Christian paul ; rose gold & peach watch

donderdag 10 september 2015

Man man man, wat waren jullie nieuwsgierig toen ik vertelde dat ik mijn blogje had gebruikt om een gratis item af te ritselen van een bedrijf -ik kan het niet mooier laten klinken dan dit- En ja, hier boven zie je het prachtige, veel te mooie horloge waar het allemaal om draait.

Het horloge waar het allemaal om gaat is van Christian Paul, een voor mij nog onbekend merk tot dat ik hun instagram pagina tegen kwam. Op slag was ik verliefd. Een prachtige peachy kleurig horloge, met rosé gouden details, maar het mooie van alles is de wijzerplaat. MARBLE! So pretty! Helemaal bepakt in hun eigen bedrukte bubbeltjes plastic kwam het horloge in een onwijs mooi lederen verpakking binnen. Inclusief certificaat dat het een echte is.
 
De combinatie horloge en marble had ik nog nooit samen gezien, wat gek is want als ik het zo zie is het een prachtige combinatie. Het marble heeft hints van paars er door heen waardoor het nog mooier bij de perzik kleur past van het echt lederen bandje. Het horloge valt soepel en past op het laatste gaatje perfect.
 
Ik wil jullie bombarderen met foto's maar ik beperk het maar een klein beetje hihi. Gemiddeld heb ik 78 foto's gemaakt van dit horloge, het is gewoon zo fotogeniek en echt een eyecatcher. Dit prachtige horloge is rond de €105,00 en de verzending is wereldwijd gratis met een levering van ongeveer een week. Het word heel goed verpakt en verstuurd met DHL.
 
Christian Paul heeft nog een paar andere prachtige kleurencombinaties met allemaal het marbel effect. Kijk voor meer informatie op de webshop van Christian Paul.
 
Dit was het toch wel waard om mijn blog te gebruiken?
Had jij al eens gehoord van Christian Paul horloges?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca
*bevat producten die mij zijn toegestuurd
oké, ik had het zelf gevraagd moehaha
 
 

27 opmerkingen:

 1. Wat is hij mooi!!! Die zou ik ook wel willen! De kleur in combinatie met dat marmer is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, boven al mijn verwachtingen! Ik had een Daniel Wellington verwacht, maar deze is ook echt super super tof. Die kleuren, dat marble, echt heel cool. Heel veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh ik snap wel dat je hier verliefd op bent geworden. Wat een prachtig horloge. De kleurcombi, de wijzerplaat. Alles is mooi <3 <3 <3 Dat marble maakt het helemaal af. LOVE

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor zo'n prachtig horloge zou ik mijn blogje ook wel eens willen "gebruiken" hoor, hahah! €105 vind ik best veel, maar je krijgt er natuurlijk wel een pracht horloge voor terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super vrouwelijk horloge, echt prachtig. Deze zou ik ook graag dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een prachtig horloge! Zat ik er toch niet ver naast met het raden van een Daniel Wellington horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, hij is echt prachtig. Bijna te perfect. Het marmer, rosé goud, zo'n mooie combinatie. Snap goed dat je dit horloge niet zomaar uit je hoofd kon zetten, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, prachtig zeg! En die disclaimer aan het eind haha grapjas! Veel plezier ermee ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig horloge! Helemaal mijn stijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een prachtig horloge! Heel gaaf die combi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hmmm, niets mis mee dat je dat gedaan hebt...., je word gewoon hartstikke hebberig van dit prachtige horloge

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow! wat een super prachtig horloge is dit zeg! ik kan mij echt zo goed voorstellen dat je stiekem je blog gebruikt heb hahaha en terecht ook! Wouw! ik ben nog steeds helemaal ... verwouwt haha XD
  Goed gedaan Rebecc!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Woooow, dat is echt een prachtige horloge! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. NAIS!
  Ik snap waarom je je blog als wapen inzet. Good job ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow, deze horloge is echt één van de mooiste die ik gezien heb! Ik kan he-le-maal begrijpen dat je hiervoor je blog ingezet hebt, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik kende dit merk nog helemaal niet, maar het is zeker een plaatje hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw ik vind hem echt prachtig! Normaal gesproken ben ik niet van een rose gold horloge, maar deze heeft echt iets heel bijzonders! Ik snap heel goed dat je hiervoor je blog hebt ingezet, want hij is echt pretty! <3 Veel plezier ermee! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Omg, wat een beauty! Ik snap waarom je helemaal in de wolkjes bent belandt. Same hihi ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw, super gaaf met dat marmer! Ik zie heeel veel leuke horloges voorbij komen de laatste tijd, zelf wil ik binnenkort toch ook eens gaan kijken met naar een nieuwe... Een horloge heb ik echt altijd aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik dacht dat zulke horloges alleen op Tumblr bestonden. Echt een pareltje hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh my god. Wauw. Wauw. Oké die is echt héél erg mooi.


  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik had nog nooit van het merk gehoor, maar de horloge is echt heel erg mooi!
  Goed dat je je blog ervoor hebt ingezet. Ik ben echt een scheitbroek en durf dat (nog) niet :')

  BeantwoordenVerwijderen