Goddes earrings

vrijdag 17 juli 2015

Goddes, is de naam van deze oorbellen en ik had ze niet anders kunnen noemen. De statement kettingen kennen we allemaal wel, maar er zijn ook zeker genoeg statement oorbellen. Waaronder deze prachtige Goddes oorbellen. Ik zag deze al helemaal voor me met een paar rode lippen en een flinke smokey eye..

Toen ik besloot de oorbellen in te doen en mijn makeup daar op aan te passen, kwam ik erachter dat dit ontzettend zonde zou zijn. Deze oorbellen zijn van zichzelf al onwijs mooi en opvallend en hebben dus helemaal geen donkere ogen of felle lippen nodig. Zo, met een beetje mascara op en verder niets, komen deze oorbellen het mooist tot hun recht. Zoals jullie misschien wel weten ben ik fan van goud én van zwart en daarom zijn deze oorbellen perfect voor mij. En voor jou, als je daar ook zoveel van houd!

Houd er wel rekening mee dat deze oorbellen aan de zware kant zijn. Niet zo erg dat je gaatjes zouden uitscheuren, maar toch iets om rekening mee te houden. Buiten dat om, vind ik deze statement oorbellen onwijs mooi en hebben ze verder ook nog eens helemaal niets anders nodig!
 
Wat vind jij van statement oorbellen?
je kunt deze oorbellen vinden op de webshop Beautiful Bijoux en zijn €5,95
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

27 opmerkingen:

 1. Het zijn echte eyecatchers, wat ze dan weer leuk maken. Ook die combinatie van goed en zwart vind ik geweldig! Ze staan je enorm leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke oorbellen meis! Staan je ook erg mooi ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukerds, echt opvallend :) Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie oorbellen! Alleen zou ik nooit zulke oorbellen durven te dragen, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die zijn echt mooi!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautiful Bijoux heeft heel veel prachtige oorbellen! Deze vind ik ook echt super mooi, en inderdaad meer dan mascara hebben ze ook niet nodig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk leuk! Ik heb ze ook. Moet ze er maar weer eens bijpakken nu het festival-seizoen is!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie oorbellen, perfect voor de zomer! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, mooie oorbellen! Ik heb lange tijd geen oorbellen meer gedragen, maar sinds kort kies ik er weer vaker voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, mooie oorbellen! Ik heb lange tijd geen oorbellen meer gedragen, maar sinds kort kies ik er weer vaker voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Normaal gesproken ben ik niet zo van de gouden sieraden, maar deze zijn mooi! Ze staan je erg leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oh wauw deze zijn echt leuk! Mooi te combineren :)

  liefs, evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zware oorbellen draag ik toch minder, maar ze zijn wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Met de combinatie zwart-goud kan je nooit iets mis doen, vind ik toch! Het is een prachtige combinatie, wat deze oorbellen perfect maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ze zijn leuk! Al draag ik de laatste tijd alleen maar kleine knopjes en subtiele oorbelletjes, wie weet komen deze binnenkort ook online bij Beautiful Bijoux :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel mooi! Ze staan je supergoed, zelfs met minimale make up.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Catchy! Lijkt mij heel gaaf in combinatie met een little black dress.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een prachtige statement oorbellen, ik vind het altijd zo jammer dat deze oorbellen altijd zo zwaar zijn. Hahaha, gelukkig scheuren je gaatjes hier niet mee uit maar toch voelt het vaak zo. Fijn artikel, girrlie! X

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Supermooie oorbellen, staan je prachtig!

  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hele leuke oorbellen zijn het! Ik zou ze ook zo dragen :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw! Zelf.. als ik deze zou zien.. zou ik ze laten hangen.. maar de kunst is eigenlijk dat je het is zou moeten proberen! Gewoon om te kijken hoe het staat! En wat staat het jou (wederom ) weer prachtig! Goed gedaan! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Prachtige oorbellen! Ik kan zelf niet zo goed over te zware oorbellen helaas.

  BeantwoordenVerwijderen