zo lelijk dat 'ie mooi is

woensdag 5 augustus 2015

Deze lipstick bestelde ik onder het mom van 'eens een keer iets anders'. Al die rode, roze en nude tinten ken ik nu wel en dacht doe eens gek. Echter toen deze lipstick binnen kwam moest ik toch bijna hardop lachen. Man, wat een lelijke kleur!

Nadat ik klaar was met lachen, vielen me twee dingen heel erg op. Als aller eerst vond ik de huls echt ontzettend mooi. De combinatie van zwart met rosé goud vind ik heel classy staan en de letters passen er ook echt bij. Ook het doosje is rosé goud met zwart en samen vind ik het een heel mooi geheel. Als tweede de naam, Color baby Gaga lip stick. Voor zover ik weet heeft het niks met Lady GaGa te maken, maar de naam nemen we maar gewoon voor lief. Oké de verpakking is iniedergeval prachtig!
 
Maar de kleur.. Ja, de kleur.. Ik wist niet zo goed wat ik er van moest denken. Op de webshop zag het er naar mijn mening écht anders uit. Ik bestelde de kleur #06 en dit is een erg oranje kleur. Niet een beetje, nee gewoon echt oranje. Ik swatchte de kleur eerst op mijn arm maar daar zijn de foto's van mislukt dus die laat ik maar niet zien. De kleur op mijn arm was net zo oranje als in de huls.
 
Eenmaal aangebracht op mijn lippen, wel 10 minuten naar mezelf staren in de spiegel en een 'Wow, wat een kleur' van mijn moeder later. Moet ik toch eerlijk bekennen dat ik de kleur misschien, ietsie pietsie, een klein beetje leuk vind. De lipstick brengt zo fijn aan en voelt op de lippen net als een balsem waardoor je geen droge lippen krijgt. Of ik deze kleur ook buiten durf te dragen, denk ik niet. Maar zeg nooit nooit. Toch leuk nieuwe dingen proberen! De lipstick blijft ongeveer 3 uur goed zitten voor je het weer een klein beetje moet bijwerken.
 
Ondanks dat ik de kleur in het begin echt té lelijk vond, vind ik 'm juist daardoor best leuk.
Anders, maar nog wel draagbaar. En anders leuk voor koningsdag.
 
Color Baby Gaga lipstick is er in zes verschillende kleuren verkrijgbaar.
Te koop bij Born Pretty Store en zijn 4 dollar per stuk
 
KORTINGSCODE: RVGH10 voor 10% korting
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca
spon

34 opmerkingen:

 1. Deze lipstick is mij helemaal ontgaan. Ik zie hem voor het eerst! Wat een geweldige kleur, ik zou deze gewoon naar buiten dragen! In het begin stuk van je artikel dacht ik dat het om een pikzwarte lipstick ging. Wauw ik vind hem heel mooi, deze ga ik kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha nee, pikzwart zie ik mezelf helemaal niet dragen. Leuk dat je 'm ook gaat kopen! Ben benieuwd hoe die bij je staat :)

   Verwijderen
 2. Ik vind de kleur echt heel mooi en het staat je ook echt wel! Jaa, hij is prachtig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Ondanks jou twijfels vind ik dat je het goed kan hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is inderdaad een beetje een twijfelachtig kleurtje, maar op je lippen vind ik 'm zo lelijk nog niet. Kwestie van wennen misschien?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat denk ik eigenlijk ook.. Het is meer dat ik het lef niet echt heb om 'm te gaan dragen..

   Verwijderen
 5. De kleur staat je erg gaaf Rebecca! Altijd leuk om nieuwe dingen te proberen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je de kleur echt heel mooi staan, soms is iets nieuws proberen nog niet zo erg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou niet weten waarom je er niet meer naar buiten zou kunnen gaan, staat je hartstikke goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw dankjewel! Het is denk ik omdat ik het niet gewend ben en ik niet graag opval hihi

   Verwijderen
 8. Ik snap wel wat je bedoeld met in eerste instantie een lelijke kleur want ik schrok ook wel een beetje. Maar in combinatie met je blonde haren en lichte huid vind ik de kleur echt heel goed staan hoor. Born pretty store heeft te leuke spullen! En ohja, je foto's zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de kleur erg mooi, staat je prachtig :)
  De huls ziet er idd erg mooi uit!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik weet niet of hij mij zou staan maar jou staat hij geweldig!

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind hem je in ieder geval prachtig staan! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Best een leuke kleur! Had van mij alleen wel wat warmer gemogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. haha In de huls is hij echt niet om aan te zien, de tranen branden spontaan achter je ogen.maar...hij staat je wel erg mooi...wat een onverwachte verassing...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah ja dat effect had deze lipstick ook wel op mij!

   Verwijderen
 14. haha ik snap je wel! Toch vind ik hem je gek genoeg eigenlijk ook wel heel mooi staan! Wat verrassend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind hem ook wel leuk! Mooie foto's heb je ook gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh, ik dacht aan een echt lelijke kleur zoals bruin ofzo maar dit vind ik wel een mooie kleur hoor! Prachtige verpakking ook

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind hem echt heel mooi hoor! Je kan hem echt wel hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik hou écht niet van oranje, dus ik kan me voorstellen dat je het een lelijke kleur vind, maar ik vind het je toch eigenlijk helemaal niet verkeerd staan! Ik vind wel de verpakking heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik van te voren ook had geweten dat dit oranje was 'in het echt' dan had ik 'm niet gekocht. Toch achteraf goed dat ik het niet wist haha

   Verwijderen
 19. Wat een geweldige kleur! En wat een mooie prijs, ik wil hem zeker een keertje uit proberen.

  Lots of love!

  bluestic.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jij kan het echt heel goed hebben hoor, staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Deze kleur staat je erg mooi! Ik vind het zo helemaal geen lelijke kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind hem je wel goed staan hoor! Maar ik heb dat zelf ook altijd hoor, als ik dan een 'spannende' kleur op mn lippen heb weet ik niet of ik 'm ook buitenshuis durf te dragen. Maar in jouw geval zeg ik doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik vind het echt een prachtige kleur juist! Hij staat je ook super! Ik hou wel van popping colours zeg maar ;) Ik plaatste overigens laatst een artikel met daarin een leuke winactie! Misschien ook leuk voor jou blog?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik ben echt gek op deze oranje tinten! Vooral met het avond zonnetje en een mooie bronzy look, I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Voor mezelf zeg ik "nee", maar puur omdat het wennen is. Bij jou vind ik hem erg goed staan hoor, niets mis mee ;)

  BeantwoordenVerwijderen