nóg een beautybox!?

dinsdag 29 september 2015

Ik hoor je al denken, ja hoor de zoveelste beautybox. Volgens mij worden we er tegenwoordig echt mee doodgegooid. Nog nooit eerder heb ik er één besteld maar deze box van Beauté et vogue is toch wel echt heel erg leuk en wat mij betreft de moeite waard!

Al een tijdje twijfelde ik of ik deze box zou bestellen, toen ik eenmaal had besloten het te doen, bleek dat ik er één gewonnen had! Hoe leuk! De fall edition box kwam dus al snel mijn kant op!
De inhoud bevat beauty producten, zowel producten die ik al ken, als producten die ik niet kan. De variatie is erg groot en ik ben enthousiast!
 
Als eerst zit er de (hele?) lijn in van Guhl, zijde glans. Zelf gebruik ik eigenlijk nooit Guhl maar de verhalen die ik er over hoor zijn niet verkeerd. De geur van deze shampoo, conditioner én masker zijn heel subtiel en dat is wel waar ik van houd. Ook zijn het beauties om te zien!
 
Van Fa Oriental Moments zit er een deodorant in en een shower gel. Spuit deodorant gebruik ik zelf niet dus die geef ik weg. De shower gel daar in tegen blijft lekker bij mij want de geur van deze lijn is heerlijk. Perfect voor de koudere dagen die eraan komen omdat het een hele warme geur is.
 
Dan zitten er drie maskers in van Montagne Jeunesse. Een variant voor de voeten, met munt waarnaar ik erg benieuwd ben. Volgens mij heb ik nog nooit een voetenmasker gebruikt maar nodig hebben ze het denk ik wel. Het haarmasker met Papaya heb ik al eens gebruikt en is heerlijk. Als laatst een masker met banaan en honing voor het gezicht. Deze is voor mij nog nieuw en heb nu al zin om deze te testen! Maskers van Montagne Juenesse bevallen mij eigenlijk altijd.
 
Ahhh, hier ben ik zo blij mee! Ik ben echt een gierig persoon als het aan komt op dit soort producten. Het lijkt me geweldig, maar kopen doe ik het liever niet. De Olaz regenerist reiniger + borstel stond al langer op mijn wanted lijstje en nu kan ik eindelijk eens ervaren hoe het voelt om op deze manier je gezicht te reinigen.
 
Met deze drie producten heb ik niet zo veel.. Van Kneipp heb ik tot nu toe nooit veel verwacht, begrijp me niet verkeerd hoor, deze geur is heerlijk maar voor het geld vind ik Kneipp niet om te gillen. De anti rimpel creme van Diadermine lift+ hydratant zal ik daarin tegen wel met liefde gebruiken. Mijn dagcreme is op en deze ziet er fijn uit. De vaseline repairing serum stinkt en ik houd niet zo van vaseline -echt- toch zal ik deze een kans geven, want zo ben ik.
 
Er zitten twee haarstyling producten in de box. De Gliss Kur Dream Hair serum is heerlijk, deze heb ik al eens eerder ergens gewonnen en dit is ideaal voor gespleten puntjes. Je kan het erg goed laten lijken alsof je ze niet hebt hihi. De schwarskopf soufflé zegt me niet zo heel veel en heb stiekem geen idee wat ik hier mee moet. Ik denk dat het een soort volume soufflé is en ga dit gewoon maar eens in mijn haar knijpen als ik krullen heb gemaakt.
 
Mijn all time favoriete tandpasta zit ook in de box! De White Now instant power tandpasta van Prodent. Als ik deze tandpasta een tijdje niet gebruik merk ik dat mijn tanden weer wat meer verkleuren. Het maakt mijn tanden niet stralend wit, maar merk wel degelijk verschil wanneer ik deze gebruik.
 
Qua make-up producten zitten er een paar dingen in waarmee ik niet bekend ben. Zo zit er een prachtig uitziende poeder in van Idyl, volgens mij is dat van de Lidl. Het is een lichte bronzer die er erg goed uit ziet. Een Nagellak van Sp. waar ik nog nooit van gehoord heb, maar het roze kleurtje ziet er erg leuk uit. Max Factor Lipfinity kent iedereen wel, maar heb ik ook nog nooit gebruikt of geprobeerd. Ook hier ben ik erg benieuwd naar. De kleur is lekker neutraal dus dat is erg goed uitgekozen.
 
En als laatst zit er een limited edition in van de Sexy Pulp mascara van Yves Rocher. De normale versie van de mascara had ik al eens eerder getest, de review lees je hier. Ondanks dat de mascara niet tegenviel was ik er niet weg van. Ben benieuwd of deze heel anders is. De eyetips wattenstaafjes zijn voorzien van oogschaduw en zien er alleen al te leuk uit!
 
Het leuke aan deze box, is dat het geen abonnementen dienst is -zoals vele andere boxen-
Van te voren weet je altijd wat je krijgt, zodat je niet word teleurgesteld en de producten zijn allemaal full size! De waarde van deze box is €180,00 maar is te bestellen voor maar €49,95
houd er wel rekening mee dat er nog ongeveer €5,00 verzendkosten bij komt.
 
