De mooie dingen van afgelopen tijd

donderdag 1 oktober 2015

De laatste tijd ben ik ontzettend futloos, moe en heb ik allemaal even geen zin meer in gedoe.. *dramaqueen*. Zal het 't weer zijn? Of toch het feit dat ik ziek ben maar daar geen tijd voor is op het werk en ik daarom gewoon door moet... Ik hoor je denken, belachelijk! Ziek is ziek. Maar helaas, zo werkt het bij ons niet. Toch is er afgelopen periode genoeg om dankbaar voor te zijn. EDIT: Ik weet nu wel wat er is, dat lees je hier.
 
Genoemd tot favoriete blogger
Iets wat voor mij heel veel betekend is wanneer iemand mijn blog waardeert. Ik steek er veel tijd in en vind reacties en bezoekjes super leuk. Maar nóg leuker is dat mijn blog in een super korte periode bij drie mensen in hun lijstje stond met favoriete blogs! HOE leuk!? Zo noemde Maaike me een geval apart, vertelde Teddy dat ik ontzettend fijn schrijf, en gaf Brittany mij een te lief compliment over mijn foto's en artikelen. Lieve meiden, heel erg bedankt. Jullie hebben zeker een glimlach op mijn gezicht getoverd <3

Opening van Grand Café de Tropen in Amsterdam
Al een paar keer eerder ben ik uitgenodigd op events of openingen. Nooit eerder kon ik, omdat het gewoon erg lastig te combineren is met mijn baan. Toen ik eenmaal werd uitgenodigd voor de opening van Grand Café de Tropen in Amsterdam, besloot ik vrij te nemen. Ein-de-lijk, mijn eerste event wat ik altijd al eens wilde meemaken! Vanaf half 5 tot 8 werd de nieuwe menu kaart voorgeschoteld in mini formaat, zodat je eigenlijk (bijna) de hele menu kaart in één avond kon proeven. Mocht je ooit naar de Tropen gaan, de nougat ijs is een dikke vette aanrader, even als de makreel of Tropen Burger. YUM!

Mijn te mooie Christian Paul horloge.
Ik ''gebruikte'' mijn blog voor een item die ik ontzettend graag wilde en tot mijn verbazing ging het bedrijf nog akkoord ook. Ik kreeg het meest mooie horloge ever en ben verliefd geworden op mijn Christian Paul horloge. Er werd zelfs een comment achter gelaten met ''ik dacht dat deze horloges alleen maar op Tumblr bestonden'' Hihi, nee hoor! Helemaal echt, en super mooi!

In mijn uppie naar Parijs.
Ook heb ik mijn eerste reis/vakantie alleen er op zitten. Ik ging vijf dagen alleen naar Parijs en heb een ontzettend leuke tijd gehad. Vlog 1 en 2 kun je tot nu toe al vinden op mijn Youtube kanaal en de volgende komen er nog aan. Het was zo gaaf om te doen en ben ontzettend trots dat ik het alleen heb gedaan!

Verder werd ik op 21-09-2015 voor de tweede keer tante.
Dit maal van een prachtig meisje met de naam Kayleigh Brand
Blijft toch bijzonder! Ze kan nu al de hele wereld aan zoals je ziet <3
 
 
Al met al dus genoeg om trots, blij en gelukkig mee te zijn!

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca 

37 opmerkingen:

 1. Wat een fijne happy dingen zeg. Maar liefst drie keer genoemd worden in een favorieten lijstje is natuurlijk erg leuk. Wat heb je trouwens een lief en schattig nichtje zeg, lief!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen zeggen. Cool met dat horloge. Brutalen hebben de halve wereld.... ennuh wat betreft tot meest favoriete Blogger. Dat snap ik wel. Jou persoonlijkheid en manier van schrijven blijft gewoon bijzonder. Daarom blijft het bij iedereen hangen. Althans...Ik ben altijd benieuwd of jij een nieuw artikel hebt geschreven! Ondanks dat ik bijna geen tijd heb om echt blogs te lezen. You go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw wat een super lief compliment <3 dankjewel!

   Verwijderen
 3. Die eerste foto is al geweldig haha, hoe kom je daar?! Met je horloge, toppie! Zo zie je maar, de stoute schoenen aantrekken is zo slecht nog niet ;) En aah <3 wat een schatje! Die laatste foto is echt te cute.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi was bij mensen die wij kennen op de boerderij! Was echt te grappig om te doen!

