Kaviar gauche for Catrice powder pearls - C01 Sweet Secret review

zondag 28 juni 2015

Highlighter, highlighter en nog meer highlighter. Ik heb er zo onwijs veel en doe er vrij weinig mee. Daarom had ik besloten om er -voorlopig- geen meer te kopen. Tot dat Catrice weer eens met een veel te mooie Limited Edition kwam. Aan bovenstaande foto snap je toch al wel dat ik deze niet kon laten liggen.

Deze prachtige parels zijn onderdeel van de Limited Edition Kaviar Gauche for Catrice en spatte echt gelijk uit de hele collectie. Ik twijfelde toch enigszins of ik deze wel wilde kopen want ik vind parels niet het meest handig om mee te werken. Voor ik het wist had ik ze toch gekocht en ja, ik ben er blij mee.

Wat me opvalt, is dat de producten van Catrice er steeds beter uit komen te zien. Ik merk wel dat de prijzen iets meer omhoog zijn gegaan maar ergens vind ik dat helemaal niet erg, want kijk alleen al naar de uitstraling van het product. It's so prettyyy! In eerste instantie dacht ik dat deze parels bedoeld waren als highlighter. Maar na wat meer research kwam ik erachter dat je deze parels over je hele gezicht moet aanbrengen als een soort egale finish voor je make-up.

Er zitten twee kleuren parels in het doosje. Roze en witte. Bovenin zie je de roze en eronder is de witte. Wat een pigment! De glans is erg aanwezig en je hoeft maar een heel klein beetje aan te brengen wil je dit effect krijgen.

Eenmaal vervaagd behoud je een hele mooie glans, die erg lastig is vast te leggen op camera. Niet alleen het doosje is mooi, maar ook de parels zelf. Hierna bracht ik het aan op mijn gezicht. Het leek me stug dat dit een product voor mijn hele gezicht was, maar aangezien ik het had gelezen deed ik het toch maar. Als je er uit wilt zien alsof je flink heb zitten zwoegen in de sportschool, dan is dit zeker aan te raden.. Maar ik ga dit toch echt alleen gebruiken als highlighter. Wat dat betreft zijn deze parels perfect!

Deze Kaviar Gauche for Catrice Blurring Powder Pearls zijn voor €4,59 te koop bij het Kruidvat
Wees er snel bij, want op is op!
 
Heb jij iets van deze Limited Edition lijn?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

19 opmerkingen:

 1. Ze zijn toch wel erg mooi! Ik heb precies het zelfde als jij, voorlopig had ik me voorgenomen om geen nieuwe highlighter meer te kopen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het echt een prachtig product! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het er echt prachtig uitzien maar over je hele gezicht lijkt mij idd niet zo slim haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben meer van de warme kleuren, maar toch vind ik deze highlighter wat hebben. Die verpakking alleen al is liefde! Ik ga hem ook aanschaffen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blurrende parels met shimmer? Klinkt tegenstrijdig, lol. Maar ze zien er wel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond deze parels ook mooi, maar omdat ik wist dat ik dit niet zou gebruiken heb ik het laten staan. Ze zijn wel prachtig hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow die zijn gaaf!! En wat een mooi effect geven ze! Alleen al Hoe ze eruit zien wil je ze hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij ziet er mooooi uit!! Hoop dat ze hem bij mijn kruidvat nog hebben :) XoXo Olivia 💕

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zien er erg mooi uit, maar ik vond ze persoonlijk iets te glitterig toen ik ze had geswatched. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Volgens mij is dit echt een goede budget highlighter! Ik ga 'm maar eens bekijken in de Kruidvat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt een hele mooie verpakking en mooi effect!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Inderdaad veel te mooi om niet te kopen...wat zijn ze toch....sjucht, nee ik doe het echt niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, het lijkt me een fijn product, en inderdaad ik zou het ook niet kunnen laten liggen.... hihi!

  BeantwoordenVerwijderen