een soort van net niet dieët tip

zaterdag 15 augustus 2015

Ik kan hier geen normaal artikel over schrijven, maar ik moet het toch met jullie delen. Dit is gewoon het fijnst op een drukke dag, terwijl je eigenlijk even snel slechte dingen wilt snoepen, maar je weet... zodra je één koekje of snoepje neemt, het niet bij één ding blijft. Daar heb ik nu een oplossing voor.
 
LOLLIES! En dan met name de lolly's van de Jamin. Ik nam ze in eerste instantie mee voor mijn neefje, maar aangezien deze hier na anderhalve maand nog steeds lagen, besloot ik dat ze voor mij waren. Het fijne aan lolly's is dat je er ontzettend lang mee doet – tenzij je er op bijt – en dat je dus je craving naar iets zoets op die manier makkelijk kan voldoen. In de tijd dat ik bezig ben met één lolly, had ik ook een pak roze koeken kunnen eten. Laat dat nou even veel hoger zijn in calorietjes dan een simpele lolly. Deze grote knoerten zijn voor zo ver ik weet nog niet heel erg lang te koop bij Jamin en zijn er in ontzettend veel leuke kleurtjes en smaken. Volgens mij betaal je €0,80 cent voor één lolly, wat opzich aan de prijzige kant is, maar vertrouw me, ze zijn zó lekker! Vooral de cotton Candy lolly is een groot favoriet. En op blog dagen mijn grootste vriend. Weg zakken snoep, gewoon een lolly op z’n tijd. Soort van gezonder eten tip hihi. Zoals ik al zei, dit artikel gaat eigenlijk nergens over en nergens naartoe, maar deze lolly's zijn het delen waard!
 
Ken jij deze pretty lollies al?
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op
youtube als je toch bezig bent, hihi
Liefs,
Rebecca 

26 opmerkingen:

 1. hahaha, éigenlijk heb je wel gelijk! Want een lolly is natuurlijk veel gezonder dan naar een reep chocolade of pak koekjes grijpen. Maar, helaas ben ik niet zo'n grote fan van lolly's ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga vanmiddag zo'n lolly kopen bij Jamin haha. Bedankt voor de tip!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede tip dit! Ik ken deze lollies niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, dat is super slim!
  Moet je natuurlijk niet elke dag een XXXXL lolly nemen haha.
  Maar deze zijn leuk en handig!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahah, is inderdaad een net niet tip. MAAR inderdaad beter dan roze koeken hahah
  Ze zien er erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind lollies zo ontzettend lekker maar ik moet er altijd op bijten! Ook als ik mezelf steeds voorbeem er deze keer écht langer mee te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zeker een goede tip! Ik heb niet vaak zoete cravings, maar als ik ze heb, kan man en macht mij niet stoppen. Een lolly is een goede tip! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat slim, haha! Meestal neem ik kauwgom, dat helpt ook om niet naar iets anders te grijpen. Maar volgende keer grijp ik zeker eens naar een lekkere lolly! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, daar is goed over nagedacht! Ik ben echt een persoon wat om het uur naar de chocolade rotsjes of chips grijpt! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hmm.. Had ik dit maar aan de begin van mijn vakantie gelezen. In de vakantie periode eet ik graag en veel, haha. Maar ik ben wel heel benieuwd nu naar die lolly's. Ga er zeker eens een paar inslaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jaa, ik ben gek op lolly's! Zal deze gauw eens opzoeken bij Jamin :) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha! Super leuke tip!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. heerlijke tip, ik ben gek op net niet dieet snacks...ik ken deze lollys nog niet, maar jammie, van Jamin dat zegt toch vaak wel al genoeg

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb een lolly verslaving oeps, ik neem deze altijd mee als ik in Amsterdam ben want bij onze jamin hebben ze ze niet meer. Ik hou van je artikel, je bent af en toe zo lekker gek en origineel! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat is inderdaad wel een goede oplossing zeg! Zo eet je veel minder... Simpele oplossing eigenlijk, maar iemand moet er wel op komen natuurlijk haha. Ik kende deze lolly's trouwens ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. goede tip ;) alleen is een lolly helaas ontzettend slecht voor je tanden.. ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik eet inderdaad een lolly als ik echt zin heb in iets zoets! Stuk beter als al het andere dat ik anders zou eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hmm ik eet ook echt graag lolly's, en inderdaad heel goed om je zoete craving te voldoen! Deze zijn inderdaad zo lekker <3 Cotton candy is ook m'n favoriet.
  XO IMKE | Pastellics

  BeantwoordenVerwijderen