi uit!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw vooral de middelste ketting vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij is echt prachtig, zelf heb ik ook niet zo veel met kettingen met stenen ( behalve in een statementzetting, maar die zijn meestal heel erg nep...) de stenen in de Howlite kettingen vind ik wel erg mooi om te zien en te dragen en eigenlijk als ik deze zie werkt dat toch behoorlijk op mijn hebbekliertjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha ben meteen een tikkeltje jaloers, hij is prachtig Rebecca!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Echt zo mooi! Mijn zusje heeft ook zo'n ketting met een steen van beautiful bijoux, die is er ook gek op!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hij is mooi!! Als ik jou was zou ik hem niet meer af doen dan! Wie weet werkt het echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind hem prachtig! Ik zocht afgelopen zaterdag nog voor zo'n ketting maar dan met een roze steen uiteraard <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Prachtige ketting! Leuk om te combineren met een wit en zwierig zomerjurkje :) Jammer dat het wat minder met je gaat. Hopen dat 'ie werkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie steen, met een prachtige achterliggende gedachten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel mooi! Eenvoudig, maar classy! En zilver kan eigenlijk altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ja ik heb er ook eentje, I love it!! Ze zijn allemaal prachtig zo bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Persoonlijk vind ik dit soort kettinkjes ook niet mooi. Maar toen jij erover begon om ze te combineren, vooral inderdaad met die coin, lijkt het mij toch echt wel een stuk mooier :)
  Weer een goede blog geschreven dame :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Echt een prachtige ketting!
  Hoop dat alles snel beter voor je gaat <3

  XO IMKE // www.pastellics.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Geweldige items. Ik ben gek op die kettingen met steentjes. Hopelijk komt het geluk nu aanwaaien, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik vind hem echt heel erg mooi!!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Leuke kracht en werking zit er achter de steen! Zelf ben ik er niet zo voor, maar ik snap wel dat mensen er in geloven en dit mooi vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een mooie subtiele sieraden! Daar houd ik echt enorm van.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. De kracht van de steen kan ik wel gebruiken op dit moment! Ik ben er altijd al gek op geweest maar ik heb er nooit eentje aangeschaft.. Misschien moet ik deze eens kopen!

  BeantwoordenVerwijderen