 
Was jij bekend met deze box? & wat vind je van de inhoud?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

41 opmerkingen:

 1. Ik vind de inhoud van de box heel erg leuk.. Wel vind ik hem erg aan de prijs. Natuurlijk zit er ook een flinke waarde in de box, maar er zijn boxen met een nog hogere waarde voor de helft van de prijs. Vrijwel alle merken ken ik ook en dat vind ik dan toch een beetje jammer. Met zo'n box is het altijd leuk om andere merken te leren kennen. Maar toch een hele fijne box, ik zou vrijwel alle producten wel gaan gebruiken :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik inderdaad weer net een puntje die jammer is.. Het is zo leuk om nieuwe merken te leren kennen die nog vrijwel onbekend zijn. Hier ken ik ook eigenlijk alles van, maar ik koop lang niet alles.. Daarom is dit voor mij wel weer ideaal hihi

   Verwijderen
 2. Wat een gave inhoud zeg! Ik ben vooral benieuwd naar de Guhl zijdeglans lijn; de verpakkingen zien er alleen al superleuk uit! Vind de box wel erg prijzig, ook al zitten er heel veel producten in. Doe mij dan maar liever een box van €14,95 die iets minder bevat haha, anders kan mijn portemonnee het allemaal niet meer aan! Ik volg je nu via Bloglovin trouwens :) Fijne week! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je er eentje gewonnen hebt, de inhoud ziet er superleuk uit! Montagne Juenesse heeft inderdaad erg fijne maskertjes, er is er mij nog nooit eentje tegengevallen! De prijs is wel vrij hoog, maar de waarde van de box natuurlijk nog hoger. Ook wel fijn dat je op voorhand weet wat er zal inzitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige inhoud, leuk op de foto gezet! Zoals mensen hiervoor al zeggen vind ik de box vrij prijzig, maar koop dit eens allemaal los haha. Wat leuk dat je over de meeste producten zo enthousiast bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is nog eens een leuke prijs om te winnen! Al vind ik het om te kopen wel prijzig. Er zitten toch vaak producten bij die je niet gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daarom is deze box eigenlijk ideaal, je kan van te voren zien wat er in zit en kan je aan de hand daarvan bepalen of je 'm wilt of niet..

   Verwijderen
 6. Wat een goede beautybox met al die producten! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een heerlijke verwen inhoud! Vooral de de Olaz regenerist reiniger is toch wel de kerst op de taart. Ik ben nu al benieuwd wat je van het apparaatje gaat vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vond ik ookal! Toen ik die uitpakte dacht ik echt waaauw, wilde 'm gelijk proberen!

   Verwijderen
 8. Oh dit is toch heerlijk zeg!! Ik ben super benieuwd naar die gezichtsborstel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze inhoud is echt geweldig en wat fijn dat je 'm won, zo iets verdien je! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit ziet er echt uit als een fijne box! Heerlijk al die producten. De reiniger van Olaz ben ik heel benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geluksvogel! Hoe leuk om zo veel leuke items te winnen! Lekker van genieten. Die lampjes op de foto heb ik dit weekend ook gekocht. Ze zijn zo cute! Ben erg benieuwd naar die reinigingsborstel, trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die reinigingsborstel is wel heel tof ja! Ik heb hetzelfde als jij; ben te gierig om 'm te kopen, maar lijkt me wel heel fijn haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah, ben ik daar iniedergeval niet de enige in!

   Verwijderen
 13. Wat een leuke box, en helemaal als je 'm hebt gewonnen <3 Nu heb je ook weer een hoop items om te reviewen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuk dat je hem hebt gewonnen. Leuke inhoud heeft de box!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow wat een flinke inhoud, maar ik zou zelf niet zo snel meer geld uitgeven aan een beautybox. Ik heb meer dan een jaar de Beautybox gehad en was er na verloop van tijd wel een beetje op uit gekeken. Hier zitten wel heel erg bruikbare producten in!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah ja, als je al zo lang elke keer het soort gelijke binnen krijgt lijkt me dat na een tijdje wel vervelen. Dit is op z'n tijd gewoon erg leuk om eens te doen :)

   Verwijderen
 16. Wauw dat is echt wel een gigantische beuatybox! Ook echt een toffe inhoud.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw wat een geweldige inhoud! Al vind ik het wel prijzig om zelf te kopen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh wow deze box is goed gevuld! Gave producten allemaal. Ik ben heel benieuwd naar de reiniger van Oil of Olaz.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een goed gevulde box zeg, hele mooie inhoud!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dat is een goed gevulde box! Toch zal ik hem niet kopen. De meeste producten die in zo'n box zitten zal ik toch niet gebruiken. Ik gebruik nou eenmaal niet zo veel. Als je wel veel gebruikt is dit natuurlijk een prima box!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een mooie producten zitten erin. Ik vind lipfinity altijd best wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw, wat een gave box, I want! Erg leuk dat je 'm 'reviewt' want ik kende deze box nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Kende deze box nog niet maar het is wel de mooiste beautybox die ik heb gezien. Hou het voorlopig bij de nagellak boxen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauwie, zitten mooie producten in zeg! Wel een klein beetje prijzig, maar geniet ervan!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Jeetje wat veel producten zitten daar in zeg, daar kun je wel weer even mee vooruit haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oeehh, wat een heerlijke producten zitten erin!Ik zou de Gliss Kur Dream Hair serum wel eens willen uitproberen:P

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Omgie, hele toffie items! Ik ben erg benieuwd naar de producten van Guhl!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat jammer dat deze box is uitverkocht!! Hele toffe inhoud en leuk om op deze manier een unboxing te zien. Leuk je nieuwe setting ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wow, wat een mooie inhoud heeft deze box! Ik heb nog nooit zo'n goed gevulde box gezien haha.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Een hele mooie inhoud dit, veel beter dan al die boxen vol met testertjes. Ik vind de kneipp doucheolie echt geweldig trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wouw wat heerlijke producten zijn het.
  Ik ken het helemaal niet, maar ga alvast een kijkje nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. de inhoud van deze beauty box vind ik erg mooi ♥ hij is misschien wat prijziger dan de rest, maar ik vind de inhoud van deze box wel een stuk beter xx

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wauw wat een mooie inhoud! Ook heel erg fijn dat je van tevoren weet wat je kunt verwachten!

  BeantwoordenVerwijderen