Tutu lip exfoliating gel

woensdag 12 augustus 2015

Tijdens het browsen op zoek naar nieuwe producten kwam ik ineens bij dit apotheek uitziende product. Op de webshop werd niet bepaald duidelijk wat dit nou was en juist daarom vond ik het leuk om uit te proberen.

Ik had gehoopt dat er een gebruiksaanwijzing bij zat, maar helaas. Het enige wat ik kon lezen was de naam. Dus verder dan Tutu lip exfoliating gel moisturizing fade lip texture kwam ik niet. De rest was allemaal in het Chinees en besloot mijn geliefde Google te gebruiken. Het idee van dit product is dat je het vuil van je lippen krijgt, en ze hierdoor voller worden. Na mate je het vaker gebruikt, zouden de fijne lijntjes verdwijnen waardoor bijvoorbeeld je lipstick mooier zal staan.

Het product zit in een heel handig tubetje. In tegenstelling tot de liptattoo die ik eerder testte. Deze twee producten zouden echt moeten omruilen van tube. Doordat de opening zo klein is komt er weinig spul uit de tube, wat erg handig is want je hebt heel weinig nodig. De substantie is erg vloeibaar en waterig. Het deed mij denken aan hand sanitizers qua vloeibaarheid en ook ergens qua geur. Niet heel fijn, maar voor die paar seconde is het best te doen.

Hoe werkt het?
breng het aan op je vinger, breng het zo snel mogelijk zonder het kloddertje te laten vallen aan op je lippen. Wrijf als een malle en sta verbaast van hoeveel viezigheid er van je lippen af komt. Even afspoelen en schoon zijn je lippen!

Sorry, misschien een beetje vies. Maar KIJK hoe veel vuil er van mijn lippen af komt. Net zoals je wel eens na het douchen je afdroogt en je al die velletjes op je arm hebt, dat deed dit product op mijn lippen. Na gebruik voelde mijn lippen een beetje gek. Het tintelde een beetje na en de alcohol achtige smaak bleef nog een paar minuten aanwezig. Een paar minuten later voelde het heel fijn aan en merkte ik niks meer.

voor gebruik - na gebruik
 
Zoals je op de foto ziet, is er niet heel veel veranderd na het gebruik van de gel. Dit product zou ik dan ook eerder gebruiken als een lipscrub dan dat ik het gebruik waarvoor de gel gemaakt zou zijn. Want, dat zie ik er niet echt vanaf. Misschien als ik het vaker ga gebruiken dat ik iets zie, maar voor nu doet het niks.
 
De gel kun je bestellen op de webshop van Born Pretty Store en kost $3,99
KORTINGSCODE: RVGH10 voor 10% korting

Wist jij dat er zo veel vuil op je lippen zat?
-bij mijn moeder trouwens niks-
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca
spon

13 opmerkingen:

 1. Wow, het haalt wel heel veel vuil van je lippen. Leuk product ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, nooit bij stil gestaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeej wat een gek product! En dat er zoveel vuil afkomt. De lipstick staat je trouwens erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het haalt wel veel vuil van je lippen, fijn!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat apart, ook nooit bij stil gestaan. lijkt me wel leuk om een keer te proberen ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik was hier nog niet bekend mee, maar het ziet er goed uit! Ik scrub wel eens m'n lippen en dat werkt ook wel fijn vind ik zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kende dit helemaal niet! Klinkt goed.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Daar sta je inderdaad niet zo bij stil! Apart product!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Iel. Haha, ik had ook niet gedacht er zoveel vuil op je lippen zit. Wel een apart product.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Raar spulletje, maar het voelde wel lekker aan je lippen! Leuke foto's ook weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow bizar hoeveel vuil er eigenlijk op je lippen zit zonder dat je het door hebt! Gek product haha!

  BeantwoordenVerwijderen