Ik heb mijn blog gebruikt

zondag 30 augustus 2015

AAAAH. Mag ik even een momentje om iets op te biechten? Al lang, heel lang volg ik een account op instagram die ik gevonden had via de verkennen button. Telkens wanneer ze een foto plaatsten dacht ik weer, ik moet er één hebben. Ze zijn zo verschrikkelijk mooi..
Helaas waren de items ongeveer rond de €160 en laat ik dat nou net even niet hebben of over houden eind van de maand. Toch bleven ze spoken door mijn hoofd en heb ik er zelfs meerdere dromen over gehad. Toen dacht ik heel even aan hoe het zou zijn om ze gewoon zelf brutaal te gaan mailen om te vragen voor een samenwerking. Maar.. kan ik dat? Ben ik daar goed genoeg voor? En heb ik überhaupt het lef er voor om ze een mail te sturen? Het is toch een soort van bedelen om een product als je het mij vraagt en dat heb ik persoonlijk nog nooit gedaan. Toch trok ik mijn stoute schoenen aan en stuurde een mail waarin ik mijzelf voorstelde en wat ik deed en je kent het allemaal wel. Met een lichte twijfel stuurde ik de mail. Na het verstuurd te hebben werd ik misselijk. Neeee, wat heb ik gedaan!? Dit kan echt niet hoor. Binnen twee dagen kreeg ik een mailtje. ''We zijn momenteel uitverkocht, mail ons terug na 14 augustus'' -op z'n Engels-. Wauw, lekker kortaf.. Maar het is geen nee. Eenmaal op de 16e besloot ik toch maar weer een mail terug te sturen want dat wilde ik niet gelijk op de 14e doen. En nu nét krijg ik antwoord dat ze mij het item met liefde willen toesturen!!!!! WAAAH. Nee? Is dit echt!? Heb ik zojuist mijn blog gebruikt om iets gratis te krijgen!? Dit is erg! Maar dit is leuk! Voel ik nou schaamte, of ben ik gewoon té blij? Ik weet het niet... Het is verwarrend hoe ik me nu voel maar ik kan niet wachten tot ik mijn pareltje in huis heb!
 
Ben je al benieuwd wat het is?
Zodra ik het binnen heb laat ik het jullie weten hihi
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op
youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

42 opmerkingen:

 1. Oehhh haha, ben eens benieuwd waar je het over hebt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha ik ben nu wel heel benieuwd waar je het over hebt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha wat super dapper van je! Ik ben trots op je dat je het hebt gedurft! hihi ik ben zoooo benieuwd! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha! Stoer van je dat je het hebt gedurfd meis!! En ben benieuwd wat er op je pad gaat komen xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben benieuwd wat het is! Ik mail ook wel eens een bedrijf hoor, met de vraag of ze een samenwerking willen. Vaak wordt er enthousiast op gereageerd, maar ik heb ook wel eens gehad dat ze m'n mailtje negeerden haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dat vind ik zo ontzettend slecht wanneer een bedrijf je mail negeert. Not done! Een simpele nee bedankt zou al fijn zijn.

   Verwijderen
 6. Nu ben ik wel heel benieuwd! Is het misschien een Daniel Wellington horloge?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Okee, het werkt, ik ben nieuwsgierig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. You go girl! Ik vind het echt super dat je dit gedaan hebt en ergens siert het je dat je je er een beetje voor schaamt. Weet niet waarom maar dat vind ik mooi. Leuke foto's trouwens erbij! Je bent leuk =)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Whaaaa nou word ik hartstikke nieuwsgierig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben echt heel nieuwsgierig nu wat het is!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha ik ben benieuwd, maar ik kan je gevoel ook wel begrijpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. way to go!! ben super benieuw wat het is!
  groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben benieuwd, en joh! Leuk toch ;) Ik heb ook al eens zelf gemaild over een samenwerking, en weet je wat. Alleen maar positieve reacties tot nu toe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is het vaak inderdaad, de meeste bedrijven zullen altijd positief antwoorden, zelfs als ze geen interesse hebben.

   Verwijderen
 14. Oh wauw respect! Zou ik nog niet 123 durven! Ben nu wel heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik moest erg lachen om je titel en foto. Je moet je waarde al blogger niet onderschatten hoor! Voor bedrijven zijn dit soort samenwerkingen onwijs interessant. Zeker als ze veel met social media doen. Win win dus! Ik heb zelf ook weleens een bedrijf benaderd voor een product en mijn ervaring is dat (mits het een relevant product is en jouw blog niet vol gesponsorde content staat) bedrijven juist graag met bloggers willen werken. Ben erg benieuwd wat het is :) leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de fijne reactie! Ondanks dat ik het helemaal met je eens ben, heb ik toch het idee dat het ergens heel fout was om zelf te gaan mailen. Maar zo lang het inderdaad bij de blog past zie ik er niet heel erg kwaad in hihi

   Verwijderen
 16. oelala nu ben ik heel erg benieuwd naar wat het is! Ik vind het juist tof dat je dat gedaan hebt. Why not ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wooeeeeeee cliffhanger! Ik heb nog nooit voor iets gevraagd namens mijn blog. Toch iets te bescheiden voor. Misschien toch eens proberen, hehe?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik kan hier zo slecht tegen, haha! Can't wait.

  Liefs,
  Nadeche

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk! En je hoeft je niet te schamen hoor haha, ook bloggers mogen wel iets aan de blog over houden toch? Je steekt er veel tijd in en het hoeft echt niet alleen maar hobby te zijn, je mag er ook best iets gratis voor krijgen of aan verdienen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Haha ik ben nu heel nieuwsgierig wat het is! Ik vraag eigenlijk niet zo snel om iets voor mijn blog, of ik moet toevallig van een pr bureau het bericht krijgen dat ze nog samples hebben liggen, dan wil ik soms nog wel eens wat aanvragen om te reviewen, omdat je dan al weet dat ze dat ook een goed idee vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hehe wat leuk!! Ik ben super nieuwsgierig geworden. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Aaaaah wat leuk! Soms is je stoute schoenen aandoen ook wel eens goed, ben heel benieuwd! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 23. haha ik moest zo lachen ik vond het ook vreselijk om een samenwerking te beginnen vooral die e-mail versturen is eng maar naarmate je weet hoeveel items bedrijven weg kunnen geven, wil jij juist daar iemand van zijn die het item krijgt, ik vind het ook super om items toegestuurd te krijgen, soms word ik ook echt verwend echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Haha ik moest wel lachen! Ik vind het wel knap dat je het durfde! Ik ben nu wel benieuwd naar wat voor samenwerking het is ;-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oehhh ik ben zoooo benieuwd wat het is hahaa! En ik vind er helemaal niks mis mee, als het bij je blog past en je wilt het graag, waarom niet? Ik kreeg van een magazine ook eens een mailtje omdat een redactrice graag iets uit mijn webshop wou uitproberen, vond ik super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. haha, ach kan best! Ik ben benieuwd wat je binnen krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik neem aan dat ze toch altijd wel een beetje je blog bekijken en dat soort dingen voordat ze iets besluiten op te sturen :) ben benieuwd !

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Aaah je maakt mij nu wel heel nieuwsgierig! Wat stoer dat je het gewoon gedaan hebt! Ik weet niet of ik dat wel zou durven! Ze zeggen niet zomaar 'brutalen hebben de halve wereld'!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat knap dat je dit durfde! Zelf zou ik het niet doen, ik heb er niet genoeg lef en zelfvertrouwen voor, en ook omdat ik met mijn blog niet echt wil uitpakken met producten die ik krijg ofzo. Maar het is wel heel leuk voor jou! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wauw, dat je dat durfde! Knap hoor. Je hebt het echt zo leuk geschreven dat ik écht niet meer kan wachten om te weten wat het nu is!! He, wat een leuke blog heb je trouwens! X

  BeantwoordenVerwijderen
 31. geweldig artikel, ik ben erg benieuwd wat het is....een brutaal mens heeft een?...hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat gaaf! Af en toe moet je gewoon je stoute schoenen aantrekken en het proberen. Ik ben benieuwd naar wat het is! x

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat heb je dit ontzettend leuk geschreven haha <3

  BeantwoordenVerwijderen