van die kettingen die je in de verte niet eens ziet

woensdag 15 juli 2015

Subtiele sieraden zie je steeds vaker. Zelf vond ik het in het begin wel saai want ik was echt iemand van ‘ the bigger the better’. Toch vind ik het de laatste tijd ontzettend mooi en classy staan. Van die mooie kleine kettinkjes die je niet eens zou zien in de verte, maar toch je outfit helemaal af kunnen maken. Afgelopen keer in de Forever21 was ik echt in de zevende hemel.

Overal waar ik keek op de sieraden afdeling waren kleine, prachtige kettingen. Het leek een soort snoepwinkel voor volwassenen. Één van de kettinkjes had vrij snel mijn aandacht. Zo klein, maar wacht.. zilver. Even de hele afdeling over om te kijken of er ook een gouden variant is. Al vrij snel werd duidelijk dat deze er niet was en dacht ok laat maar. Nee niks laat maar, hoorde ik dat stemmetje in mijn hoofd zeggen die elke vrouw wel kent. Als je nu naar huis gaat zonder, blijft dit kettinkje je echt dwars zitten. Voor die €6,00 kon ik het inderdaad niet laten liggen.
 
Het kettinkje bestaat uit verschillende steentjes en ben er echt dol op. Maar om mijn gouden behoeftes ook te voeden, moest ik op zoek naar een zusje want anders was ik niet in evenwicht. Alsof het ment to be was, vond ik het rosé gouden kettinkje ergens waar deze niet hoorde en omdat ik een goed persoon ben nam ik deze mee, zodat het personeel niet opzoek hoefde naar waar deze ketting hoort. Die hoort in mijn sieraden kast namelijk.
 
De combinatie van een gedeelte met steentjes en dan een klein stukje zonder vind ik prachtig en ook heel subtiel. Deze ketting was maar €4,00 en ben heel benieuwd naar de sieraden van Forever21. Zelf heb ik daar nog niet echt ervaring mee, maar ze kunnen me maar beter niet in de steek laten..
 
Heb jij ervaring met de sieraden van Forever21?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
Liefs,
Rebecca

31 opmerkingen:

 1. De ketting met het staafje is mijn favoriet, zo mooi subtiel!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah ik hou van subtiele sieraden! Lekker onopvallend, en zonder te veel poes pas (alhoewel zo'n statement ketting af en toe ook wel tof is)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Statement kettingen zijn zeker op zn tijd nog erg leuk!
   Maar deze kunnen gewoon lekker elke dag :)

   Verwijderen
 3. Wat een prachtige foto's! Hele mooie sieraden en inderdaad en wat ben je mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige kettingen! Die zou ik ook zo meenemen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben één keer bij de Forever 21 geweest en toen vond ik de sieradenafdeling ook hemels! Ik heb nog steeds spijt dat ik niet zoveel heb meegenomen toen... oh en wat betreft subtiele sieraden: ik hou ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh zeker nog eens terug gaan dan! Ik kan niet wachten tot ik er weer heen kan hihi

   Verwijderen
 6. Mooie subtiele kettingen, hier hou ik wel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, wat een leuke titel van dit artikel!
  Ik vind ze allebei heel tof. Houd van dat subtiele!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind deze kettingen echt heel leuk en prachtig! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De titel van dit artikel is zo grappig. Ik ben nooit zo van de statement necklaces geweest en vind deze kettinkjes juist erg gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige foto's girl, de kettinkjes zien er te lief uit. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. zulke kettinkjes vind ik altijd zo leuk! Ik heb er ook eentje van de forever 21, eentje met een bloemetje. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik vind dit soort kettinkjes juist erg leuk.! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Superleuk! Ik had echt precies hetzelfde als jij, ik droeg altijd alleen maar lange kettingen of grote statement kettingen. Maar sinds een tijdje ben ik ook om, en draag ik bijna alleen nog maar van zulke kleintjes. Het ziet er altijd zo classy uit vind ik. Jij hebt ook leuke exemplaren uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er leuk uit! Ik hou wel van simpele kettinkjes :) Ik heb mij onlangs ook kettingen van Forever 21 aangeschaft, gewoon omdat ze vrij goedkoop zijn en ze er altijd wel leuk uit zien. Tot nu toe nog geen problemen mee gehad, alleen het feit dat ik mijn slotje niet zo makkelijk open en dicht krijg, maar dat is het minste!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah herkenbaar! Mijn moeder moest mij ook helpen want het lukte me echt niet. Misschien heb ik te lange nagels dacht ik.. maar jij hebt het dus ook hihi

   Verwijderen
 15. Erg leuk zijn ze! Ik hou er wel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind zulke subtiele kettinkjes altijd heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk vind ik dit! juist omdat het zo subtiel is :) Zeker met een simpel t-shirtje ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dan vallen ze nog extra op als je de rest super simpel houd!

   Verwijderen
 18. Mooi, ik houd ook wel van subtiele sieraden.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh die zijn leuk zeg! Ik draag graag kleine, subtiele sieraden maar heb nog nooit iets bij de Forever 21 gekocht.

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ben helemaal gek van subtiele kettingkjes..Terwijl idd vroeger vond ik het ook wat saai hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het rosé gouden kettinkje vind ik echt prachtig, ik wil het ook haha! Jammer dat er geen F21 dicht bij me zit, dan maar eens online kijken he?! ;)
  Ik heb eigenlijk nog maar 1 sieraad gekocht in F21 en dat is een ring, goud met donkerblauwe steen (iets wat je niet veel vindt), maar eigenlijk is hij wat te groot.. Ach ja, ik wou een gouden ring met donkerblauw dus heb het voor €6 ofzo toch meegenomen hehe :)
  xox Lyn

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik ben juist dol op onopvallende kettinkjes. Ik draag die statement sieraden alleen bij feestjes enzo. Vind dat toch wat mooier op een 'gewone' dag om een kleine ketting te dragen. :)

  BeantwoordenVerwijderen