Ik ben boos op de bodyshop, nee.. teleurgesteld

vrijdag 10 juli 2015

Als iemand mij vraagt wat mijn favoriete merk is op scrub gebied, dan hoef ik echt niet lang na te denken. Dat zijn de scrubs van The Body Shop. Hands down de beste die ik ooit geprobeerd heb! Eerst vond ik ze te prijzig, maar toen ik besefte hoe goed de scrub werkt en hoe lang je er mee doet, dan is het ’t geld helemaal waard. Toch ben ik teleurgesteld, verdrietig en erg boos op The body Shop.. Waarom? Ik zal het vertellen..

Een aantal jaar geleden had ik een nieuwe favoriet ontdekt. De pink grapefruit. Ik hou echt van de vieze geur van grapefruit (beetje vreemd) en de substantie was ook nog eens lekker jelly. Potten gingen er door heen per jaar. Tot dat The body Shop ineens besloot om niet meer door te gaan met de productie van Pink Grapefruit. Balen! Een tijd lang kocht ik geen scrubs meer. Tot aan afgelopen winter, waarin ik in een shoplog vertelde over een voor mij onbekende scrub met een gekke creamy substantie. Deze scrub droeg de naam Brazil Nut Cream Body scrub. Een tijd lang stelde ik het uit, omdat de substantie me toch niet aan sprak. Maar de geur, ohhhhh de geur! Ben je ooit zó verliefd geweest dat je niet kon wachten om iemand te zien? Nou, ik had het zo dat ik niet kon wachten om deze geur weer te ruiken. Geur crush! Ah fijn, waarom ben ik dan boos? Ik liep niets vermoedend door de winkel heen.. zoeken zoeken zoeken.. Hm, na een kwartier toch maar even vragen. Het antwoord was als volgt ‘’die gaan uit de collectie.’’ WHAT!?  Eigenlijk wilde ik boos worden op de verkoopster, maar die kan er ook niks aan doen. Het enige voordeel was dat de potten achter stonden en ze voor de helft verkocht mochten worden. €7,50 per pot. Ik nam er drie mee, maar achteraf had ik de winkel leeg moeten kopen. Wat niet kon want ik moest nog de hele dag lopen. Al één keer eerder moest ik afstand doen van een fijne scrub, maar nu ook deze!? Nee, echt.. mijn hart is gebroken en ik wil een inloopkast vol van deze scrub.
 
 
Lieve mensen van The Body Shop,
De Pink Grapefruit variant is ook al weer terug gekomen omdat het geen slimme set was, ik vertel alvast dat dit ook geen slimme zet is. Maar als jullie van de voorraad af moeten. I’m here for you. Ik ontvang ze met veel liefde en zal ze goed behandelen. Ookal maken ze de grootste bende van mijn douche met die grove pitten van ze. Ik hou van Brazil Nut en zal mijn laatste potten koesteren.
 
Liefs,
Rebecca
Brazil Nut’s number one fan girl

27 opmerkingen:

 1. Ah waren ze daarom in de uitverkoop! Ik twijfelde heel lang om er een te kopen, maar had het uiteindelijk niet gedaan. Misschien maar beter ook, als ze toch weer uit het assortiment verdwijnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja en nee.. Ja als in, je raakt inderdaad verslaafd en dat is zonde want dan zijn ze weg. En nee, omdat zo lang het nog te krijgen is, je er van moet genieten hihi. Of op zn minst even ruiken!

   Verwijderen
 2. Leuk geschreven! Ik ken de pijn (een beetje). De Sweet Lemon lijn had een hemelse douchegel, waar ik de laatste druppels van heb opgespaard, aangezien die er nu ook uit is. Echt balen dat de Body Shop dit doet! Maar he, dan komen er ook nieuwe geuren voor in de plaats, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is waar! 9 van de 10 keer komt er iets heel fijns voor terug, alleen het moment dat het verdwijnt is even naar hihi. Wie weet komt de douchegel ook nog wel eens terug!

   Verwijderen
 3. Ik heb precies hetzelfde met de lijn Chocomania! Was er helemaal verliefd op, alleen nu zit die niet meer in het assortiment :( Heb gelukkig nog wat kunnen scoren in de sale :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah maar dat was sowieso een limited edition toch? Dus dan kan je je al een klein beetje voorbereiden hihi. Sale is het enige leuke op dat soort momenten!

   Verwijderen
 4. Nooo, zoooo stom als dat gebeurd he! :( gelukkig heb je een paar kunnen inslaan! Ik vind de scrubs van de bodyshop ook heerlijk, kokos is mijn favoriet <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha ahwww, zo stom. Ik heb meestal ook als ik echt iets super fijn vind, dan gaat het uit het assortiment, jeetje!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Zelfs met mascara's enzo heb ik het.. Ik moet eigenlijk gewoon nooit meer iets zo fijn vinden hihi.. Er heerst een vloek op!

   Verwijderen
 6. Ik snap je boosheid, ik kan ook verschrikkelijk boos worden als één van mijn favoriete producten uit het schap word gehaald, zoo vervelend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha wat heerlijk geschreven dit, ik denk dat ik de liefde deel wat betreft de vieze lekkere grapefruit geur. Ontzettend balen dat je favoriet er nu uit gaat! Wie weet sturen ze wel een hele lading whaha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh yes, heerlijk artikeltje & oh noooo niet die!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahah aaah, pooor you! Maar gelukkig heeft TBS nog heel veel andere scrubs ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. True! Zo leer ik misschien weer andere fijne geuren kennen. Moet niet te lang blijven hangen hé bij één geur hihi

   Verwijderen
 10. Super jammer voor je! Misschien met je nog eens een andere scrub proberen? Ik vind ze allemaal wel erg fijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Niet leuk! Dat moeten ze maar gewoon in hun assortiment houden, kan toch niet!?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer! Maar wat vertel je dit ontzettend leuk hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat vervelend zeg! Zul je altijd zien dat net de lijn die je fijn vindt uit het assortiment gaat! Mijn favoriete lijn (Vineyard Peach) is tegenwoordig alleen nog maar tijdens de sale te koop, dus ik sla dan altijd veel in, hopelijk komt de Brazil Nut daar ook nog terecht! Dan kan je in ieder geval twee keer per jaar inslaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Misschien moet we als bloggers gewoon collectief investeren in aandelen Body Shop?...Zulke dingen zijn echt heel vervelend,.... zo herkenbaar

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hahaha wouw! Wat een geniaal verhaal! Hopelijk vind je een nieuwe favoriet of dat de Brazil nut weer terug komt ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ah wat jammer! Lijkt mij echt balen.

  Zelf ben ik fan van Rituals bodyscrub, die is lekker heftig.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ahh zoo balen zeg! Hopelijk krijg je snel weer een nieuwe favoriet, want TBS heeft heel veel lekkers! xx

  BeantwoordenVerwijderen