Fly away home

donderdag 3 september 2015

Bomb Cosmetics kent volgens mij iedereen wel. Een lange tijd was het te koop bij DA drogisterij maar na een tijdje verdween het er weer. Ik weet niet of het nu weer terug is, maar wel weet ik dat ik het altijd al eens wilde proberen..

Helaas beschik ik niet over een bad en kon ik eigenlijk nooit wat proberen. Gelukkig heb ik nu hier in Parijs wel een bad, en kan ik dit schattige cupcakeje eindelijk proberen. Deze Bath Blaster zat in een pakket wat ik ontvangen had van Aroma Plaza, waar ik al eerder dit artikel over schreef met de heerlijke Yankee Candle's. Bomb Cosmetics word sinds een tijdje ook verkocht op Aroma Plaza en je vind ontzettend veel producten van dit merk.
 
Alle producten van Bomb Cosmetics worden met de hand gemaakt en zijn dus stuk voor stuk uniek! De variant die ik hier heb heet Fly Away Home en is een heel schattige Bath Mallow, die zorg dat je huid een vocht inbrengende boost krijgt. Met de geur van appel & kers in combinatie met Kamille olie kon ik niet wachten om deze Bath Mallow Fly away Home te gebruiken. 
 
 Mijn bad kwam er uit te zien alsof ik iets te lang in bad heb laten liggen dat er een schimmellaagje op kwam. Jammer dat er geen bubbels vanaf komen. Eenmaal in bad voelde ik gelijk dat deze Bath Mallow heel zacht is voor de huid. Het laagje wat ontstaat op je huid als je in bad zit met deze mallow is heerlijk. Een hele kalmerende, zoete maar toch frisse geur. Even heerlijk een half uur genieten.
 
Ondanks dat ik het bad zelf niet spectaculair vond en misschien een tikkeltje saai -omdat ik nou eenmaal teveel van heel veel schuim houd- voelde mijn huid zo danig glad dat ik het toch wel een klein beetje door de vingers kan zien.  
 
Bath Mallow Fly away Home is te koop bij Aroma Plaza voor €3,75 per stuk
 
Ben jij bekend met de producten van Bomb Cosmetics?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca
 
*bevat producten die mij zijn toegestuurd

13 opmerkingen:

 1. Iehww eeen schimmellaagje haha! Hij ziet er leuk uit maar niet zo'n mooi effect in bad..,jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel jammer dat er geen schuim vandaan kwam! Maar moet ik dit dingetje zien als een bruisbal achtig iets? Duur zijn ze niet iig. Als ik ze ooit is tegen kom in een winkel ga ik ze kopen :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah wat jammer dat het effect niet zo groot was! Het ziet er wel erg schattig uit! Zo'n mini cupcake..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yummie het ziet er heerlijk uit en ik zou er zo een hap uit willen nemen. Heel schattig zo een mini cupcake voor in bad.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer van de schuim, maar wel een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat het niet een iets specialer effect gaf, maar fijn dat hij wel een goede werking heeft op je huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog nooit van gehoord :) Ziet er heel leuk uit maar geen schuim is wel een tegenvaller. In een bad hoort schuim haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schimmellaagje, haha te grappig! Balen dat het dan tegen valt, wanneer je dan eindelijk een keer in bad kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mmm dat "schimmellaagje" klinkt wel als een erg fijn "schimmellaagje" ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo wil ik ook wel in een schimmelbad hoor! Wat een prachtige foto's, maar dat is al snel met zo een schattige bruisbal!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het ziet er in elk geval wel heel leuk uit. Had er nog nooit van gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ben je nou nog steeds in Parijs? Of alweer een keer in Lelystad? Bomb Cosmetics was ook één van mijn favoriete merken, helaas is het zo moeilijk verkrijgbaar! Ik ben trouwens heel benieuwd naar jouw Paris-stories, ga zo eens even je blogjes terug lezen. Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jammergenoeg heb ik geen bad...dit ziet er zo schattig en lekker uit, je zou het haast proberen op te eten, ik ken het merk niet van proberen, maar wel van naam. wel jammer dat schuimgehalte niet helemaal was wat je hoopte, gelukkig kan je dit door de vingers laten glippen....echt een leuk artikel weer om te lezen,

  BeantwoordenVerwijderen