wedges me vs. sneakers me

donderdag 11 juni 2015

Jaaaren lang droeg ik alleen maar laarzen en ballerina's. Sneakers vond ik verschrikkelijk en droeg ik alleen af en toe eens als ik het leende van een vriendin als we bijvoorbeeld iets moesten doen waar we veel moesten lopen voor school. Ik kwam dan niet verder dan Allstars en dat vond ik al heel wat. Nu draag ik zo een beetje van alles en nog wat.

Tijdens een shopronde in Almere -waar ik echt schandalig veel had uitgegeven- kocht ik twee paar schoenen. Eenmaal thuis zette ik de twee paar schoenen naast elkaar en realiseerde ik me dat het echt twee totáál andere schoenen zijn, en zo naast elkaar vind ik het echt vreemd staan haha. Toch voel ik me in allebei helemaal mezelf.
 
Het eerste paar wat ik kocht waren deze wedges van de Primark. Al een lange tijd was ik opzoek naar super simpele wedges en dat was zo makkelijk nog niet. Elk paar had wel weer een bepaald iets wat me niet aan stond. Franjes, of zilveren sluitingen wat ik er totaal niet bij vind passen. Deze wedges zijn echt perfect. Ik kan hier een hele dag op rond lopen omdat de hakken zacht zijn en merk daardoor helemaal niet dat ik op hakken loop. Deze waren of €13,00 of €18,00 of €21,00 dat weet ik niet meer hihi.
 
Een paar winkels verder kwam ik deze tegen. Dit valt wel onder sneakers toch? De reden dat ik niet graag op sneakers loop, is omdat ik altijd het idee heb dat ik dan reuze voeten heb. Don't get me wrong, ik heb maat 38/39 maar het zit gewoon in mijn hoofd.. Ik twijfelde enorm maar door een app van Danique met ''fuck it, je hebt nou toch al veel uitgegeven'' besloot ik het maar gewoon te doen. Ze waren €20,00 bij een expo outlet en hebben al meerdere festivals overleeft. Ze lopen alsof ik op wolkjes loop en als deze er volgende week nog zijn haal ik snel een back up exemplaar!

Ondanks dat dit twee heel verschillende schoenen zijn ben ik met beide dolblij. De wedges deden het perfect op een bruiloft en de andere zijn mijn redders tijdens uitgaan en leuke festivals!
 
Wat zijn jouw favoriete schoenen?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

25 opmerkingen:

 1. Ze zien er allebei leuk uit. Eigenlijk moet ik echt zo iets hebben als een wedges.... heb nu vaak sportschoenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah de sneakers zijn echt leuk! Wedges zijn altijd zo gemakkelijk te combineren en ze lopen inderdaad heerlijk. Leuke schoenen heb je gekocht <3
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn beide heel erg leuk!! Voor elke gelegenheid iets.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beide erg leuk! :D Mijn kast staat vol met hakken, maar ik draag soms ook wel sneakers.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die sneakers zijn leuk zeg! Tof dat ze het zo lang volhouden terwijl ze zo goedkoop waren. Ik wil ze ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah je zou echt niet zeggen dat die sneakers maar twintig euro zijn, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De inleiding van je artikel is zo herkenbaar! ;-) Tof dat je nu ook sneakers draagt en sleehakken. Leuke afwisseling! Ik draag ook iets vaker een hakje, sandaaltje, ...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Volgens mij lopen die sneakers echt heel lekker :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw goed gescoord zeg voor die prijzen! Já he wedges lopen over het algemeen best wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel herkenbaar. Ik heb ook jarenlang bijna alleen hakken gedragen, tegenwoordig draag ik ook vaak sneakers. Ik voel me in allebei mezelf, alleen is wat ik draag wel heel afhankelijk van hoe ik me voel.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Allebei heel leuk! De wedges voor onder een jurkje en de sneakers met een shortje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die sneakers vind ik super mooi! Waaaaaauw :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Poeh moeilijk, maar ik draag uiteindelijk toch vaker mijn sneakers! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik kan me geen leven inbeelden zonder sneakers, hahah! Ballerina's en hakken draag ik dan weer veel minder, maar die wedges zien er stiekem echt prachtig uit! (;

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind Birkenstocks de ideale schoenen! Ze lopen zo lekker! De wedges die je hebt gekocht zijn echt super mooi! less is more zeggen ze dan he ;) Mooi gedaan Lady

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind ze allebei tof! Vooral de Wedges ♡ Ik draag de laatste jaren voornamelijk platte schoenen. Dus laarsjes en sneakers bijvoorbeeld. Wedges kunnen ook, die lopen meestal nog redelijk fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind beiden heel mooi! Ik draag zelf vooral sneakers, al vind ik de wedges wel leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Aangezien ik een tijd terug sneakers en pumps tegelijkertijd kocht ben ik helemaal met je mee ;) ik vind ze beide erg leuk en het moet ook kunnen om af te wisselen

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik draag ook van alles wat. Wedges, sneakers, pumps je kan nooit te veel schoenen hebben :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oeh, hele mooie schoenen :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik was eerst ook helemaal niet van de sneakers. Nu heb ik ook vanalles wat! Ik vind beide echt tof. Ik wil ook nog wedges scoren!

  BeantwoordenVerwijderen