Opgemaakte producten en oude zooi

zaterdag 8 augustus 2015

Mijn bakje met opgemaakte producten spoelde weer over en ik vond het tijd om het allemaal weer weg te gooien. Tijd dus voor een opgemaakt video, samen met nog best wat spullen die ik weg gooi omdat het écht niet meer kon. Have fun watching!

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca
 
 
 

11 opmerkingen:

 1. Dat haarwonder masker vind ik helemaal niet fijn, maar iedereen heft natuurlijk ander haar. Die brazil nut scrub lijkt me wel erg lekker. Die Satin Care heb ik echt altijd die vind ik heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een leuke achtergrond! En een leuke video! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke video, vind de setting ook erg tof. I like ;) Dat nachtwonder masker klinkt goed, zoiets kan mijn haar op moment wel gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat leuk die video's die je daar in de studio kunt maken! En inderdaad conditioner gebruik ik ook veel meer dan shampoo.. Leuk filmpje Rebecca!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke producten heb je opgemaakt en de achtergrond in de kamer ziet er echt super tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat heb je fijne producten opgemaakt ♥ de brazil nut scrub lijkt me lekker, jammer dat die uit het assortiment verdwijnt xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha, leuk die blooper aan het einde! Leuke video.
  Weer wat ruimte in je kamer! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha Wat ben je toch een leuk mens om naar te luisteren :') lach me een ongeluk haha! Dat is ook wel even fijn nu hihi :) Maar qua tips heb ik niet veel voor je want ik ben precies hetzelfde met producten. Ik ben er alleen minder gaan kopen en maak eerst het 1 bijna op en dan koop ik weer dat zelfde product. of als het bijna op is en ik denk.. ik wil is iets anders koop ik het andere product :) Ik maak het iig altijd eerst Bijna op :)

  x Boor

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke video en ik vind bloopers altijd erg leuk ;-)

  Brazil scrub lijkt mij lekker spul.

  BeantwoordenVerwijderen