Mix & Match je eigen sieraad

donderdag 17 september 2015

Sieraden die je zelf kunt samen stellen vind ik super leuk. Vaak is het namelijk zo dat de armband wel leuk is, maar dan de bedel bijvoorbeeld niet. Of precies andersom. Om je dat gedoe te laten besparen zijn er natuurlijk zat mogelijkheden. Dit is er één van.

Juwelier Lucardi heeft namelijk een nieuwe en exclusieve collectie van slavenarmbanden en kettingen. Elke ketting of armband kan  je matchen met een bedel met bijvoorbeeld een letter of een leuk symbool. Daarbij kan je ook kiezen tussen rosé goud of zilver. Zeker weten voor ieder wat wils. 
 
Uiteraard ging ik voor de rosé gouden variant, voor mensen die mij al wat langer kennen is dit geen verassing meer. Dat ik voor een armband ging was voor mezelf wel even nieuw maar het hele idee met een bedel eraan vond ik een erg leuk idee. Qua hangertjes kun je kiezen uit letters, hartjes, infinity tekens, kruisjes, sterren of -waar ik voor ging- een klavertje vier.
 
Gecombineerd met een paar andere hele simpele armbandjes komt deze armband van de Just.D Daydream collectie helemaal tot haar recht. Dat ik voor het klavertje vier ben gegaan vond ik een erg goeie keuze want het idee achter een klavertje vier vind ik erg mooi. Mocht ik het symbooltje ooit zat zijn, kan ik deze heel makkelijk vervangen voor een ander symbool.
 
Nog iets leuks, op de achterkant van ieder uitgekozen bedeltje staat een tekst met wat te maken heeft met het plaatje. Klein, maar een erg leuk detail. Dus mocht je eens een keer een ander soort armband willen, neem dan zeker een kijkje bij Lucardi.nl of in de winkel.
 
Wat vind jij van mijn gekozen bedel?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca
*bevat producten die mij zijn toegestuurd.

19 opmerkingen:

 1. Hele mooie armband, de bedel die jij gekozen hebt zou ik ook zo uit kunnen kiezen :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi!! Leuk dat je dat zelf kunt combineren! En dat er ook iets aan de achterkant staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke armband! Handig dat je kunt blijven combineren, beetje hetzelfde idee als Mi Moneda!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, zeg! En wat heb je prachtige foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb net een andere versie maar deze is ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pretty! Goeie keus meid, ook in combinatie met rosé goud. Vind het super mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi, dat subtiele tekstje op het bedeltje vind ik het mooiste denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauwww het is een heel mooi sieraad, de tekst op de achterzijde van de bedel vind ik ook heel apart...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het symbooltje is niet helemaal mijn smaak, maar de armband zelf vind ik wel heel gaaf! Love rosé goud <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke armband! En je keuze voor het klavertje 4 vind ik ook erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke armband! En prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit is ook prachtig zeg, wauw rebec super mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen