Stop nooit met nieuwe dingen uitproberen..

zaterdag 1 augustus 2015

En met nieuwe dingen proberen, bedoel ik ook nieuwe geuren. Ik ben het type persoon die bij een naam al denkt 'iel nee dat is niks voor mij' en zal het daarna ook nooit aanschaffen. Hooguit een kans geven om te ruiken in de winkel, maar daar blijft het bij. Lekker eigenwijs.

Maurice van Aroma Plaza vroeg of ik wat producten wilden testen en aangezien ik weet dat ze bij Aroma Plaza onder andere Yankee Candle verkopen, hoefde ik hier niet lang over na te denken. Ja! Natuurlijk wil ik dat. Ik wist van te voren niet wat ik kreeg en wachtte dus met smart op mijn pakketje. Tijdens het uitpakken werd ik blij verrast door de inhoud, maar oeps.. twee geuren die ik helemaal niet lekker vond. Wat nu?

Yankee Candle - Soft Blanket Medium Pillar
 ''verpakt in zoete dromen... een slaapliedje van heerlijke citrus, luxe vanille en warme amber''

Als aller eerst de geur waarvan ik dacht dat ik deze écht heel vies zou vinden. Bij de naam alleen al
ruik ik gelijk een stoffige oude deken -misschien omdat wij zo een zachte, stoffige oude deken hebben-. Al snel bleek het helemaal niet naar stof te ruiken. Deze geur... Hemel! Toen ik las dat de kaars onder andere de geur amber had, wist ik dat dit een favoriet kon worden. Een warmere geur dan amber kan ik me bijna niet voorstellen. Zo zacht, lief en toch aan de frisse kant. Ook is de jar waar deze kaars in zit té mooi en het etiket is prachtig.

Deze jar kost €22,95 en brand tot 95 uur. Deze kaars heeft ons studio al overgenomen en branden wij met veel plezier al erg vaak.

Egyptian Musk wax tart 
''een waardevolle schat... Yankee Candle's heerlijke musk met hints van vanille en cederhout.''

Nog een geur die me helemaal niks leek, en ik eigenlijk door de naam alleen al vies vond. Stom he? Deze geur is perfect om te branden in kleinere ruimtes (als je het mij vraagt) de geur is heel subtiel en licht en heeft inderdaad de geur van musk. Het fijne aan musk is dat het totaal niet overheerst. In de studio rook ik de geur niet echt maar op mijn slaapkamer is deze ontzettend fijn.

Ginger Dusk wax tart
''Yankee Candle's gevoel van een schemerige lucht komt tot leven met de energie van heerlijke kruiden en een vleugje zoete citrus.''

Dit is zo een geur die ik niet kan omschrijven. Sowieso ben ik er bar slecht in want ik beschrijf shampoo als pas gewassen mannen geur. Maar goed. Bij het ruiken van deze tart waan ik me in het buitenland, wanneer ik rond 9 uur ongeveer nog even naar buiten wil en het is dan nog heerlijk warm. Een hele warme, kruidige, iets wat sterke geur. Persoonlijk houd ik heel erg van de sterke geur van gember, maar je moet er wel van houden. Ook de citrus is als je het mij vraagt precies goed aanwezig.

Wax tarts kosten €1,49 per stuk en je kunt er ongeveer 8 branduren van genieten

Waikiki Melon Votive
''Aloha! Word wakker met de zonnige, zoete gloed van exotische, sappige meloenen met een vleugje zoete sinaasappel olie in deze Yankee Candle''

Hier heb ik werkelijk geen woorden voor. Als je net als ik dol bent op zoete geuren is dit echt de geur voor jou! Fruit geuren doen het bij mij sowieso al erg goed en deze is geen uitzondering. De geur doet je gelijk denken aan een heerlijke fruit bowl en is echt zomer in een kaarsje. Zelf ben ik alleen niet heel erg fan van de votive's (dat is dit kaarsje) doe mij maar een echte jar of een wax tart, maar al met al maakt deze geur veel goed en kan ik wel even vergeten dat het een votive is.

De votive kosten €2,60 per stuk en hebben 15 branduren.

 Al deze producten vind je terug in de webshop van Aroma Plaza
of breng een bezoekje in de winkel! Ze zitten in Shopping Center Magna Plaza in Amsterdam.
Nieuwezijds voorburgwal 182
 
Aroma Plaza, ontzettend bedankt voor deze heerlijke Yankee Candle's!
Ik kan niet wachten om de rest ook uit te proberen.
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

spon

20 opmerkingen:

 1. Ik heb dat ook! Als ik denk dat ik iets niet lekker vind ruiken dat ik het dan niet eens wil proberen. Waikiki Melon heb ik ook, een lekker fruitige geur! <3
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo zie je maar weer dat het altijd kan meevallen! Leuke spulletjes heb je ontvangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben nu wel heel erg benieuwd naar hoe ze in het echt ruiken! Wat leuk dat je deze producten hebt mogen ontvangen trouwens <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik 'soft blanket' lees, dan heb ik er direct een voorstelling bij van hoe heerlijk fris dat geurtje moet zijn. Zo zie je maar weer hoe je een heel andere voorstelling kunt hebben bij een geur. :P Leuk dat je de geurtjes hebt geprobeerd waarvan je dacht dat je zie niet lekker zou vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha wauw, inderdaad! Het is ook een heel fris geurtje dus wat dat betreft zat jij dichterbij dan dat ik zat hihi

   Verwijderen
 5. Oeeh, Yankee candle! Wat gaaf dat je een mailtje kreeg. Inderdaad, nieuwe geurtjes ontdekken is zker heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh lekker hoor. Die melon lijkt me wel wat <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, ik ben dol op Yankee Candle. Soft Blanket klinkt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die 1e vind ik echt lekker. Denk ik. Dat soort geuren vallen nooit tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben dol op geur kaarsen, heelijk!! Ben heel benieuwd naar die soft blaket. Maar eens even kijken op de site! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waikiki lijkt mij heerlijk. Met geurkaarsen wil ik nog wel verschillende geuren proberen maar met parfum blijf ik net zo eigenwijs trouw aan één merk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja parfum komt me bekend voor.. Daar wijk ik ook niet zo snel van uit hihi
   maar in dit geval was het erg fijn om eens andere dingen te proberen!

   Verwijderen
 11. Die meloen lijkt me erg lekker! De andere zou je, wat je zeg, even moeten ruiken haha kan me er geen voorstelling van maken XD persoonlijk vind ik pink sands erg lekker! Ooit is bij iemand mogen ruiken hahaha XD lijkt me wel is leuk om die wax dingetjes te hebben. Zo duur zijn ze niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's! k ben nu erg benieuwd naar soft blanket. Ik heb er zo'n Robijn blauwe wasverzachteridee bij. En ik houd van die variant, dussss

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm die geur ken ik niet, maar het zou zomaar een geur van Robijn kunnen zijn!

   Verwijderen
 13. Ik zei t toch dat je soft blanket lekker zou vinden miepje! Je hebt goede items gehad! Ik hou alleen niet van de ginger dusk maar de rest is heerlijk! Geniet ervan lieverd xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja, en weet ook dat ik altijd naar je moet luisteren als het om Yankee advies gaat. Super fijne geuren!

   Verwijderen
 14. Prachtige foto's heb je gemaakt girl! Ik ben erg benieuwd naar de geuren :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!
   Soft Blanket is een echte aanrader :)

   Verwijderen