Mei, oh mei - overwinningen en weg telefoon

dinsdag 2 juni 2015

De maand mei is een maand geweest waarin er zo veel is gebeurd dat ik het bijna niet eens meer weet. Vooral veel gezellige dingen zoals verjaardagen en spontane lunches, maar ook een overwinning en wat minder leuke dingen.


Als eerst mijn overwinning. Ik ben namelijk voor het eerst uitgegaan in een crop top! Nog nooit eerder had ik überhaupt een crop top aan buiten (op een dag in Oostenrijk na waar niemand was) ik besloot het gewoon eens te doen, gepaard met een high waist broek en helemaal veilig in zwart. In het begin was het onwennig maar na een paar complimentjes was het best leuk! Pff waarom toch alsnog zo onzeker.. en hallooo Don Benjamin <3
 
Iets minder leuk is dat diezelfde avond mijn grote liefde gestolen was. Mijn iphone die ik pas een paar maanden had vol met foto's van onderandere die avond. Geen "zoek mijn iphone" en zelfs geen iCloud aan.. Alles kwijt. Zo vervelend dat mensen eigendommen van andere moeten stelen, en voor wat? Zo eindigde een erg leuke avond toch als een domper.
 
De volgende dag was het moederdag en besloten mijn zus en ik mama mee te nemen voor een high tea bij ons favoriete plekje in Bilthoven. Een eerdere review over Bubbels en Blessings kon je hier al lezen. De high tea was heerlijk en er zat ontzettend veel bij. We kregen niet alles op en kregen de overgebleven spullen mee naar huis. Eenmaal thuis kwamen we erachter dat we heel andere dingen mee hadden gekregen, flink veel minder! Na wat heen en weer gemaild te hebben is mijn mams twee keer zo goed als uitgemaakt voor leugenaar en zijn wij flink klaar met die plek. Jammer, we kwamen er vaak. Maar na 90 euro armer te zijn en thuis komen met andermans kleffe broodjes.... No thanks!
 
In de maand mei vierde ik ook mijn 1 jarige blog bestaan waar ik natuurlijk super trots op ben. Met nog wat leuke ideeën en samenwerking in t vooruitzicht kan ik niet wachten op mijn volgende blogverjaardag te vieren! Om het te vieren geef ik twee winacties. Je vind #1 hier en je vind #2 hier. Je kan nog mee doen! Verder heb ik de 500 bloglovin' volgers gehaald en zit ik nu over de 200 youtube abonnees. Eigenlijk zou ik echt meer moeten doen met youtube..
 
Ook heb ik de festivals helemaal ontdekt. Waarom vond ik dit nooit leuk!? In mei ben ik naar Pacha geweest en heb echt een hele leuke tijd gehad. Het is wel heel anders dan uitgaan in een club maar wow ik vind het leuk! Ondanks dat mijn moeder blijkbaar een leugenaar is, en mensen zo aardig zijn geweest op mijn telefoon te stelen.. heb ik een hele leuke mei gehad.
 
Hoe was jouw mei?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca
 

 

26 opmerkingen:

 1. Wat moet jij een heerlijke maand gehad hebben. Nu op naar de zomer!!

  Liefs
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat stom van de hightea en je telefoon! Gelukkig waren de andere dingen wel leuk. Op naar de volgende blogverjaardag <3
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Balen van je telefoon en van de high tea.. Maar verder klinkt het als een hele leuke maand:)
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oef, dat zijn niet zulke leuke dingen die je hebt meegemaakt. Toch lijkt Pacha mij erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super balen van je telefoon! Maar Pacha ziet er heel leuk uit. & de crop top staat je heel goed! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's!
  Wat belachelijk van die high tea zeg. Zo niet klantvriendelijk.
  En ook rot van je telefoon :(
  Maar girl, niets om onzeker over te zijn! Die crop top staat je geweldig.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat belachelijk van die hightea, totaal niet gastvrij en klantvriendelijk! Die croptop staat je super, niets om onzeker over te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is inderdaad heel klantonvriendelijk. Daar rij je dan drie kwartier heen en drie kwartier voor terug..

   Verwijderen
 8. Festivals vind ik zelfs leuker als gewoon uit gaan, helemaal als het zonnetje schijnt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Baah wat balen van je iPhone. Een paar jaar geleden is mijn tel ook gestolen en het is zo balen om zonder te zitten (dan merk je pas hoe afhankelijk je bent en toen had ik nog niet eens zo'n hippe waar je alles mee doet, dus nu is het nog erger om m te missen). Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aah nee zo balen van je iPhone en de afloop van de high tea! Gelukkig heb je het verder wel leuk gehad. En die crop top kan ik écht goed hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat belachelijk van die high tea jeetje en je telefoon zo balen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oef, ups en downs, balen van je telefoon! En wat slecht van dat restaurant, ouch.
  Je ziet er super uit in die crop top!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Vreselijk dat mensen andersmans spullen moeten stelen! Ik begrijp dat niet!
  De crop top staat je trouwens heel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jammer van die dompertjes, maar laat het niet te veel verpesten, mei was verder een mooie maand voor je denk ik :) lekker die fijne dingetjes onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben blij om te lezen dat je het, ondanks de vervelende happenings, toch een mooie mei maand hebt gehad :) positiviteit is zo veel belangrijker als dat negatieve :) veeeeel meer leuke dingen als die stomme dingen :) heerlijk met vrienden en vriendinnen afspreken weggaan en leuke dingen doen. Veel lachen en heerlijk ontspannen!
  Mijn mei maand weet ik eigenlijk al niet meer haha behalve dat ik ontzettend genoten heb van je blogs! Hopelijk word voor ons (me vriend en ik) juni een maand om nooit te vergeten! Allemaal mooie dingen in het vooruitzicht :) Meid. keep on the good work! <3 x Debor

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik wou dat een crop top mij zo goed stond!
  Wel balen van je telefoon en de high tea.. Maar hee, karma zal hen wel terugpakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Afgezien van de high tea en je iPhone, een heerlijke maand!
  Dat van die High Tea is overigens echt te gek voor woorden!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat belachelijke van die broodjes e.d. van de High Tea! En echt verschrikkelijk van je telefoon, snap niet dat mensen zo respectloos zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. de crop top staat je prachtig ♥ wat ontzettend balen van je telefoon en wat een service van die high tea tent.!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Tjonge, het was voor jou inderdaad wel een maand met veel uitersten. positief en negatief..de service van die High tea tent is natuurlijk volslagen idioot ....de top staat je echt onwijs goed, en is echt heel erg succesvol op een avondje stappen....leuk artikel om te lezen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeg dat wel! Maar gelukkig overheerste de positieve punten :)

   Verwijderen
 21. Ja zeg, jij bent echt wel gemaakt voor zo'n crop top, staat je schitterend! Wat een lijntje! Zeker niet twijfelen of je ermee staat, het is echt super. Ja festivals zijn inderdaad heel leuk, ik ben al meer dan 10 jaar een festivalliefhebber en dat zal nog wel even zo blijven denk ik :)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw wat een super lieve reactie! Ik denk dat je festivals inderdaad nooit niet leuk kan vinden als je het eenmaal leuk vond.. Klinkt dat een beetje logisch? hihi

   Verwijderen
 22. Balen van je telefoon ik snap ook niet waarom mensen dat doen ze vinden het zelf okm niet leuk al het bij hun wordt gedaan maar oke. Die croptop staat je echt prachtig zeker vaker doen.

  BeantwoordenVerwijderen