BOOHOO.com Herfst shoplog 2015

zondag 11 oktober 2015

Oké, ondanks dat ik nog steeds niet houd van online shoppen.. moest ik mezelf toch even verwennen in de periode dat ik thuis moest zitten. Wat doe je dan? Yep, de online winkels plunderen. Nog nooit eerder heb ik een bestelling geplaatst bij Boohoo.com maar toch heb ik wat leuke items voor de herfst kunnen scoren!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn aankopen vinden!
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

22 opmerkingen:

 1. Ah wat een super leuk filmpje! Ook die setting in nice! Kunt zien dat het filmen je steeds makkelijker af gaat! Dat badpakje kan inderdaad niet hahaha..Ennuh, liet je nou al stiekem je nieuwe tatoeage zien? ;-) ohja, dat hemdje die je eigenlijk te groot vindt en wilde terugsturen. Ik vind hem wel echt leuk staan! En voor die 6 euro zou ik hem gewoon houden! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat het opvalt! Doordat ik nu een aparte ruimte heb om te filmen durf ik nu harder te praten waardoor het er iets zekerder uitziet. Het is alsnog een beetje onwennig, maar het gaat al iets beter. Hihi ja, je ziet mijn nieuwe inderdaad erg vlug voorbij komen. Helaas ook mijn oude haha

   Verwijderen
 2. Heel leuk! Ik vind die wollen trui echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke dingen heb je gekocht en wat heb je een mooi figuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave herfst items zitten ertussen! Vooral het groene vestje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent toch zeker wel geslaagd zo te zien, ondanks dat het inderdaad best anders is dan kleding in de winkel kopen. Ben zelf ook niet zo van het online shoppen. Leuke items heb je binnen gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je toch een top figuurtje hé! Wat een mooie sweaters<3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je toch een prachtig figuur! En dat ding wat op een badpak lijkt is echt heel erg ieeeh. Een beetje té inderdaad. Die grote trui vind ik trouwens ook echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah juist!
   Als het iets meer bedekt was, was het nog best leuk maar dit kan gewoon echt niet!

   Verwijderen
 8. Je bent wel heel erg goed geslaagd. Ik vind dat je leuke items hebt gekocht :-D Ik vind dat topje met die open rug je juist prachtig staan! Je hebt er een mooi figuur voor ;-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankjewel, heel leuk om te horen.
   Zo op beelden lijkt de top inderdaad best leuk, maar de bandjes snijden in mijn schouders omdat het allemaal net een beetje te strak zit. Jammer anders had ik het best willen proberen..

   Verwijderen
 9. Ik zie een hele hoop toffe items. Vind de setting waar je tegenwoordig filmpjes en foto's maakt erg tof. Lekker sfeervol ;) En volgens mij staat jou alles hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, ik probeer het inderdaad gezellig maar wel rustig te houden :)
   Leuk dat het opvalt!

   Verwijderen
 10. Wat een super leuke items heb je gekocht, jou staat ook alles he , beauty !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. je hebt ontzettend leuke items geshopt en het staat je ook allemaal prachtig ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuke kleding. Die setting is echt heel mooi. Stijlvol, maar wel rustig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind gewoon álles leuk! Jammer van het laatste shirt, die kleur is inderdaad erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke items, goede stijl heb je! Ik bestel ook niet zo vaak bij Boohoo, misschien toch maar eens doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke items, je stijl is superleuk<3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie aankopen en je staat leuk voor de camera. Ik heb nog nooit iets bij Boohoo gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Allereerst: wat een mooie achtergrond! Heel sfeervol. En oeh, bodysuits! Dat lijkt me echt super. EN OH, die trui! Ik vind hem echt geweldig en zo comfy er uit zien. Die kleur. Inderdaad, zo lelijk dat het leuk is, maar toch echt wel geweldig, snap je? haha. Hun kwaliteit vind ik trouwens ook echt goed! Ik had ook ooit eens een bestelling daar geplaatst (vorige zomer of zo, haha :p) maar na al heel vaak gewassen te hebben ziet het er echt nog top uit. Ai, wel leuk dat je ook je miskopen laat zien - hihi. En oei die tweede bodysuit! Jammer zeg!

  BeantwoordenVerwijderen