With a Hint of Mint

dinsdag 12 mei 2015

Ik zou graag mijn artikel willen beginnen met iets te vertellen over het heerlijke weer, maar helaas. Het mooie weer laat zeker nog even op zich wachten en des te meer reden om vrolijke, zomerse sieraden te gebruiken.

Een mooie manier om snel een zomers gevoel aan je outfit toe te voegen, is het gebruik van mint kleurige sieraden. Net als vorig jaar (en het jaar daar voor) gaan we mint kleurtjes weer heel veel terug zien. Je kan er voor kiezen om een statement ketting te gebruiken, mooie oorbellen, of misschien toch een armbandje. Het is net wat bij je outfit past. De combinatie met zilveren steentjes en gouden details zijn heel mooi en krijg er gelijk een heel vrolijk gevoel van. 
 
Als je sieraden met een kleurtje gebruikt, heb je verder niet heel veel nodig. Zelf hou ik eigenlijk altijd mijn kleding en makeup vrij basic en zo vallen de sieraden ook nog eens meer op. Misschien nog een leuk kleurtje op de nagels en klaar ben je! In het begin probeerde ik deze sieraden bij elkaar maar dat is toch net iets teveel van het goede.
 
Als je nog geen mint kleurige sieraden hebt, raad ik je zeker aan om het een keer te proberen!
Zeker een eyecatcher voor (bijna) elke outfit.
 
Heb jij al mint kleurige sieraden?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca 


19 opmerkingen:

 1. Staat je erg mooo zeg, ik heb laatst nog met een soortgelijke ketting in mijn handen gestaan. Uiteindelijk toch maar terug gelegd. Nu spijt hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is echt prachtig, vooral die ketting vind ik fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je super classy meis! Mint doet t altijd wel goed bij iedereen vind ik. Ik moet zeggen dat ik nog geen mint sierraden heb, maar wel outfit items haha! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig, vooral de ketting! Matcht ook nog eens met je ogen haha. Zelf heb ik geloof ik geen mintkleurige sieraden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En wederom staat dit je weer erg mooi! Wat ik eigenlijk bij elke reactie zeg tegen je! Waar heb je deze mooie sieraden eigenlijk vandaan? Rebecca staat je echt super!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige ketting en oorbellen, ik wil die ketting heel graag in het wit, oeps ik ben niet kieskeurig. De kleur is prachtig, mooi mint kleurtje. Soms vind ik mint niet zo mooi maar deze is prachtig. Wat een prachtige foto van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave kleur! Die mag ik vast wel een keer lenen! Hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah die oorbellen zijn echt pretty, staan ook mooi bij je ogen!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw die mintkleur staat je goed! Of nouja, volgens mij staat alles je wel haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wouw heel erg mooi! Ik vind mintgroen echt een mooie kleur
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige sieraden, geweldig dit soort sieraden zou ik zelf ook uit kiezen.... .....zelf draag ik graag opvallende sieraden en ik heb ook een statementketting in een mintkleur....Mint heeft iets liefs,maar ook iets koels dat maakt het echt een heel bijzondere kleur...een heerlijke sieraden combinatie om te bekijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi hoor, ik vind die mintkleur echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ah wat mooi! de kleur is perfect. je hebt zelf ook al een mooi kleurtje! ik ben nog spier wit :(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wauw, wat een prachtige sieraden ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele mooie sieraden. Mintgroen is een leuke kleur om als accent te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen