Shiseido Bio Performance Revitalizing Cream & Corrective Serum

woensdag 17 juni 2015

Nooit eerder had ik iets geprobeerd van Shiseido, maar toen ik het eenmaal won in een winactie een tijdje terug was ik super enthousiast! De verpakking alleen al zag er prachtig uit en het maakte me eigenlijk niet eens uit wat het was, so pretty!
De set die ik kreeg bestond uit twee producten. Wat me het eerst op viel, was een serum. Ik was al zó lang opzoek naar een goed serum, en hoopte deze echt nu gevonden te hebben. Het tweede product is een dagcrème én een nachtcrème.
 
Bio Performance Advanced super Revitalizing Cream. Zo, dat is een mond vol. Deze dag en nachtcrème beloofd je huid snel te voeden en soepeler te maken en zou goed zijn om de eerste tekenen van ouderdom tegen te gaan. Het is de bedoeling dat je de crème elke ochtend en avond op smeert. Dit heb ik braaf elke dag gedaan, oké stiekem niet in de ochtend, maar wel braaf elke avond.

Nu, ongeveer twee maanden later ben ik gestopt met testen. Eigenlijk veel eerder al. Ik kreeg een ontzettend slechte huid van deze crème en heb nu nog op mijn voorhoofd heel veel mini puistjes.. Het lijken eerder een soort bobbeltjes. De crème is voor mijn huid iets té voedend. Heel jammer want volgens mij is dit wel een heel fijn product. Ik denk dat ik deze voortaan alleen ga gebruiken na het douchen. Gewoon, om het te proberen.
 
Bio Performance Super Corrective Serum. Dit serum belooft binnen een week meer stevigheid te bieden en het gevoel van 'hang' te laten verdwijnen. Als je dit serum drie weken zou gebruiken (élke dag) zou het zichtbaar veel beter zijn.

Na dit ook uitgebreid te hebben getest kan ik zeggen dat dat pure onzin is. Wél moet ik zeggen dat de lijntjes tussen mijn ogen, je weet wel.. die boze frons lijntjes minder lijken. Ook voelt het gebied rond mijn ogen heel fijn en vind ik dit heel lekker om na een avondje stappen op te smeren. Niks mis mee om je huid rondom je ogen goed te verzorgen! Deze blijf ik zeker weten vaker gebruiken en denk toch wel dat ik nu een fijn serum gevonden heb!
 
Al met al vind ik het serum heel fijn en baal ik als een stekker dat de crème niet geschikt is voor mijn huid. Als je een droge huid hebt zal dit waarschijnlijk een topproduct zijn! Of ik dit nog eens zal kopen als het op is? Nee, dat denk ik niet. Het serum is namelijk rond de €80,00 en de creme is €88,00
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca
 

12 opmerkingen:

 1. Wat jammer van de crème! En wow, best wel dure producten, ik zou ze zelf niet snel aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van de crème zeg ! het ziet er wel erg luxe uit, maar vind het wel erg duur

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat de crème niet bij je huid paste.
  Voor die prijs zou ik ook nog wel even nadenken...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, de verpakkingen van de producten zien er inderdaad super elegant en chique uit. Jammer dat de crème wat tegenvalt, maar gelukkig vind je het serum wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De producten zien er echt prachtig uit! Jammer dat ze niet aansluiten op jouw huidtype, helaas ook niet bij die van mij ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prijzen zeg, hallelujah! Beetje jammer dat de créme niet bij je huid past. Wel een fijne review :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer van de crème, de verpakking van de producten vind ik wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die verpakking alleen al, soo pretty! Maar die prijzen! ><

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat jammer van de creme en logisch dat je niet denkt deze producten nog eens aan te schaffen......Ik ben haast van mijn stoel gevallen toe ik de prijzen van de producten las....het is haast begrijpelijk dat die doosjes en verpakkingen zo mooi zijn hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat jammer dat de crème te voedend is voor je huid! Het serum klinkt wel fijn op zich, alleen wel prjizig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat jammer dat de crème niet geschikt is voor je huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind Shiseido zo'n heerlijk merk, ik heb een oogcreme en een creme voor het lichaam - zo fijn! Fijn dat het serum wel voor je het werkt, jammer van de creme. Misschien in het najaar nog eens proberen?

  BeantwoordenVerwijderen