Sieraden van de Action

donderdag 20 augustus 2015

Action, wat is dat toch met jou. Heb jij iets in je luchtfilter zitten waardoor mensen gedwongen worden iets te kopen? Of stopt er stiekem iemand spulletjes in je mandje wanneer je niet kijkt en waar je dan pas thuis achter komt.. Ik heb sieraden zat, maar toch kwam ik weer thuis met een paar items..

Oké, even beginnen met mijn grootste miskoop.. Zo een miskoop dat ik niet eens zin had om er goede foto's van te maken. Zelfs zo een miskoop dat ik mijn eigen ketting nog om had. In de verpakking leek dit een hele leuke chocker achtige ketting met een paar muntjes. Uit de verpakking bleek dit een ketting tot aan mijn navel met de meest neppe coins die ik ooit had gezien. Over de goude kleur nog maar te zwijgen. Dag geld..
 
Dan de iets mindere miskoop, maar toch een klein beetje miskoop. Toen ik deze armband zag, werd ik verliefd op de kleurtjes. Blauw ga ik steeds leuker vinden, vooral in combinatie met goud. Eigenlijk wist ik al zeker dat deze armband te groot zou zijn, want deze is niet verstelbaar, maar alleen vast te zetten met een magneet en die zijn eigenlijk altijd te groot. Helaas is dat ook bij deze armband het geval, maar de kleurtjes zijn zo leuk, dat ik 'm vast een keer ga dragen.
 
Dan het gene waar ik wel super super blij mee ben. Dit horloge lag heel zielig in haar uppie tussen de oase en moest ik dus wel meenemen. Bijna alles wat rosé goud is beland bij mij in mijn kar en aangezien ik nog steeds geen Michael Kors kan betalen, moet ik het maar doen met een Quartz horloge van de Action. Niks mis mee als je het mij vraagt en ik vind het een prachtig horloge. Volgens mij was deze rond de €6,00 maar dat weet ik niet zeker meer.
 
Dat waren mijn sieraden. De één een miskoop, de ander een halve miskoop en de overblijvende is een groot favoriet geworden in korte tijd! Het bonnetje had ik per ongeluk al weggegooid.
 
Heb jij sieraden van de action?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op
youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

23 opmerkingen:

 1. Ooit heb ik een keer een sieraad bij de action gekocht. Alleen zoals jij al zegt, in de verpakking ziet het er mooier uit dan in het echt... Al vind ik jou armband en horloge wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat het dan uiteindelijk zo'n teleurstelling is als je hem uit de verpakking haalt. Ik vind de armband wel erg leuke kleurtjes hebben, jammer dat hij te groot is en niet verstelbaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het horloge vind ik wel erg mooi. Toevallig zag ik gister nog een mooie horloge, maar zag ik net op tijd dat ie van Micheal Kors was! Driehonderd nogwat euro. Beetje jammer, haha! Dit is wel een mooie budget vervanger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps! Dat is wel even een prijs verschil ja!

   Verwijderen
 4. Ik twijfelde over die armband, maar goed dat ik hem niet heb meegenomen dan, want mijn pols is ook niet erg breed en dus is die vast ook te groot! Dat horloge is leuk, maar ik draag ze nooit! Haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De armband is gelukkig niet zo groot dat 'ie af zou vallen, maar zelf stoor ik me nogal aan grote armbanden en vind ik het helemaal niet lekker zitten.

   Verwijderen
 5. Ik wist niet dat Action zulke leuke sieraden had! Meestal loop ik daar met een grote boog omheen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die ketting leek mij juist het mooiste! Jammer dat ie veel te lang is :( Zulke armbanden zijn voor mij ook altijd te groot, helaas. Mijn ervaring met sieraden van Action is dat je het maar net moet treffen. De ene keer heb je een miskoop, de andere keer heb je geluk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja baal enorm! houd wel van die kettingen met muntjes er aan maar dit was echt té haha. Dat is inderdaad zo, blijven proberen zeggen we dan maar!

   Verwijderen
 7. Ooh ik was zo benieuwd naar die ketting, jammer hoor dat het zo tegenvalt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer van je (halve) miskopen! Maar dat horloge daarentegen, wauw! Echt een prachtding! Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat Action sieraden verkocht! Toch maar eens een kijkje nemen volgende keer! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja moet je zeker doen! Action heeft regelmatig erg leuke sieraden en nu ik weet dat het kwaliteit over het algemeen goed is, kan ik het best vaker kopen :)

   Verwijderen
 9. Wat jammer van de ketting, ik vind de armband en het horloge toch wel leuk hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het horloge wel mooi. Gelukkig heb je toch nog wel een goede aankoop gedaan, haha. Ik heb wat oorbellen van de Action, maar met die spullen ben ik een stuk minder voorzichtig dan met mijn andere sieraden, dus ik draag die oorbellen vooral als ik naar een festival ga of als ik ga stappen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad dan wel weer een voordeel, het zijn ideale items voor festivals en andere feesten!

   Verwijderen
 11. wat jammer dat je niet met alles even tevreden bent, zelf heb ik een paar armbanden van Action, maar ik draag ze maar weinig eigenlijk...jammer want ze zijn best wel leuk, maar ik heb denk ik gewoon te veel leuke dingen en dan draag ik toch meestal mijn grote persoonlijk favorieten sieraden....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Af en toe hebben ze echt leuke dingen he! Ik zal de sieraden niet dagelijks dragen, maar heb zeker wel wat items die ik vaak pak, zoals de geknoopte festival armbandjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh die armband is mooi! Ik hou van die kleur! Het horloge is super! Hopen dat hij lang meegaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jammer dat het miskopen zijn. Ik vind het niet heel verkeerd maar snap waarom je het niet leuk vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die grote armband heb ik ook in een donkere kleur! Hij geeft wel enorm af

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind de sieraden ook altijd erg tegen vallen van de Action, en als ze iets goeds hebben is het binnen no time uitverkocht, helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind de horloge erg leuk en hij ziet er best nog chique uit :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ooh die horloge is erg leuk inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen