outfit; my little black, eh .. green dress

woensdag 8 juli 2015

In mijn vorige outfit post vertelde ik al dat ik het groen steeds meer door ga hebben, zo denk ik er nu nog over. Ik kwam thuis met dit jurkje en was nog twee dagen lang verbaast dat ik deze gekocht had. Groen en ik... Ik en groen... Ja, ik vind het toch wel erg leuk!

Het jurkje kocht ik bij de H&M en ik betaalde er maar €9,95 voor. Het model van het jurkje is ideaal maar misschien net wat aan de korte kant. Bij een iets zwaardere windvlaag kon je alles eronder zien. Wat ik mooi vind aan dit jurkje is dat het strak zit tot aan de middel, en dat ook eindelijk eens de middel zit waar die hoort te zitten. Vanaf de middel valt het jurkje los en daardoor verberg je mooi een eventueel buikje.

Groen vind ik persoonlijk een hele makkelijke kleur om te combineren. Het mooist vind ik het met goud en bruin en dat is dus precies waar ik voor ging. De bruine sandaaltjes heb ik al een eeuwigheid en komen van de Dolcis. Super leuk detail met de franjes. De sluitingen aan de zijkant zijn goud en passen daardoor weer mooi bij de sieraden. De ketting die ik draag komt van Beautiful-Bijoux en draag ik echt ontzettend vaak. Het jurkje is laag uitgesneden (ook aan de achterkant) en daardoor valt de ketting echt perfect. Nog een paar simpele set armbandjes en klaar is de outfit!

Dit jurkje was er in veel verschillende kleurtjes en printjes maar ben toch erg blij dat ik voor groen ben gegaan. Me like <3
 
Wat vind jij van groen?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
Liefs,
Rebecca

36 opmerkingen:

 1. Leuk jurkje! Staat ook leuk in combinatie met de sandaaltjes inderdaad :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtig jurkje, staat je ontzettend mooi Rebecca! Je sandaaltjes vind ik ook te leuk. Alles bij elkaar is echt een perfecte zomeroutfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk gecombineerd met die bruine sandalen en de gouden ketting, I like it <3 En groen staat je fantastisch, misschien moet ik die kleur ook maar eens weer een kans geven

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat het jou inderdaad ook heel mooi zou staan!

   Verwijderen
 4. Ik heb dat jurkje ook aangehad in dezelfde kleur, maar vond hem inderdaad iets te kort!
  Wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie jurkje, staat je goed! Die sandalen zijn ook wel erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi jurkje, deze kleur staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige jurk! En ook heel erg mooi hoe je sieraden erbij matchen! Staat je super meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk jurkje en een super mooie kleur! :D Zit als gegoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk jurkje! Staat je goed! En je ketting vind ik ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waaauw! Prachtige outfit, groen staat je inderdaad super zeg, mag je best zeggen over jezelf :)) je ketting is ook perfect erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De kleur is inderdaad prachtig! Staat je heel goed! Het model van het jurkje is ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die kleur groen staat prachtig bij je blonde haar/teint!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel leuk, staat je echt heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik stond nog te twijfelen om dit jurkje mee te nemen, maar helaas was hij niet meer in mijn maat beschikbaar! Ik moet ongetwijfeld nog eens terug naar H&M sprinten en hopen dat hij nu wel in mijn maat beschikbaar is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, zeker doen! Ik ben gelijk terug gegaan voor meer kleuren, maar er waren alleen nog maar prints.. en dan niet de gene die ik leuk vind. Hoop dat je 'm nog kan krijgen!

   Verwijderen
 15. Leuk!
  Ik heb vorige week ook een jurkje bij de H&M gekocht die een beetje kort was. Als je er een speciaal broekje (soort boxer-onderbroek) onder doet, bijv van de hema, dan kan er niks fout gaat als je jurkje opwaait. Die doe ik dan gewoon over mijn ondergoed heen! Is zeker het proberen waard :)
  En als het echt heel hard waait doe ik er gewoon een shortje onder ;) Zie je niet en zit je altijd veilig!

  Fijne woensdag!
  Liefs XXX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh bedankt voor de tip! Daar heb ik inderdaad nog nooit aan gedacht. Een short heb ik wel eens geprobeerd maar dat zie je toch eigenlijk altijd wel (bij mij).
   Die boxers dingen ga ik maar eens proberen!

   Verwijderen
 16. Dat jurkje staat je echt super goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die kleur staat je echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. SUPER mooie outfit! Ik vind je jurkje met ketting echt perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Meestal ben ik niet zo van groen, maar ook op dat gebied heb je veel verschillende tinten natuurlijk...
  dit jurkje is zo onwijs leuk en staat je echt geweldig....Toppie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankjewel! Groen is natuurlijk wel een heel groot begrip maar vooral deze tint en het legergroen vind ik erg mooi :)

   Verwijderen
 20. Prachtig, staat je goed. Ik vind groen op zich een mooie kleur, maar mij staat het niet zo haha

  BeantwoordenVerwijderen
 21. beeldig jurkje, staat je erg goed! lekker budgetproof ook:)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Very pretty! De sandaaltje eronder zijn ook heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw wat staat dat jurkje je goed!! Ikzelf heb niks groens, omdat het mij denk ik niet staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een prachtige kleur Rebec, hij staat je ook zo mooi. De locatie is prachtig, je haar zit geweldig en ik vind je jurkje geweldig. TE mooie en leuke outfit post! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Persoonlijk vind ik groen... echt... een.. lelijke... kleur hahah maar dan meer het leger en donker groen haha! Maar dit jurkje... OMG! Wat een super mooi jurkje! Alles klopt gewoon hieraan! Staat je het goed meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. wat een superleuk jurkje ♥ staat je echt goed.! xx

  BeantwoordenVerwijderen