Parijs vlog dag 3 || Zo blij als een kind!

zondag 13 september 2015

Op dag drie was het mijn laatste dag dat ik gebruik kon maken van de Hop on Hop off bus en besloot ik die natuurlijk goed te gebruiken. Ik stapte onder andere uit bij het Louvre waar ik alleen in het reuzenrad ging en waar ik heerlijk churros at. Het weer begon heel grauw maar achteraf heb ik een prachtige dag gehad en heb ik me ontstekend vermaakt.


 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

12 opmerkingen:

 1. Hahaha dat muziekje bij die draaimolen!! Leuk filmpje weer hoor! Ik wil ook in het reuzenrad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, een reuzenrad! Dat is echt al zó lang geleden dat ik er nog een keertje heb ingezeten! Leuke vlog! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke vlog! Ik wil ook weer eens naar Parijs als ik dit allemaal zie! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke vlog om te kijken op een niks doe zondag! Genieten! Mijn vriend en ik zitten er aan te denken om een keer in een weekend naar Parijs te gaan. Gewoon omdat het kan. Als ik deze vlogs zo zie, moeten we dat zeker weten gaan doen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toen ik in Parijs was vorig jaar begon het op een gegeven moment ineens kei hard te regenen, zo ontzettend balen!! Ik vind het zo tof dat je dit allemaal in je eentje hebt gedaan! Op naar je volgende vlog :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb niets met Parijs... Maar misschien moet ik de stad een herkansing geven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah ik heb echt zin om weer naar Parijs te gaan als ik dit zie! Leuk filmpje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke vlog en ik vind het gaaf dat je dit alleen hebt gedaan. Ik wil heel graag naar Parijs, ik was er ooit toen ik 16 was...16(!!) jaar geleden man ik word oud.

  BeantwoordenVerwijderen