De schattigste deo die je ooit zult zien.

zondag 20 september 2015

Oké, zoals de titel zegt is dit een té schattige deo. Of het de schattigste is die je ooit zult zien weet ik natuurlijk niet, maar tot nu toe is het de meest schattige deo die ik in mijn 23 jarige bestaan gezien heb.

En? Heb ik gelogen? Nee he! Deze deo met de mierzoete roze kleur en inclusief oortjes is zó leuk! Deze deo bestel je en je krijgt er zomaar één opgestuurd. Je kan niet kiezen tussen de drie kleuren maar stiekem hoopte ik natuurlijk al op de roze. Al was de witte ook erg lief.
 
Zodra je de kop er af draait (moehaha) komt het tevoorschijn dat het inderdaad een deo is en niet een 18+ speeltje (sorry..) Al sinds ik deo gebruik, gebruik ik rol deodorant omdat het veel fijner werkt voor mijn lichaamsgeur en blijft het 't langst weg. Met spuit deodorant ga ik alleen maar meer stinken en blijf ik bezig met aanbrengen. Zo, weten jullie dat ook weer van me.
 

Leuk en alles dat het er zo schattig uit ziet, maar werkt deze deo ook op de manier hoe een deo hoort te werken? De geur van deze deo is een beetje bloemig, het eerste waar ik aan denk zijn rozen. Laat ik nou echt geen fan zijn van bloemen geuren dus dat is wat mij betreft een min punt. Gelukkig is dat geheel persoonlijk. Er komt een goeie hoeveelheid af en krijg er geen vlekken van in mijn kleding. Eenmaal aangebracht stoort de geur mij niet en doet deze deo eigenlijk gewoon wat een deo hoort te doen.
 
Al met al een prima deo, maar eerlijk is eerlijk.. hoe schattig deze deo is, hij verslaat mijn secret deodorant nog echt niet hoor. De ingrediënten zijn in het Chinees, maar ik weet wel zeker dat er alcohol in zit.
 
Deze Roll-on Deodorant van Lanzore bestel je hier voor €5,00
KORTINGSCODE: RVGH10 voor 10% korting
 
Had jij ooit zo een schattige deodorant gezien?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca
*bevat producten die mij zijn toegestuurd.

17 opmerkingen:

 1. Ik had deze deo nog nooit eerder gezien. Hij is schattig, maar ik zou hem niet in mijn stash hoeven :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa, deze zag ik ook op BPS! Echt super schattig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een cutiepie! Voor de looks een dikke 10.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhhh wat schattig! Jammer dat je niet kunt lezen wat er allemaal inzit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhh!!! Dit is zo cute alleen voor de verpakking wil ik hem(eigenlijk haar) al <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat een geniale deodorant verpakking! Hoe kan het nou dat ik dit artikel gisteren over het hoofd heb gezien!?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij ziet er wel origineel uit, maar ik zou 'm verder niet hoeven haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De verpakking is leuk, maar ik blijf liever bij mijn eigen vertrouwde deo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nee, je hebt helemaal niet gejokt...hij is zo cute om te zien....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit is very sweet! Heel leuk om te zien en vooral erg leuk voor op de kaptafel of badkamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw inderdaad echt de schattigste deo ooit haha! Geweldig dat hij dan nog eens goed werkt ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hij is eigenlijk té schattig om te gebruiken ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super schatiig! Eigelijk te schattig om te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen