perfect festival eyecatchers

zaterdag 20 juni 2015

Ja hoor guys, ik heb het helemaal door, die festivals. Voorheen moest ik er niets van hebben maar nu ben ik om. Toch blijf ik een beetje steken met mijn outfits. Ik ga niet ineens helemaal Coachella, want daar kan ik mezelf gewoon echt niet in vinden..

Omdat ik op kleding gebied vrij simpel wil blijven, heb ik een andere manier om net wat meer festival proof te zijn. Oké, de top die ik hier draag is niet bepaald alledaags.. Maar verder draag ik dan gewoon een high waisted broek & sneakers a la rosheruns, de echte neppe.  Het liefst zwart op zwart, gecombineerd met nog meer zwart. Daarom zijn deze twee items een perfecte aanvulling om toch wat kleur toe te voegen.

Zodra ik dit horloge zag in de webshop van Beautiful Bijoux was ik gelijk verkocht. Het horloge is er in drie verschillende kleuren en ik koos voor de blauwe variant. Ik ben écht niet van de felle kleurtjes maar dit horloge is té leuk. De combinatie met de grote gouden wijzerplaat maakt het helemaal af. Combineer het horloge met een paar kleine armbandjes (in dezelfde kleur) en je hebt een perfecte eyecatcher! En wat nog leuker is, iedereen past dit horloge want het is aan te trekken door middel van touwtjes. Ideaal!

Als tweede item dit schattige kettinkje. Dit deed me gelijk denken aan pocahontas door het lieve veertje. Dit kettinkje is heel subtiel en dat is precies wat ik er leuk aan vind. Door de kleine toevoegingen van de blauwe kraaltjes vlak boven het veertje en verder nog een keer halverwege je nek voegt het toch een pop of color toe. Doordat de sieraden beide goud zijn en dezelfde blauwe kleur bevatten, passen deze items perfect bij elkaar.

Op de achterkant van je pols word het wel een beetje een wirwar aan touwtjes, maar plak er een leuke tattoo bij en ook dat valt niet eens meer op.  Op naar mijn volgende festival!
 
Wat is jouw favoriete sieraad voor op een festival?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

22 opmerkingen:

 1. Wat een leuke sieraden allemaal! Geweldig al die kleurtjes! Mooie top ook! Zonnig weertje erbij en klaar ben je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er allemaal echt super leuk uit, ik ben gek op deze stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat horloge is echt leuk! You're so pretty <3
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OMG Rebecca dat topje, wat mooi! Dat horloge is ook echt gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je top echt ontzettend mooi. Je Pocahontas ketting zoals jij het noemt vind ik ook echt super lief!

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je items heel erg gaaf. Je nagels zien er ook tof uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt zo'n typische festival outfit, leuk! Dat horloge is echt gaaf, en die tattoo is een leuk accent! Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De kleuren zijn echt prachtig! Staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Sieraden zien er allemaal super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het horloge vind ik echt heel erg leuk, zo vrolijk om naar te kijken....zelf draag ik vaak alleen maar een horloge als ik naar een festival ga, ik ben echt een rampenplan op verliesgebied bij zulke evenementen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke items! Ik vind het horloge echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel leuk, ik heb ook het liefst zwart aan naar een festival. Mooi horloge heb je daar om, zeker ook handig als je mobiel sterft en je toch wil weten hoe laat het is haha. Daar heb ik maar al te vaak last van..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. je topje vind ik erg gaaf ♥ de ketting met het veertje is ook erg mooi xx liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat topje en horloge zijn echt vet, super! Ik ben ook niet zo van de felle kleuren, maar zo staat het erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele leuke festival essentials! Je nagels zien er mooie uit!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw super leuk, en wát is dat horloge gaaf!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Prachtig je sieraden! Ik vind sieraden zelf nooit zo prettig en zeker niet als je danst en springt, maar ik vind het er wel tof uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Naar festivals draag ik juist hele kleurrijke kleding en ik hou het dan zelf wat rustiger qua sieraden... maar andersom zoals jij het doet, vind ik eigenlijk ook wel heel gaaf! Vooral de ringen/nagellak en de top vind ik echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen