Weg met die opgeblazen buik!

woensdag 26 augustus 2015

Iedereen die mij al langer kent, weet dat ik niet zomaar pillen neem. Ik ben zo iemand die pas een paracetamol of iets neemt wanneer ik op het randje van doodgaan ben en ook liever dan neem ik niks in. Ik vertrouw het gewoon allemaal niet, maar nu heb ik een pilletje die ik liever wel neem om meerdere redenen.

Een goeie vriend van mij was enorm wat kilo's afgevallen, 29 om precies te zijn. Toen ik hem vroeg hoe hij dat gedaan had was zijn antwoord; ''kipfilet en groene thee pillen''. Ik werd erg benieuwd naar de groene thee pillen en hij vertelde me dat je tijdens het sporten even 15x meer gaat zweten. Aangezien ik in de ingrediënten geen verkeerde dingen zag besloot ik om het te proberen. Ik nam het pilletje in en ongeveer een half uur later begon body pump. Tijdens het tweede nummer had ik geen idee wat me overkwam. Ik zweette me rot en was even vergeten dat ik het Groene thee pilletje had ingenomen. Omdat ik nogal sceptisch was en gewoon dacht dat het mijn hormonen waren die ervoor zorgde dat ik meer ging zweten, voerde ik de week daarop een vriendin van mij ook één. Weer hetzelfde effect. Tijdens de eerste tien minuten zagen we eruit alsof we er een workout op hadden zitten van 3 uur. Wat een heerlijk gevoel!

Iets waar deze kleine groene pil mij ook mee helpt is mijn vochtbalans. Als het je bekend voorkomt dat je thuis komt na een dag werken of iets anders, en je sokken staan ongeveer in je enkels gemerkt, dan heb je zeker weten vocht te kort. Sinds het gebruik van deze pil heb ik daar niet tot nauwelijks nog last van en voel ik me veel fijner. Oké, genoeg drinken zou ook een optie zijn, maar met het werk van mij is dat bijna niet te doen. Ik heb gehoord dat deze pil gelijk staat aan 6 koppen groene thee, maar dat weet ik niet zeker.

Groene thee staat er om bekend dat het de schadelijke stoffen uit je lichaam verwijderd en je stofwisseling word verhoogd met ongeveer 4% waardoor je ook meer calorieën verbrand. 

Nature's Garden Groene thee extract is natuurlijk geen wondermiddel en je zal alsnog op je voeding moeten letten, maar dit pilletje zorgt er wel voor dat ik me extra goed voel na het sporten en geen jeukende sok afdrukken in mijn enkels zijn ook wel fijn.

De groene thee pillen zijn te koop bij de Tuinen voor ongeveer €13,00 (100 pillen)
Neem jij voedingssupplementen?

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca


23 opmerkingen:

 1. Deze pilletjes kende ik nog niet. Ik drink dagelijkse groene thee, dus hopelijk heeft dit ook effect ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw! Deze pillen zijn het onthouden waard!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende dit nog niet, maar dat het geen chemische pil is, vind ik wel een positief punt. Zelf wil ik niet afvallen, maar ik drink wel elke dag groene thee, gewoon omdat het zo ontzettend lekker is :) Ik neem zelf elke dag een vitaminepil met alle vitamines/mineralen erin, om mijn lichaam nét dat beetje extra te geven naast een redelijk gezonde voeding.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien is dit wel iets voor mijn vriend. Die heeft ook van die randen bij zijn enkels. En hij wil er wel een paar kilo vanaf hihi. Ik zal je artikel eens aan hem laten lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed spul dus! Maar als ik nog meer ga zweten als dat ik nu al doe bij inspanning, moet ik een dweil mee. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze moet ik onthouden, alleen drink ik al graag groene thee. Zou het helpen als ik 6 koppen groene thee op een dag zou drinken...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hm klinkt wel goed! Ga ik onthouden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat genoteerd! Na de vakantie gaat voor mij namelijk echt het roer om, dus alle beetjes die me geboden kunnen worden zijn fijn! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat apart zeg, dat dat zo'n verschil kan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan me niet voorstellen dat pillen een vervanging zouden kunnen zijn voor het simpelweg genoeg drinken. Het lijken wel plastabletten ofzo, we zijn nog zo jong, dat hebben we toch helemaal niet nodig! Cheers ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zeg ook niet dat je helemaal niet meer hoeft te drinken, maar het is beter dan helemaal niets binnen krijgen ^^

   Verwijderen
 11. Dat van die sokken en enkels wist ik zelfs niet! Ik dacht gewoon dat ik te dikke benen had :) Zelf ben ik niet zo van de pillen. Ik krijg er mega gagreflex van :s

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow klinkt goed! Maar extra zweten? no thanks, ik zweet nu al teveel :(

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oke, dit moet ik proberen. Ik heb altijd mn sokken in mn enkels staan, hoe groot en wijd ze ook zijn... En ik drink ook altijd te weinig, probeer t al jaren terug te krijgen, maar dat wil niet zo lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat ziet er interessant uit! Ben benieuwd! Ga ze binnenkort halen denk ik :) Voor mijn vriend is het ook heel handig, die zweet nauwelijks tijdens het sporten en kan zn warmte heel slecht kwijt

  BeantwoordenVerwijderen
 15. klinkt als een goed product, maar ik hou het toch bij gewone groene thee! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit ga ik ook halen! Sinds dit jaar heb ik ook ineens dat ik vocht vasthoud bij mijn voeten. Heel vervelend! Het voelt dan ook een beetje 'dood' aan. Thanks voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oeh ik denk dat dit voor veel mensen een goede pil zou zijn, aangezien ik veel mensen ken die vocht vast houden en hoor altijd dat die randen erg vervelend zijn in je enkels. Ik ga het aan ze doorgeven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dit is dan wel erg handig na een hele reeks verjaardagsfeestjes waar je taart blijft eten tot het je oren uitkomt. gelukkig heb ik allemaal niet echt 'last' van kilootjes die eraf moeten. Maar stel dat dat ooit het geval is, dan ga ik het wel eens proberen! Ik ben wel iemand die écht niet goed tegen zweten kan, amar alles voor de goeie zaak dan, haha. Ik ben trouwens net hetzelfde met zo lang mogelijk wachten met paracetamol en dat soort dingen. Niet door de ingrediënten ofzo, maar eerde omdat ik wil bewijzen dat ik pijn kan verdragen. (Maar met vrouwelijk problemen bezwijk ik net wat sneller, haha.)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh dit klinkt als fijn spul! Bedankt voor de tip

  BeantwoordenVerwijderen
 20. De tannine in thee werkt juist vochtafdrijvend! Het vult dus niet je vocht aan maar het vocht wat je vasthield wordt nu afgevoerd. Je moet juist voldoende water drinken bij zulke pillen en het kan niet als vervanging werken! Vocht vasthouden hoeft trouwens ook niet perse te betekenen dat je te weinig vocht hebt maar kan ook komen door een disbalans in de mineralen of andere oorzaken

  BeantwoordenVerwijderen