outfit; my new flower top

dinsdag 9 juni 2015

 Bij ons in het centrum zit een hele saaie H&M en eigenlijk kom ik er daardoor nooit. Het gene wat ik meestal leuk vind van de h&m is van divided en dat zit er niet bij in die van ons. Toch heb ik het voor elkaar gekregen om -volgens mij- voor het eerst in al die tijd iets te scoren.

Meestal vind je mij in outfits die bestaan uit zwart, grijs, wit en af en toe een beetje leger groen. Dat is wel het verst wat ik ga wat betreft kleur. Toch vind ik het steeds leuker om iets meer kleur te dragen en daardoor was deze outfit toch echt een primeur. Als eerst zag ik het colbert hangen en vond de kleur helemaal geweldig! Iets verderop zag ik de top. Ik houd ontzettend van bloemenprint en qua kleur matchte het helemaal bij elkaar. Bijna nam ik het colbertje mee in het legergroen, maar helaas was die er niet meer in mijn maat.

De twee nieuwe items combineerde ik met een lichte high waisted broek en besloot mijn roze sleehakken hierbij aan te doen. Ondanks dat het een andere kleur roze is dan in het shirt, vind ik het toch wel leuk bij elkaar staan. Qua sieraden droeg ik een turquoise ketting, die ik even later toch maar af deed. Stond er net niet helemaal bij. Het colbert was trouwens €39,95 en het shirtje €9,95

colbert & shirt; H&M - broek; Bershka - schoenen; Scapino - ketting; sheinside.com
 
Al met al ben ik erg blij dat ik die saaie h&m even ben in geweest en hoop stiekem dat ik het groene colbertje ook nog kan bemachtigen. Heb groen nu helemaal door!
 
Draag jij veel kleur?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

37 opmerkingen:

 1. Pretty! De sandalen maken je outfit echt af!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zie je er leuk uit, staat je goed <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit! Staat je goed die kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zit je haar leuk en ook echt een leuk shirt! <3
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wauw, je roze sleehakken! Die zijn onwijs leuk zeg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je heel leuk! De top heb ik ook, en kan er veel mee combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zie je er onwijs leuk uit meid!
  Ik vind je shirt echt heel erg tof.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wouw hele leuke Outfit... Ik vind je schoenen en ketting geweldig!!!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat en leuke outfit! Staat je echt goed, en je straalt helemaal! Prachtige foto's.
  XO IMKE | Pastellics

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Staat je wederom leuk! ik draag voornamelijk veel zwart, lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie outfit! Staat je erg goed. Ik draag in de zomer veel vaker kleur, ik word er meteen wat vrolijker van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie top en super gecombineerd! Ik draag niet zo heel veel kleur, maar in de zomer doe ik dat zeker vaker ;)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Staat je goed hoor, wat kleur is nooit verkeerd! Ik heb zelf veel zwart en blauw in mijn kast hangen, maar vind wat fleurigs ook altijd heel leuk, vooral als het wat mooier weer wordt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. had hem al even of instagram voorbij zien komen en vind hem echt super leuk gecombineerd.! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke outfit! Ik vind je bloementop echt onwijs leuk en dat terwijl ik niet van bloemenprintjes houd haha. Heel erg leuk en mooi gecombineerd ook heel leuk met de roze sleehakken eronder, lekker fleurig.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Superleuke top en erg leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die outfit staat je mooi, top! Het shirt vind ik het leukste :) Ik kom zelf ook niet vaak bij h&m eigenlijk. Ik draag vooral zwart, dus wat meer kleur mag wel hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke outfit! Staat je ook goed! Leuk dat je wat meer kleur probeert te dragen, zeker met de zomer vind ik dat altijd wel heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hele mooie zomerse look :-D Staat je echt goed.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooie outfit! Ik vind je top heel mooi, maar ook je schoenen zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuk topje! Lekker 's zomers. X!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw wat een leuke foto's weer! Je schoenen in combi met de top zijn zo leuk!
  Ik ga morgen de stad in en als ik de top zie ga ik het ook even passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Lekker vrolijk outfit! Je schoenen zijn echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik draag zelf veel zwart, maar voor 9,95 is zo'n shirtje zeker leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik vind het heel leuk staan en de roze sandalen zijn tof!!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een heerlijk vrolijke outfit,de combin van de top met de knalroze sleehakken vind ik heel erg leuk.... ik draag zelf vrij veel kleur en dan voornamelijk fuchsiaroze, die kleur is zo vrolijk om te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Mooie outfit! Ik vind je schoenen ook heel tof :)

  BeantwoordenVerwijderen