   Verwijderen
 4. Wauw, wat een hoop mooie dingen om dankbaar voor te zijn! Je horloge is echt te mooi <3 En van harte gefeliciteerd met de geboorte van je nichtje, zo leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi om hier bij stil te staan. Je nichtje is prachtig en wat een leuke foto! Super dat je drie keer bent genoemd, horen er veeeel meer te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan me voorstellen dat het een supergevoel moet geven om maar liefst 3x genoemd te worden in zo'n favoriete bloggers-artikel! Wat een schattig nichtje heb je, echt een cutie! Die eerste foto is trouwens erg gaaf! Is dat op een bulldozer ofzo getrokken? (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, was echt ontzettend leuk om te zien! Doet toch wel wat.
   De foto is genomen op een trekker, in zo een bak.. geen idee hoe je dat noemt. Was erg hoog haha

   Verwijderen
  2. Hahah, wat gaaf! Geeft wel een leuk resultaat, maar ik zou toch hoogtevrees hebben! (;

   Verwijderen
 7. Wat leuk om te lezen, maakt me helemaal blij, en wat stoer dat je alleen naar parijs bent gegaan<3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat er 3 keer wat over je verteld werd hihi! Dat horloge is super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn dat je zoveel leuke dingen hebt mogen meemaken in een maand tijd. Prachtige foto van dat kindje, vol levensenergie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke dingen noem je! Zo leuk ook dat je op zoveel blogs positief genoemd bent, dat doet toch altijd wel wat met je :) En wat een mooi horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aaaah ik werd op 20-9 voor de 2e keer tante! Lucky us!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ontzettend dapper dat je in je uppie naar Parjs bent gegaan, wat tof dat je dit hebt vastgelegd! Ook echt super goed dat je voor jezelf op komt door middel van hulp te vragen. Dat is zo belangrijk! Praten lost en lucht vaak al zo veel op. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben blij dat ik deel heb mogen maken aan de mooie dingen die je dat afgelopen tijd heb meegemaakt! Wat is je nichtje té schattig zeg! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat stoer zeg dat je alleen naar Parijs bent geweest! Als ik ff tijd heb zal ik je vlogs bekijken. Ik ben net als jij nu ziek. Je mag oprecht trots zijn dat jij al drie keer bent benoemd bij andere bloggers. Nou en je horloge wauwie daar mag je je blog toch wel even voor gebruiken ;-) Nog gefeliciteerd met de komst van je tweede nichtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een super vrolijk en mooi lijstje! Proficiat dat je weer tante bent geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super gaaf om alles te lezen. Zo zie je maar hoeveel leuks en goeds je overkomt. Kijk naar de goede dingen en je zal er vrolijker door worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een superleuk lijstje. Gaaf dat je door de andere bloggers als favoriet werd benoemd. Gefeliciteerd dat je weer tante bent, die foto is te cute!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Erg hele mooie dingen om dankbaar voor te zijn, echt super leuk om te lezen ;) Zie je maar dat de kleine dingen er echt aan toe doen. En gefeliciteerd met nog een keer tante worden, super leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat mooi dat je hier een post over heb geschreven! Soms is het goed om even stil te staan bij al die mooie dingen. Ik vind het horloge echt prachtig. Ik had hem ook nog nooit eerder gezien!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gefeliciteerd met je brand nieuw nichtje. Wat staat ze geweldig op de foto.

  Gaaf dat er veel waardering is voor jouw blog helemaal true!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Waauw dat horloge is prachtig! Wat goed ook dat je het zelf hebt aangevraagd, respect! X

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een fijne dingen! Gefeliciteerd met je nichtje! :D En ik vind het heul stoer dat je gewoon in je eentje naar Parijs bent gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik ben blij dat je tussendoor toch nog kan genieten van de leuke dingen, ondanks dat je je futloos voelt. Je mag trots zijn op je blog! Hij is echt leuk! Die horloge blijf ik prachtig vinden. En wat is je nichtje toch lief<3

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ahh wat leuk!! In je eentje naar Parijs, wat tof zeg. Dat is ook wel iets wat ik graag zou willen doen! En gefeliciteerd dat je benoemd bent tot favoriete blogger! En dat je weer tante bent geworden!!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat ontzettend knap dat je altijd zo positief blijft denken ondanks alles, daar kunnen een heleboel mensen een voorbeeld aan nemen.

  Denk goed aan je lichaam die is belangrijker dan wie en wat dan ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een leuke blog meid.
  en een dikke proficiat met tante zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oh haha, ik had nog niet gezien dat ik nu ook met mijn hoofd op jouw blog sta! Graag gedaan voor het benoemen van je blog, ik vond het leuk om je 'een geval apart' te noemen ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ahhh van harte gefeliciteerd met je mooie nichtje! Gaaf dat je alleen naar Parijs bent geweest, zoiets zou ik niet zo snel durven haha. Prachtig horloge ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wauw helemaal alleen naar Parijs, dat vind ik echt super dapper zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een fijne dingetjes! Hier kun je inderdaad echt blij van worden. Ahh ik vind het heel fijn dat je zo blij werd van mijn complimentje! Dat maakt ook mijn dag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Dat horloge van Christian Paul is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen